- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz
polimorf #89614 üzenetére
Csak mobilos kép és videó van, mit ki lehet hozni belőle azt majd megosztom. Az SJ6 Legend akció kamerát kölcsön adtam a fiamnak, aki most Máltán van. A kamerához van Polár és UV szűrőm, valamint egy giroszkópom is. A Horvát karikáról van kb 18 óra videóanyagom, azzal lesz munkám bőven. Felvettem az egész utat oda, vissza. Van kb fél óra vízalatti felvételem is amit EASYBREATH búvármaszkkal készítettem. Ott is volt pár élmény, elvileg a Szlovén határon levő benzinkútig elégnek kellett volna lenni az benzinnek, de mivel 2 személlyel és jól megpakolva mentem több lett a fogyasztás és a benzinkút előtt 4 km- rel elfogyott a nafta.
-
Grillo
őstag
válasz
polimorf #88223 üzenetére
És felfért hátra? Vagy volt asszony is? Akkor legalább az egyik combja a csomagtartóba?
Kollégáék csaptak el szarvast 2 éve a Bakonyban, eltűnt a Transporter eleje, de szerencsére nekik nem lett bajuk.
Azt még látták eljövetelkor, hogy a vadász épp kanyarintotta a combot a rendőrnek -
Geresics
addikt
válasz
polimorf #86820 üzenetére
Há' Neked be volt gyulladva a fogad, vagy mindig így nézel ki?
Most, ahogy nézem, sorban:
- a házibarkácson kívül én nagyon sok robogó szerű, de váltós (talán 125-ös) kismotort láttam
- a közlegedés valóban sajátos, de ha működik a dudád, akkor nincs baj (azt használják index helyett - mert erre figyelnek fel)
- a tenger itt nem volt túl szép, ahol mi fürödtünk, ott 50m-t simán lehetett látni a vízben (40.080779, 19.766700)
- a kaja első osztályú - pláne a sajtok! Nekem a sörök is tetszettek!
- Montenegróban még mindig a Golf a legnépszerűbb autó?
...meg úgy általában sok kellemes emléket idéztél (ismét) fel bennem!Mi júli közepén megyünk Montenegróba, és azért átgurulunk picit Albániába is, már nagyon várom!
-
Moleman
addikt
válasz
polimorf #85718 üzenetére
Ugyanaz, tizedannyiért.
Még nem jött meg, de nagyon várom.
-
emre
veterán
-
zgospel
őstag
válasz
polimorf #80600 üzenetére
6375 Ft-ot fizettem érte, mert volt 15%-os kuponom amit adtak mindenkinek januárban, egyébként 7500-ért árulják.
-
tboldi
nagyúr
válasz
polimorf #80478 üzenetére
Eredetileg mi is szombaton mentünk volna, de úgy alakult, hogy pénteken is el tudtunk menni. Gondoltuk, hátha kisebb a tömeg hétköznap, de azért voltak így is elég sokan.
Én a Pöstin még nem voltam soha
Nem is vesztettél semmit.szerk.: Móvárhoz ráadásul jóval közelebb is van (33 km) és még olcsóbb is (3-unknak volt 26 € a belépő, parkolással együtt), úgyhogy lehet, hogy a jövőben hanyagoljuk a bp-it.
-
canniball
nagyúr
válasz
polimorf #79960 üzenetére
Köszi, betettem az összefoglalóba!
Casco téma
Hol számoltatok? Nekem a CLB Alkusz casco biztosítás kalkulátor azt dobta, hogy 13 biztosítóból egy sem ad ajánlatot. Ehhez képest az Aegon és az Allianz (ezek is benne voltak a 13-ban) saját kalkulátora igenis adott... -
baboss
őstag
válasz
polimorf #79577 üzenetére
zgospel
A sisakon is ragasztva van, annál tapasztaltam, hogy ha párszor megázik akkor idővel elenged a 3M ragasztó. Otthon amikor tankoltam akko kapcsoltam be és még állítottam rajta, akkor még stabil volt. A sisaknál kiszóktam rögzíteni még a kamerához adót kis dróttal, a sárvédőn most nem rögzítettem ki azzal, mert nem találtam meg. Vettem egy új sisakot és mivel nemvolt ragasztóm arra nem tudtam felrakni, így kötött ki végül a sárvédőn, majd valahol az árokban. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
polimorf #79571 üzenetére
azert az bekurna ha megerezned
itt arrol van szo, hogy altalaban azt irjak az interneten, a lanc hatekonyabb a kardannal. ezt nem tudjuk meg sosem, mivel nem lehet kijelenti ilyet, csak ugy. minden motortipus fuggo. milyen lanc, milyen kardan? nem lehet csak ugy a mindent mindenre rahuzni.
vegyuk elo a jozan paraszti eszt, dolgozzuk fel az informaciot, azaz tegyunk fel kerdeseket.
a lanc egyszerre tobb gorgon keresztul surlodik, ha van O vagy X gyuruje, mar hatranyban van. a versenymotorok azert mennek O gyuru nelkuli lanccal, mert hatalmas surlodas, ami levesz a vegsebessegbol is jocskan. a fogaskereknel egyetlen egy fog viszi at az erot mindig, az is olajban fut. ha ferdefogazasu, egy oldaliranyu erot letrehoz...
esetleg figyelembe veheto ennel a titokzatos hatekonysagnal a lendtomeg, de mar megint rengeteg dologtol fugg, hogy ez mennyire jon ki.
na most akkor lejentse ki valaki hogy melyik a hatekonyabb.
es egyaltalan milyen hatekonysagrol beszelunk? ezt jo lenne tisztazni. -
-
válasz
polimorf #77281 üzenetére
És nem csak ezért. Csaj isimre nem figyelt a pasija, kinyitotta az ablakot és a 3.-ról dobta ki a MI5-öst, majd azt mondta telefon vagy én? Lement a telefonért.
Nem akartam mondani neki, hogy én mellé dobtalak volna ki. Azt a pár dolgot nem szabad nekem sérteni és nincs tettlegesség.
Érdekes amúgy más is ezt szajkózta, mi lenne ha ernővel csinálná ezt egyetlen pici párom.Már akkor harapok ha a notim tetejére rak valamit, annak van tokja.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
polimorf #77171 üzenetére
Most ennek en nem szeretnek utanajarni, eppen a legszuro dolgot kutatom, de ha kicsit beleolvasnank az izuleti gyulladas es a motorozas osszefuggesebe, akkor sok minden mas is kiderulne, pl hogy a porckopast is keverik ezzel, illetve a bakterialis, virusos eredetu gyulladast is. A hideg csak egy ok a sok kozul, es a 21. Szazadban vannak olyan ruhadarabok, amikkel fel lehet oltozni, ha meg veletlenul endurozik az ember, akozben meg mozog is rendesen.
Az, hogy egy oregember nem tud mozogni, az nem motorosnal is elofordul.... -
HSM
félisten
válasz
polimorf #75779 üzenetére
Ezaz... Kedves persuader fórumtársnak baja volt velem, és nem privátban küldte el a véleményét, hanem a fórumon. És ez komoly baj. Én egy témáról beszélgettem vele, erre elkezdett személyeskedni. Én meg ebből köszönöm nem kértem, ezért került jelentésre a dolog. Hogy óvodás dolog? Szerintem az az óvodás dolog, hogy egy nyilvános fórumon a szabályzatot és a kultúrált társalgás szabályait felrúgva sérteget. Lehet ilyenkor hosszas szócsatát meg OFF-tengert, de a tapasztalat azt mutatja gyorsabb és egyszerűbb ilyenkor moderációt kérni. Az pedig kizárólag a kedves fórumtársat minősíti, ahogy a figyelmeztetésére reagált.
(#75780) -Mike-: Azonnal megyek vissza, amint leszálltatok rólam.
-
HSM
félisten
válasz
polimorf #75776 üzenetére
Én ugyanúgy nem találom viccesnek, hogyha a személyiségi jogaimmal viccelődnek/élnek vissza.
(#75777) geresics: Persze, miattam nem írt, könnyű a másikra kenni mindent.
Véletlenül sem lett volna egyszerűbb csak simán megkérnie, hogy ne írjak neki? (Költői kérdés.)
Egyébként csak mellékesen, maga is leírta, hogy mi volt a baja:
"Mégis mit ad ez a topic nekem? Megosztom a valós, nehezen megszerzett, nem kikövetkeztetett, hanem megélt tapasztalataimat. Van 3-4 ember, akinek azonosulni tudok a véleményével, valami újat és érdekeset tud mondani, adatokkal alátámasztva, tudományos hozzáállással. Evente 3x visszajön az olaj téma, a téli elrakas, a benzin, a miért kattog a motorom, a markabuzulas, a faszom."[link]Igen, kétségkívül a moderátori jelentésem húzta fel az agyát, de ez csak egy jó ürügy volt még jól odaszúrnia nekem, rámkenve az egészet, miközben csak tele volt a hócipője a fórummal, ahogy az működik.
Ami pedig a jelentést illeti, már elnézést, de ha engem elkezd sértegetni, akkor jelenteni fogom személyeskedésért, mert a fórum nem erre való. Gyengébbek kedvéért meg van szabályzata, ami ugyanúgy érvényes mindenkire, aki használja. Beleértve engem és persuadert is.
-
Geresics
addikt
válasz
polimorf #75776 üzenetére
Úgy fest nem vagy rendszeres olvasója a topiknak, de sebaj
A bíróságis és egyéb hasonló "poén" egy topiktársnak köszönhető, aki miatt Persu egy ideig nem írt, és csak a közelmúltban tért vissza hozzánk, aminek mind nagyon örülünk, mert kiemelkedően jó és hasznos szerelési tanácsokkal és tapasztalattal lát el mindenkit szívességből!
Ha pedig visszaolvasol, épp a közelmúltban kaptam itt meglehetősen sok kritikát, és azt hiszem a válaszaimból érezhető, hogy építő jelleggel vettem azokat.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf #75667 üzenetére
Ennek örülök, hogy neked tetszik bavált,jól muzsikál.
Bogyó:
Miért lennék negatív? Használtam ilyen kütyüt,pár hónap után bepárásodott/ázott, cserélték, majd azonnal eladtam. Nekem a fényerő és az aksi készenléti ideje nem tetszett. Most a harmadik Garminom van,szóval van némi összehasonlítási alapom. Elmondtam pro/kontrát. Igen drágább én is húztam a számat de nekem ez bavált/jó. Ezt nem pár hónapig hanem reményeim szerint több évig fogom majd használni. Kívánom, hogy legyen majd egy komolyabb kütyüd,akkor majd meg fogod érteni a különbséget.
Egyébként ha tehetitek használjátok navit/gps-t sokat tud segíteni a közlekedésben,trafipax,sebesség határok,érdekes POI pontok stb.
Amdk:
Engem nem zavart, hogy leírtad a véleményed.
-
Khaosz55
addikt
válasz
polimorf #75406 üzenetére
Mikor volt a vizsga ? Azért kérdem mert nekem 21 évig volt A1-em és utána raktam le a korlátlan A-t. Az egészségügyi és műszakin kívül mindent újra kellett csinálni: kresz, rutinpálya, városi vezetés. Igaz a városinál és a rutinnál nem kevesebb órát kellett vezetni, a kresznél meg a távoktatásos anyagot is lehetett használni.
Ja nézem, hogy ez nem Magyarországon történt? Gondolok itt a 300 eurora.
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
polimorf #75397 üzenetére
Sajnos egyre több olyan dologgal szembesülünk, ami nálatok kevésbé bürokratikusan megy.
Amúgy nem érzed úgy, hogy első nagy Hondás idényed után kicsit megoszd a tapasztalatokat? Mert én úgy érezem.
Vagy uncsizás van? Tankoltok, megpakoltok, mentek...semmise történik me Honda Pan Europa?
-
HSM
félisten
válasz
polimorf #75268 üzenetére
Na, ilyet nem fogunk játszani! Hogy rám legyen ujjal mutogatva, hogy miért nem olyan most a topik, mint amilyen régebben volt!
Lehet örülni, átmegyek read-onlyba.
Az "őstagok" is itt vannak, már én se fogok zavarni, vissza lehet csinálni a topikot olyanra, mint amilyen volt.
Sok sikert hozzá.
(#75271) HGabor89: Azt hiszed, hogy attól, hogy valahol valamit megosztok, akkor az már onnantól kezdve mindenké? Hát nagyon tévedsz! Javaslom neked is a szabályzatot... [link]. Sokkkal rövidebb, mint a PTK...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
polimorf #74795 üzenetére
Nem az enyém. Bérleti jogunk van illetve mögöttünk is van egy garázs sor,az jár be aki nem akar. Habár akkor eddig is ellophatták volna. Lényeg a lényeg,hogy oda engedély kell,hogy nekiálljak valamit eszkábálni és hivatalosan még az udvarra sem állhatnék fizetés nélkül. Egyik haver elvállalja havi 2k-ért,ennyit megér.
-
Imy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest