-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Azért jelennek meg újabb oldalak is a porondon (pl. Contest Bundle #2).
Amíg életképes az az állítás, hogy nincs sz@r játék csak olyan, hogy "túl drága", addig virágzik a biznisz.
-
Crytek
nagyúr
Szerintem ez a Humble és az IG elég "stabil" lábakon állnak folyamatos bubdle áradatokkal.
És látszolag a kis senkiházi indie cégek eladhatatlan játékai + a kártyák miatt még jó sokáig menni is fognak.Ahogy a blinkn bundle csinálta ratyi volt nem csoda hogy vége van.
IG a happy hourja miatt meg a 21. század legnagyobb oldala -
-
-
Hunbeast87
senior tag
-
Az a Humble Origin Bundle elég komoly volt anno. És az Alan Wake, na meg a Bioshock 1-2 is az egy dolláros pakkban. Igaz, hogy sok évvel a megjelenés után, de AAA játékokat adtak. De a mostani kínálat valahogy nem az igazi.
A BM16 bejött, de csak a Kingdom Rush miatt. A Humble Team 17 Bundle sem volt rossz, a sok régi Worms klasszikus miatt, és a DIG az 1.1 dolláros kettő Lucius miatt, más nem nagyon maradt meg a múlt évből.
-
EmptyParadox
senior tag
Kezdetekkor?
Kb. 2 év után volt az első "nagyobb" cím HB-ban. Sajnálom is, mert leadták az elsődlegesen indie portfóliót, ami miatt annyira megkedveltem őket. Manapság meg ha nem egy AAA játékot adnak HB-ban, már mindenki sír, bár az is igaz, hogy ritkábban van már értelmesebb indie pack-juk is. Az elején elképesztően jó bundle-öket raktak össze, hiányzik is az az időszak. -
Crytek
nagyúr
Az erős tulzás, hogy nem éri ez az üzleti modell.
A PC- re megjelenő game-ek lassan 90%-a "indiefos".
A steamről 100 feletti db számot tudnék mondani amit már rég bundleba kellene szórni,mert a kutya sem veszi őket steam áron.
A semminél pedig kimondhatatlanul több a 10+ ezres akár 1$-os bubdle eladás pláne ha több csomagban is jelen van.
De nekem mindegy nekik lenne bevétel, én legalább nem költöm a pénzem rájuk.Epekedve várom az év első értelmes bundleját!
-
reelc
veterán
#5684: "Trágya .... és gondolom nem bántok meg senkit!
"
Ha azt írod, hogy a $1-os pakkban vannak jók, de már valószínüleg sok embernek megvannak, a nagyobb csomagok nem érdekelnek - akkor nem is reagáltam volna. De nem vagyok gondolatolvasó. Én úgy értelmeztem, hogy kompletten az egészet minősíted.
Na, de szerintem fejezzük be. Az veszi aki akarja.
-
Hunbeast87
senior tag
-
zone
őstag
És új IndieRoyale és BundleStars bundle is
-
reelc
veterán
& (#5087) Csapoati:
Amúgy 24 vagy 48 órán keresztül volt $1.99, már meg nem mondom, utána szépen megemelkedett.
De írtam, hogy most dobtak rá HH-t is.
Szóval ha találsz rá egy group buyt, akkor elég jó áron kijöhet a csomag.
Nem maradtál le semmiről.
Persze nem a kezdeti árhoz képest, hanem a megemelkedett árhoz képest.
Azért írtam be, hátha valakinek segítséget jelent az infó. -
ayo
veterán
-
reelc
veterán
Akkor legalább lenne egy számláló, hogy 30e bundli van, és addig marad, amíg el nem fogyik. Nem random hosszabbítani párszor.
A Bundlestarsnál nagyjából lehet annyit tudni, hogy ha megjelenik új bundle, akkor tényleg kifut valami hamarosan.Más: A Groupees Be Mine 12 bundle most már teljes, benne van az összes bónusz... nekem valahogy a két előző Be Mine jobban tetszett.
(#3117) maross: Fenébe. Egyszer szúrok el egy linket, és észreveszik.
-
reelc
veterán
Holnap Groupees Be Mine 12 lesz. Epicbundle ismertető.
-
-
reelc
veterán
Igen, tudom, hogy nagy név a szakmában... de nincsen joyom. Kipróbálás miatt sose akartam venni.
Előtte is voltak repülőszimulátorok, és számomra mindíg visszatartó erő volt a joy hiánya, meg vagy 15 billentyű használata hozzá.
Csak gondoltam lehet joy nélkül is normálisan.
Ettől függetlenül meglesz. -
gszp
tag
Nemrég linkeltem a legutóbbi infót, de itt van még egyszer: DiRT 3 INFO
-
sagem
addikt
Persze, mostanra elértek egy szintet, de pont azért írtam, hogy tudnak valamit, mert sima startupként kezdték, nem arról volt szó, hogy hatalmas hátszéllel rajtoltak..
Amikor elkezdték az egészet még nem volt ilyen kezdeményezés, azt sem lehetett tudni, hogy piacképes e hosszútávon. Egyszerűen volt egy jó ötletük, amit jól valósítottak meg, a többiek meg másolnák, csak kevesebb sikerrel.
Pl. az IndieGala is kínál jobb/rosszabb pakkokat, mégis átlagosan csak 30 egynéhány ezer csomagot tudnak értékesíteni játékokból. A Humble leggyengébb csomagjai is 30ezer felett mennek el, ez az audio csomag is gyenge eladással bír, már Humble mércével nézve, de a konkurenciának ez is csak álom. A többi hasonló oldalról nem is beszélve (nem csak játékokról beszélek továbbra sem).
De értem mit mondtok..csak annyit írtam, hogy emelem a kalapom előttük, mert tudnak valamit..
-
ayo
veterán
-
reelc
veterán
Igen, nagyjából az általad felsoroltakért fogom megvenni.
Más.
Pl. most megveszem a Humble Bundle-t vagy ezt a Brutal Bundle-t. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a Steam inventorymba kerüljenek? Mert van ami már megvan, van ami nem fog kelleni. Gifteljem magamnak? Ilyet lehet csinálni? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest