- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Remélem ilyen ajánlatot dobnak majd nekem is a jövőben!
Minden jel arra mutat amúgy, hogy ha érdekel is az adott hónap, akkor is érdemes inkább a vége felé megvenni. Az a baj, hogy ha nem lenne meg az Overwatch, ezt is már valószínűleg az első héten vettem volna, vagy a másik 2 játék (Dungeons 3, Hidden Folks) felfedése után. Még 1-2 érdekesebb cím és erősebb hónap lehet a januárinál, áprilisinál is. Tényleg eléggé eltolódott a figyelmük a heti bundle-ökről a havi bundle-ök irányába.Spet: Nem szűz előfizetőknek, csak olyanoknak, akiknek 1 éves előfizetése nem volt még. Ha korábban 3-6 hónapra fizettél elő, akkor is megkapod a 25$-t (ott van az "upgrading" szó) szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest