- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #102881 üzenetére
Szeretném, ha lenne mit megnyitni. :)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610 #102881 üzenetére
"Laptopon látom hogy a hivatkozás: javascript(void0)."
Nem jó a weboldal, nincsen link a szerződés mögött...
-
-
MadMancs
veterán
Rendelt már valaki otthonnetet online? Mi a trükkje? Az istenért nem tudok az utolsó oldalon túlvergődni.
Laptop, asztali gép, mobil, vagy 6 féle böngésző. Ezt nem tudom kipipálni mert a szövegre kattintva semmi sem történik. Laptopon látom hogy a hivatkozás: javascript(void0). Ennyire elcseszett egy oldalt...
-
-
TiMoN
senior tag
válasz
Viktor0610 #102870 üzenetére
A Barion nekem is mindig müködik, azzal fizetem a számlám havonta, másra nem használom. K&H -s kártya.
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #102870 üzenetére
Akkor ezek szerint a Barion működik. Nekem Otp-s kártyám van. Akkor a kettő közötti kapcsolatnál lehet a hiba?
-
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #102866 üzenetére
Áh nem, csak 800/150 maxot láttam. Bár nem tudom melyik szerver bírja a nagy sebességet, a yettel hungary-val szoktam.
Megjelent egy új pipa a samsung rejtett menüben Cbrs data néven, ez nem volt az előző verzióban és be van kapcsolva. Bár főleg amcsi privát sávról írnak a neten, de azt hiszem 3.5GHz-3.7GHz LTE. [link]
Lehet ezzel az updattel fel tudna kapcsolódni a magasabb sávokra is rálátással? [link] -
azbest
félisten
válasz
azbest #101986 üzenetére
Volt korábban a samsung a52s 5g telefonommal, hogy előző hó közben egyszer csak megszűnt felmenni 5G-re és a hálózatot NR/LTE módra korlátozva nem ment egyáltalán. És előtte meg a vodás simmel is összeakadt, ha az nem volt 2g-re limitálva.
Szóval jött a havi frissítés a készülkre és úgy tűnik megszűntek a gondok. A vodás simmel sem akad össze 4g módban (bár pont a voda is lehet állított valamit, mert bejelentették a vowofit). És újra van 5G. Ha kézzel átváltom NR/LTE only móra, akkor is van net. Legfeljebb az érdekes, hogy az előző hetekben 3cc módban volt 4G-n, most meg a frissítés óta nem láttam abban, max 2cc, viszont 5G-t jelezve és gyorsabb kapcsolattal.
Bármi is volt a valódi ok, a frissítéssel valsz a telefon oldalán változotattak valamit.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #102852 üzenetére
De lehet. Szeptemberben úgy fizettem a telefonszámlát. A mobil egyenleg feltöltés nem ment. De májusban még igen. Így most azt nem tudom, hogy ez a Barion egyenlegre való előszöri feltöltés, majd onnan a mobilegyenlegre valami újdonság, vagy valami hiba következménye-e. MOst ugye kérdés, hogy ugyanez lesz a telefonszámla fizetéssel is, vagy az megy rendesen?
-
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson #102859 üzenetére
Asszony örül 😅
-
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984 #102858 üzenetére
az ázsia expressz-t a tv2 honlapján se lehet visszanézni valamiért, viszont a szerencsekereket és a mutasd a hangod-at igen. azoknál vannak teljes adások felrakva.
-
MadMancs
veterán
válasz
Sziasztok,
Én Google Pay re lennék kíváncsi. 3 napja fizettem a számlát, bankkártyával oké volt. De Yettel azt írja lehet Gpay is. Hol, hogyan? Yettel appban indítottam fizetést mobilon. 2 lehetőségem volt. Bankkártya vagy barion egyenleg.
-
válasz
De.
Én mindig így fizetek. -
válasz
Zsolt,72 #102832 üzenetére
Ha online rendelte, akkor nem szükséges aktiválni a kártyát.
Amint visszaér az aláírt dokumentum a központba, és feldolgozásra kerül a szerződés, onnantól él a kártya.
A https://www.yettel.hu/aktivalas/lepesek oldal a boltban vásárolt, úgy nevezett Expressz kártyák aktiválására szolgál. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #102839 üzenetére
Igen, azazhogy elég furcsán működik. Megint próbálkoztam az egyenleg feltöltéssel, de mindig azt írta, nincs elegendő egyenleg a szolgáltatás kifizetéséhez, vagy valami hasonló. Na, mondom, akkor töltök a Barion egyenlegre, nézzük mi történik. Feltöltöttem a Barion egyenleget, aztán a mobil egyenleget abból töltöttem, így működik. A múltkor még a Barion egyenleget sem tudtam feltölteni, mert az sem ment. Eddig nem kellett ezzel a Barion egyenleggel vacakolni, a telefonszámla fizetése és a mobil feltöltés ugyanúgy ment. Májusban még ugyanígy töltöttem a telefonra, szepte,berben meg számlát fizettem. Kíváncsi leszek a következő számla fizetésre, hogy ezt a hülyeséget akkor is el kell játszani, vagy azt fogja engedni. Társítva van a bankkártya, már 3 éve így fizetem a számlát és töltöm az egyenleget. Nem tudom mióta van ez az egyenlegfeltöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest