- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Most frissített 138-ra, nagy nehezen meg is gyógyult. Először ugyan az a jelenség, végül vagy 5-ik FF indítás után letiltott kiegészítőkkel volt hajlandó betöltődni. most már visszakapcsoltakkal is jó.
Érthetetlen mi történt, a kiegészítők letiltásával az előző verziónál is próbálkoztam, de ott nem hatott. -
ledgeri
nagyúr
#68494 Grg
a posta oldalán kívül más recaptcha-s oldalt sem néztem
Sajnos több az olyan, mint a csak "képválogatós".... nem minden oldal kirakózós... (Ublock Hard-móddal feltűnik, hogy mennyi helyen van ott különböző formákban. Van ahol, ha nem fut, be sem tölt a login-oldal pl... de ha fut, akkor meg nem is kér interakciót) Ú-TÁ-LOM -
brd
nagyúr
Addig örülök is. De akkor sem dőlök a kardomba, ha megadja magát, mert akkor majd letöltöm inkább a videókat, gyakran már úgyis ezt teszem, mert egyre nyomi'bb a felület, és irdatlan lassú is kezd lenni. Irreleváns, sosem kattintott (és ami még jobban zavaró: a megtekinteni kívánt videóhoz képest hangos) reklámokat meg nem vagyok hajlandó nézegetni/hallgatni (én értem, hogy ez kell(?) a működéséhez, de én sosem vásárolnék így, így bevétel sem keletkezik náluk tőlem, akkor meg minek szórakoztatjuk egymást). De gondolkodom a fizetésen is, csak hát a Google-nek nem szívesen, mert meglehetősen pofátlan cég, ill. az Androidot is egyre jobban el'assza, folyamatosan veszi ki az ember saját telefonján óhajtott beállítások lehetőségét belőle, így a 10-es főverzió óta nem vagyok hajlandó nem rootolható telefont vásárolni (sőt, igazából már használni sem, elkezd remegni tőle a szemöldököm pár percen belül).
-
Köszönöm szépen az ötletet!
Érdekes módon az edge gond nélkül betöltötte elsőre az amerikai oldalt is. Emiatt még kevésbé értem a dolgot.
Mióta átállítotam magyarra próbaképpen , azóta már nem engedi az sem az amerikait. Na mindegy, a lényeg, hogy van rá megoldás. Kipróbálom akkor ezt a vpn appot.
-
-
DS39
nagyúr
igen, értelek.
nem mondom, hogy nem olvasható, csak számomra a másik jobban, mert "erősebb" a fekete.viszont az tény, hogy erre a frissítésre szükség volt, mert most a ph fórumból indulunk ki, pl. a "Rovatok", "Tesztek", stb, és az "Itt szóltam hozzá" stb feliratok valóban botrányosan néztek ki.
-
Visormail
addikt
[Mozilla connect discussions] minden 3. téma erről szól oldalakon keresztül.
Syl: és mit hisznek, ki fogja használni, ha semmivel nem tud többet a chromenál? Akkor meg lehet szüntetni, nincs értelme klónt gyártani.
-
Syl
nagyúr
Lehet rosszul látom, de szerintem ez is a pénzről szól. Mármint, hogy a Mozilla egy ideje annak hiányával küzd. És így jóval egyszerűbb, olcsóbb megoldani a program ezen részét. Nem kell erőforrást "pazarolni" a gépre telepített programok nyilvántartására, azok társítására, beállítására, csak simán mindent lement a megadott mappába (like chrome/-mium/edge) oszt jónapot. Gyanítom, előbb-utóbb a jobb klikkes "save as" menütétel is el fog tűnni.
-
nubreed
veterán
Én se hiszem, hogy az SSD azért lenne, hogy kímélni kelljen. Bár ez nem hit kérdés, hanem tény. Soha többé nem kell HDD a gépembe, hangos és lassú. A Samsung EVO 850 500 Gb-os SSD-m, amin van a rendszer is és a programok illetve a játékok egy része, már több mint 5 éves, 19 TB írt adattal és 98%-os állaptoban van. És ezen van az FF cache is. A másik két ssd-n meg szoktam torrentezni.
-
Hegyirabló
veterán
Nem, nem szar. Chrome, Edge, Macen Safari hibátlan, csak érdekes módon a Firefoxszal vannak gondok. Nincs egy éve, hogy mindent lecseréltem a gépen, ez előző hardverkiépítéssel is gondok voltak. A Firefox van elbaltázva a 87.0 óta, megint. Megpróbálom leírni újra úgy, hogy még te is megértsd: 87.0-ig hibátlan a Firefox az elmúlt fél évben. Pontosan a 87.0 frissítés óta szar. Nem előtte egy nappal, nem utána kettővel, pontosan azóta. Mi következik ebből egy értelmes embernek? El lett baltázva a frissítés. Érdekel engem, hogy mit baltáztak el, és érdekel engem, hogy hány ezer más felhasználónál, hány különböző hardverkiépítéssel hibátlan? Nem érdekel. Csak az érdekel, hogy nálam nem jó. Pont. Jobb is, ha befejezed.
-
DS39
nagyúr
Én mielőtt a 77-esnél elkezdtem a CSS mókát, előtte töröltem a régi about:config beállításokat az URL bar-ral kapcsolatban.
Szóval nálam jól működik most, ha nyitok egy üres lapot, és belekattintok egérrel az url bar-ba, akkor a 10 leggyakrabban látogatott oldal lista lenyílik.
-
Csupingo
veterán
Ezt jó hogy felhoztad, mert én meg azt szeretném kérdezni, hogy amik legördülve látszanak, azt valahogy ki lehet törölni, el lehet felejtetni a böngészővel?
Kérdésedre válaszolva, igen. Nekem is látszik több oldalnál, 56-os firefox esetén is. (Mondjuk nekem alapból nem látszik, ha ez a kérdésed, csak akkor, ha elkezdem írni.)
-
Cs1csó
titán
Nem is gondolnád mekkora harc volt, hogy legyen a Windows 8-on és a 10-en is a Windows 7-ből megismert "Aero" hatás.
Vagy rengetegen régi böngészőt használnak vagy mókolják mert nem tetszik nekik a megjelenése stb.
Nekem is van ami jobban tetszett vagy ami nem tetszik, pl. a korai Windows 10-ek áttetszősége nekem jobban tetszett mint ez az új "fluid" dizájn ki is van kapcsolva az áttetszés mert még így is jobb nekem.
Ettől még nem sírok ez van megszokom, és kész mókolni nem fogok, hogy utána emiatt omoljon össze az egész rendszer.
-
Kam1kaze
aktív tag
Kösz, sajnos ez se akar nálam összejönni, ezt a hibaüzenetet kapom:
Töröltem ez a frissítés letiltás dolgot (distribution mappát) is, hátha, de így se működik, egyik megoldással sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged