- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bepken #16428 üzenetére
hát igen, ezt embere válogatja. a saját szemszögemből kérdeztem csak természetesen
én amúgy mindig úgy mérlegelek, hogy mennyi az alap, mennyi külön a dlc és ha nagy a difi az alap+dlc ill deluxe/gold stb kiadás között, akkor általában megveszem a fullosat... ha ér annyit a tartalom és nem csak ad hozzá egy 10perces küldetést/1.2 reskint stb-stb...de amúgy olyan vagyok, mint Ferke[HUN] mindent IS fel akarok fedezni, ha tetszik egy gamma... (nem véletlenül van ff15ben is 170++ órám
) mondjuk kicsit ellentmondásos is ez, mert pont emiatt nem játszanék olyan gammával, mint a witcher3, skyrim stb, ami baromi nagy open world, mert kb eret vágnék magamon egy idő után (egy adott mennyiségű explore felett már frusztrál általában, hogy még mennyi felfedezni való van
)
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15881 üzenetére
De akkor miért nem ezt veszed meg ?
[link]
Több mint 20 játék, kevesebb mint 3 euróért. Persze tudom sokan úgy vannak a Steam könyvtárukkal, mint fiatalabb korukban a bélyeggel, hogy hú de jó hogy van benne 4000 játék.
( Félreértés ne essék te is és mindenki más is azt vesz amit akar )Viszont én PC játékokkal is úgy vagyok mint a nőkkel,könyvekkel, filmekkel, , stb.
MINŐSÉG >>>>>>>>> MENNYISÉG
Mi a jó frász értelme van ENNYI játéknak? Lassan havi 15 van a monthlyban, és szerintem ember nincs, aki ezekből 2-3 nál többel játszik rendszeresen.Akkor meg miért? Főleg úgy hogy 95% ban olyan címekről van szó, amiknél nagyságrendekkel jobbakat ad az EPIC.
INGYEN. És ott is, lassan 200 címnél tartunk. Van ember aki ezekből 50 nél többel játszott? Én játszottam ezekből kb 15 el, és van még másik 15 ami érdekel és jó lenne,csak mikor...De szerintem még így is bennevagyok a top 10% ban, a maradék 90% még ennyivel se, ahogy a STeam könyvtárában is a hatalmas többségnek a játékok 90% örökre ott porosodik.
Szóval akkor meg? minek?Mármint mi értelme fizetni a semmiért illetve olyan dolgokért, amit aztán nem használunk ?
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #15872 üzenetére
Haviban még nem dupláztak.
Olyan volt párszor, hogy valami bekerült a havi csomagba, mindenki rárepült, azt rá nemsokkal bekerült valami sima bundliba pár euróért.
Sima bundliból nem tudom, hogy ment-e már valami is haviba, de ez sem elképzelhetetlen és szerintem a későbbiekben lesz is rá példa.
-
bepken
veterán
válasz
bepken #15722 üzenetére
apropó, lehet ismét zaklatni
[link]
FunPro! korábbi hasonló akciónál is ezek a feltételek voltak, csak akkor 8 dollár volt a csomag ára. egészen biztos vagyok benne, hogy ez a hónap olyan kaki volt nekik, hogy muszáj volt valamit lépniük....nem is értem komolyan. decemberre ilyen csomagot benyomni
januárt-februárt megvárom, ha azok se lesznek jobbak, akkor max lemondom és buktam a kedvezményt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15366 üzenetére
Erre ott a Fanatical Killer Bundle, ami olcsóbb kb, mint a Humblen a középső tier, és mindkét Torchlight mellett tartalmazza többek között a triple A nak számitó és legújabb F1 es gamet, meg Shadows Awakeninget és hasonlókat. Sőt, egy próbát még az Act of Agression is megérhet.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15134 üzenetére
Nem egy korszakos játék, de nagyon élvezetes, és van pár olyan újitás benne, amilyet még semmilyen másik játékba nem láttam, annyi, hogy picikét kicsik a pályák, meg úgy az egész kampány, viszont cserébe van belőle 6 darab is, szóval annyira azért nem rövid.
10€ alatt simán nálam ajánlott kategória. -
reelc
veterán
válasz
bepken #15055 üzenetére
Sosem hallottam róla, szerintem nem csoda.
Early Access 2 éve, és van 3 DLC vagy egyben Season Pass?
Fura.
Persze ettől még lehet jó. Mondjuk az 1 EUR alatti árat megérheti az alapjáték.Nekem mondjuk ez tetszik: Praey for the Gods
Majd megjelenés után beruházok rá valamikor. Lassan készül, 3 ember csinálja.
Trello. -
Beniii06
addikt
válasz
bepken #14571 üzenetére
Ezt az akciót még nem láttam, biztos sok volt az alkalmi vevő és azért van "elköteleződés", bár komoly hátrányát nem látom, ha meggondolnád magad és pause-ra nyomnál, akkor csak bukod az ajánlatot és kész.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy aki ezt elfogadja, mondjuk humble month-ról, az plant is vált vele és ennek a lejáríta után visszakapja azt vagy bukja esetleg? Azt is kinézem a cégből, hogy így próbálja meg a régi előfizetőket az új előfizetésekre áthozni és utána már csak a choice premiumra engedne előfizetni 18 usd-ért. Ennek alaposan utánajárnék, mielőtt elfogadnám pl.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #14541 üzenetére
Hát, engem ebből az egészből a Get Evan meg az a bizonyos Dark Pictures Anthology érdekel összesen, ami viszont 23 ért iszonyatosan rossz üzlet egy kb 4-5 órás játék végigjátszását illetően.
Alapelv nálam, hogy min 1óra/1eur ár-érték arány meglegyen, vagyis nem fizetek több €t egy játékért, mint ahány óra játékidő van benne.
Egyébként is, szinte tuti hogy még idén Humble Choice/Epic ingyenes játékként végzi, Gamepassban meg gondolom volt is már, az az igazság utóbbi pár hónapban nem is használtam, pedig van -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
bepken #14250 üzenetére
Borderlands Game of the Year - 2015-ben volt bundliban. Ez mennyire mérvadó 2020-ban? Új érdeklődők nem lehetnek?
The Darkness 2 - 2018-ban volt ingyenes. Nem kereste senki.
Spec Ops The Line - 2018-ban volt ingyenes. Nem kereste senki.
BORDERLANDS: THE HANDSOME COLLECTION - 8 hónapja volt 4,48€-ért. De nem is kereste senki.
BIOSHOCK: THE COLLECTION - 8,80€ volt tavaly augusztusban, a bundlit bontót ez érdekelte.
WWE 2K20 - 10 EURnál nem volt olcsóbb, vittem.
XCOM: ENEMY UNKNOWN COMPLETE PACK 5,39 most az IG-n, majdnem HL, ezt vittem.
stb. nem nézek át mindent.Szóval szerintem nem állja meg a helyét a megállapításod, ahogy másé sem, amikor ilyeneket mondanak, hogy megvan mindenkinek.
Persze, hogy bárki kereshet bármit. Vagy csak 1-1 ilyen bontással kerül olyan áron hozzá, hogy nem nagy érvágás, ha mégsem fog tetszeni neki.Szerintem igenis egy jó csomag, ha több minden érdekel, és nem vetted meg eddig, mert pl. vártad, hogy bundliba kerüljenek.
Amilyen eddig az évi bundle felhozatal - ahhoz képest szerintem ez a legjobbak között van, ha a játékokat nézzük, nem azt, hogy a sok száz vagy ezer játékkal rendelkezőknek mennyi van meg belőle.
-
Crytek
nagyúr
válasz
bepken #14156 üzenetére
Remélem a viccvírusra való tekintettel a húzónév a A Plague Tale: Innocence lesz
Game passban kiacsimaxoltam megtennél vele steamen is
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
bepken #13853 üzenetére
Egyszer megjártam vele, így a magam bőrén tapasztaltam meg, hogy nem ... vagy nem teljesen.
Azóta többször is sikerült előnyt kovácsolnom belőle.
A gift mindig azon hónap játékaira lesz érvényes amikor ellövöd, tehát a vásárlás időpontja teljesen irreleváns. Egy kivétel azért van: ha az aktuális hónapot már megkaparintottad, akkor kreditté válik és így 1 hónapod előre ki lesz fizetve. A pause ilyen esetben is működik természetesen.
Megjegyzés: FAQ szerint a classic planre is lehet basic ill. premium giftet beváltani (mivel alapból mind2 drágább mint a classic). Ezt még nem próbáltam, de több fiókosaknak lehet ez az infó is jól jön. (Cryteknek mondjuk, így a saját fiókjára is giftelheti azokat a $9 -os hónapokat és így nem kell x fiókot managelnie)
-
Vesa
veterán
válasz
bepken #13676 üzenetére
"ráadásul még nekem kell nyomozni a játékok után,"
egyetértek, a HB a legtrébb ebben is. BundleStars-on rendes leírás van minden játék mellé, és direkt link a Steam store-ba, ahol minden részletre kiterjedően lehet tájékozódni. HB-n ezzel szemben semmi. Mint a kőkorszakban, copy/paste módszerrel kell bohóckodni...
Crytec
"várom azon emberek jelentkezését pont emiatt akik egy kicsit is konyít a game készítéshez.. "Te is értesz hozzá? Vagy arra vársz, hogy valaki majd megcsinálja, de közben majd neked is dől a lé.
Én már fejlesztettem játékot, igaz, nem túl bonyolult platformereket, de még ezekkel is van azért munka. Ha meg már mindenhez külön ember kell (grafika, kód, zene/hangok), akkor nem éri meg, annyit nem hoz ez az egész még bundliból sem. Az meg a másik fele, hogy alig maradtak bundli oldalak, szemét meg annyi mint a tenger, tehát esélyes, hogy bekerülni sem olyan könnyű egy csomagba. Szerintem sorbanállnak a sz*r játékok hónapokkal előre. -
Crytek
nagyúr
válasz
bepken #13676 üzenetére
Én pont emiatt nyalom be legtöbbször az összes indiegala magamnak aktivált "játékát" (amik legtöbbször pár percesek) ,mert egy kép alapján döntök. DIREKT nem olvasok róla semmit. Tetszik a kép had szóljon.Legalább első kézből látom a véres valóságot, hogy ilyen szinten meg lehet lopni az embereket.Máig nem értem
Még mindig várom azon emberek jelentkezését pont emiatt akik egy kicsit is konyít a game készítéshez.. Mert ilyen semmiket havonta 10-esével tudnánk steamre tolni.
Az meg hogy ott nem vennék teljes áron ami direkt csak 2-3 euro lenne a létező összes szenny bundleba betolnánk az dőlne a lové... Ha másoknak lehet így lopni nekünk miért ne lehetne? -
Crytek
nagyúr
válasz
bepken #13673 üzenetére
10 van. Akinek classic van viszi mindet. Akinek nem az választhat 3-at vagy 9-et előfizetéstől függően. A címeket tökéletesen lehet látni mi micsoda mert oda van írva a neve
10-12$-ért 10 game elég jó offer (jó mondjuk most ez nem mert kb 2 ami érdekel belőle a 3. a Tombi lenne de deifinite hiányában majd megveszem at ha emberi ára lesz)
-
Anonymus23
veterán
válasz
bepken #13064 üzenetére
Mondjuk annyi volt, hogy emlékeim szerint én pausoltam. Visszakerestem, persze nem találtam róla emailt, pedig mindig szokták küldeni, hogy élvezzem az 1 hónap szünetet.
De amikor ellenőriztem, hogy miért is vonta le nekem a havit, akkor azzal a lendülettel pausoltam is "megint", és utána nyitottam az ügyet az ügyfélszolgálatnál, és nekik már olyan screent küldtem, amiklro ezt külön kérték, hogy küldjek screent a havi lapról, amin rajta volt a pause, és lehet, hogy erre gondolta a srác, hogy rendszerhibából vonták le. Nem is értem, nekik látniuk kellene, hogy mit mikor csináltam a honlapon, miért kérte a screent? Én arra gondoltam, hogy azonosítási okból, hogy nem csak az emailt törtem fel vagy valami ilyesmi.Egy szóval sem írtam nekik, hogy hibáztak és pausolva volt, hanem azt írtam, hogy úgy emlékeztem, hogy szüneteltettem, mivel nekem megvan a játék, ami a fő cím, ezért nem akartam megvenni, én nem vezettem félre őket, leírtam őszintén a szitut. Mindegy, most már külön odafigyelek erre.
-
törölt tag
válasz
bepken #12857 üzenetére
Hasonló áron volt korábban is BTA-ban a SOMA, amikor megvettem és a többi játékot nem nézve, önmagában is bőven megérte. Zseniális atmoszférája és története van, kb. 10 órás és szerintem nem annyira félelmetes. Van benne safe mode is, ha valaki nagyon nem bírná, de ez azért mégis inkább este egyedül a sötétben normál módban az igazi. Nem igazán játszik a jump scare-ekre (talán 2-3 lehetett benne), mint mondjuk egy Layers of Fear, ahol 3 percenként ugrasz egyet.
-
reelc
veterán
válasz
bepken #12857 üzenetére
Bevallom a Fanatical Slayer bundlija sokkal jobban csábít. A Humble így ránézésre teljesen hidegen hagy.
Régebben sosem gondoltam, hogy a Humblenél minőségileg jobbnak fogom tartani alkalmankénta soha le nem járó bundlikkal rendelkező Bundlestarst... izé Fanaticalt.A Humble elérte, hogy már nem várom izgatottan a keddet és a csütörtököt.
Persze mindezért hálás is vagyok, pénzt spórolnak nekem.
-
Spet
addikt
válasz
bepken #12850 üzenetére
Csak teljesen szűz előfizetőknek, és csak 1 éves előfizetéshez!
Limited time offer, available for upgrading and new customers for October only. Promotion ends October 5 at 9:59 a.m. Pacific time. Customers who have previously received Humble Wallet funds for subscribing as part of another promotion are ineligible.
-
drtimot
aktív tag
válasz
bepken #12469 üzenetére
Nem emlékszem már, mi volt a cím, egy bundle egyik játéka volt, és vásárlás után csak hónapokkal kértem volna ki - ekkor írta, hogy most épp nincs kulcs, és néhány napra rá lett. Valahogy egy bundles játéknál megértőbb vagyok evvel szemben, mintha a store-ból lett volna valami egymagában.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
bepken #12423 üzenetére
2016 decemberében volt monthlyban, összes 3 alkalommal került eddig bundle csomagba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest