- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
Tudom, de ezek szerint csak azt fogtam fel hogy le lehet "stoppolni" 0.1dodoval, és ha nem frissítek rá a weboldalra akkor marad az ár.
De már kezdem érteni.
"#7280
... akkor is ajelenlegiakkori BTA felettit ..."Jól írta nem? Mert kiperkálta az akkori BTA árát, de most csak a jelenlegi feletti összeget kellett kifizetnie. Vagy most már nem vágok akkor megint valamit
-
eami
Topikgazda
nekem inkább legyen meg a steam+uplay változat mint a uplay only, mivel steam egyszerre felrak mindent. Mindig a legfrissebb verziót tölti le. Indításnál meg max akkor villan fel a uplay ha aznap 1x van indítva és az sem tart sokkal tovább míg elindul a játék. Persze nem is olyan rég vettem uplay only játékot is. Szóval nem kizáró ok, csak nem preferálom.
-
Arkennys
addikt
10 dolcsi spórolást mire értetted? csak nekem nem jött le, de érdekel
egyébként steamen is uplay szükséges játékot is direkt nem vettem/fogok venni, erre is figyelek
Őszintén tök jól meg is vagyok nélkülük. RAM nekem is 8GB de igyekszek minden egyes fölös dolgot kilőni ami háttérben futna, mindenkor. Ez még régről berögződés, mikor 2GB volt a világon mindenre a gépben
Egyébként akciókkal is gyérebben van ellátva az origin/uplay szféra, vagy rosszul tudom?
-
Arkennys
addikt
nem tudom, én sem veszek meg bundlet, ha látom, hogy uplayes. Szintén azért mert steamen van mindenem. Van emellé origin accom is de már jelszavát sem tudom, kb másfél éve jelentkeztem be legutóbb, nem is hiányolom. Nekem is fő motiváció, hogy mindenem itt van, így további gyűjtést is oda szervezem, több klienst meg nem szeretnék futtatni a háttérben folyamatosan. Szóval én is a steam only táborba tartozok kb. Mióta steamet használok (jó 3 éve) egy tört letöltött játékot se futtattam vagy szedtem le, azelőtt meg, hajaj.
-
Diopapa
addikt
-
echterion
nagyúr
Egyetértek. Mellesleg tökre elfér egymás mellett a háttérben, plusz nálam még az Origin is ott van a laposon (itt ugye ezek mindig futnak, mert nem kapcsolom le sosem, csak alszik), emiatt nincs teljesítménycsökkenés nálam, szóval nem nagyon értem én sem ezt a steam only hozzáállást. De persze, ha valakinek ez jobb, lelke rajta.
-
-
Crytek
nagyúr
Ezeken a bundle eladási számokon is látszik ,hogy az emberek csak kártyázni akarnak.
Szívesen megnéznék egy statisztikát ,hogy ezeket a nevesincs játékokat amik kártyásak ki játszotta valaha végig.
Nem is értem a sok kis indie céget.Elég lenne csak egy fekete képernyő ugyse játszik a kutya se a kártyát ugyis adja kit érdekel.
Simán bejátszanám adnék neki valami frappáns cimet azt nesze vegyed kártyabuzi. -
Hunbeast87
senior tag
Valószínűleg én is bevállalom, de még két programírás közben még eldöntöm itt melóhelyen!
Amúgy abszolút nem akartam offenzív lenne, de valószínűleg Eami sem gondolta annak... ( remélhetőleg)
Reddit alapján még ezeket várják bele, de nem biztosak:
Lightrise™
Hektor -
eami
Topikgazda
Remek ötlet, de itt ne álljunk meg. Legyen egy semleges topik is és valaki csinálhatna a 3 topik véleményei alapján valami jó kis statisztikát amit egy negyedik topikban pedig átbeszélgethetnénk és egy ötödik topikban pedig csak a valóban ajánlott bundlikat linkelnék 500-1000 szavaz indoklással
-
-
nonsen5e
veterán
Hárman beszéltünk össze, hogy elosztjuk magunk között a pakkot, szóval a 11 játék több mint fele ajándék lesz, aztán a Hitman Go meg inkompatibilitás miatt ki tudja hova kerül.
De akkor ahogy látom ez a Gift gomb megjelent minden játék után, akkor siker.
Ezer köszönet az infóért, féltem még megvenni. -
-
Sirpi
senior tag
Én már végigtoltam, de alig vártam, hogy vége legyen. Az elején nagyot ütött, hogy teljesen 3D-s a megvalósítás aránylag szép graffal, hidden object játékoknál ez nem jellemző. De ahogy haladt előre a történet, nagyon repetitív lett, és a végén már csak azért játszottam végig, mert 80-90%-nál nem akartam abbahagyni.
-
-
reelc
veterán
Sajnos buktam. Ráfizettem $1-árt, és jött az autómata levél, semmi.
Lehet új vásárlásként rögzítette, nem 2,49-et fizettem ami a jelenlegi ára. Gondolom az is baj, hogy fentebb ment az ára 1,99-ről. Többet nem fizetek rá.
Majd írok a supportnak, amúgy is kell, mert nem tudom hogyan lehetne elérni a korábbi storeból vásárolt cuccomat. A profilomon üres, mint a Friday 7. A többi vásárlásom ott van. -
Crytek
nagyúr
Én már valahogy kinöttem abból hogy csak azért inditsak el valamit mert ki tudok szedni belőle jó esetbe (most már) 3-4-5-6-7 vagy 8* 0.03-0.05 eurokat. Ennyit se érnek ezek.
Ezért is inkább steamgiftsen kisorsolom őket majd más kártyázza és kukázza a game-et örökre.Szívesen megnéznék az összes indie cimről egy statisztikát hogy a 25százezer millió gameból ugyanmár mennyi is lett végigjátszva illetve melyikbe mennyi idöt öltek fejenként.
Azt hiszen nagyon sok játék csak a kártyának köszönheti hogy valaha is imsert lett illetve futtatták pár percig.
-
-
eami
Topikgazda
430 játékra van booster pack eligibility azaz ezeket már kidobták a kártyákat.
Most van még 34 játék amire ~€6.5 kártya értéket ír
Nagyon gyenge és nyers becsléssel így €0.2 per játék jön ki. és ez nem is foil alapú becslés.szóval lehet mégéri a bundleből azt is beaktiválni ami nem érdekel, mert később simán visszahozhatja még pár másik bundle / játék árát
-
reelc
veterán
Ugyan mivel vezettek meg? Kitettek pár rajzot, ami alapján találgatni lehetett. A találatok nagyrésze be is jött.
Attól, hogy csalódott mindenki, nem azt jelenti, hogy hazudtak, átvertek. Csak másra is számított az ember, nem minden jött be.
Ki-mire asszociál az adott rajzról. Pl. a nyúlról nekem a Jazz Jackrabbit jutott az eszembe.
Biztos vagyok benne, hogy amiről mindenki a The Novelistet gondolta, arról is beugorhat 2-3 kevésbé ismert játék.A build része nekem sem tetszik.
-
reelc
veterán
Köszi.
Ez így jó is lenne, változatos.
Double Dragon: Neon tetszik, remélem ez lesz. Gyerekkoromban még pénzbedobós gépen játszottam az egyik részével.Kösz az enhancedsteam-et is. Rendkívül hasznos. A múltkor is ajánlotta itt valaki (lehet te), akkor fel is raktam. Esetleg be lehetne rakatni a Topic összefoglalóba.
-
Dapro
senior tag
Én megvettem barátnőm imádja az ilyeneket. Amúgy 2€ tax-al, de én group buyon vettem 1,7$-ért a pakkot.
Amúgy nekem megmaradt a cursed heart belőle mert már megvolt azt cserélném.Hunbeast87: jaja, én barátnőm is csak ezeket tolja, de lassan meg is tanul belőle angolul, amúgy van egy oldal ahol csak ilyenek vannak és van felirat is csomóhoz ha google-el rákeresel "hidden object mánia" szövegre
-
Hunbeast87
senior tag
Ezt el is felejtettem kiírni
Teljes mértékben egyetértek, részemről is jár az AJÁNLOTT!! kitűző.
Barátnőm oda van az ilyesmiért, az ilyen angol nyelvű játékoktól pedig az ő kissé szegényes angol szókincse is jelentősen bővült. Na meg ketten el vagyunk vele a gép előtt a monitort bogarászva rejtett tárgyak után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest