- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
zgospel #104855 üzenetére
Igazából a Yamaha is jöhetne. 1 ismerősömnek meg van már nem kevés ideje, és olaj, lánc, fékbetét és gumicserén kívűl nem csináltatott semmit sem. Nagyon nem érdekli, csak hajtja, és semmi gondja nincs.
Most jó kérdés, hogy melyik jobb, az FZ6S-ből jobb ajánlatok vannak. Csak nagyon sok a külföldi, bizonytalan futásteljesítményű modell.
A GSR600 külsőre jobban bejön, de nincs szélvédelem rajta.
Az FZ6S-nek jó a fejidomja, nagy menetszelet megfog.
Elöször eladom az SV-t, ha elviszik jó áron. Azt sem akarom nagyon nyomott áron eladni, mert nem megyek sokat, évi 3-4e-et. Csak hát kényelmetlen, és a futóműve elég gyenge.
-
Imy
veterán
válasz
zgospel #104843 üzenetére
Igen a GSF650 egy lightossabb technika, mint az FZ6S, de nem lehet annyira rossz a bandit, igaz biztos, hogy lustább, mint a jelenlegi SV650. Hornetet sem nézegetek, mert az valahogy nem is jön be.
Ami még hasonló kategória, habár nem tudom, hogy mennyire hasalós az a GSR600.
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Egy 2000-es SV650S-em van, le szeretném cserélni, mert kényelmetlen számomra (183cm vagyok). Az SV-vel amúgy meg vagyok elégedve, a 2. SV-m. A fogyasztása, menetdinamikája jó, habár a futóműve nem az igazi. A hangja nagyon szép, nagyon jó, nyomatékos motor. A 4 hengeresektől félek, de a kényelem az első.
Mit érdemes venni helyette? Árban 8-900e-et szánnék rá, 2005 vagy utáni ami jó lenne, persze ha 2004-es, az sem gond. Mit lenne érdemes nézegetni? Teljesítményben SV-nél azért ne legyen gyengébb, kényelmes, és megbízható legyen.
Amiket nézegetek eddig:
- Yamaha FZ6S
- Suzuki GSF650S -
Imy
veterán
válasz
Gaboman #91139 üzenetére
HONDA CB 1300 nem érdekelhet?
-
Imy
veterán
válasz
runner 125 #86087 üzenetére
Én gázolajjal, majd lánctisztító spray-vel szoktam pucolni évente 1x. Nekem előbb nyúlik meg, mint az O gyűrő tönkre menne. (20-25e km)
-
Imy
veterán
[link] mi a véleményetek? Az SV-mmel nem nagyon látok sötétben (2000 SV650S)
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Milyen motoros tartót ajánlatok SV650S-re (2000)? Nagyon sok hely nincs sajnos, és rögzíteni is nehéz.
-
Imy
veterán
válasz
runner 125 #74494 üzenetére
Igaz a 4 hengereseket forgatni kell, és gyengébbnek hat.
-
Imy
veterán
válasz
Lomha 8V #74162 üzenetére
Esetleg tudsz linket, hogy hol található?
Mivel nincs normális áron FZ6S ABS, ezért el kezdtem nézegetni az FZ6N-eket. Igaz így nincs ABS, de jobban tetszik. Habár ABS jó lenne a motorba... CBF600-ból sok van eladó, ami ABS-es, de azok éppen nem tetszenek. [link]
A felső határ árban 1.2M körül lenne. -
Imy
veterán
Úgy néz ki, hogy el tudom adni az SV650S-emet.
De most ahogy nézem, nincs semmi értelmes motor. Vagy tudtok valamit ajánlani?
- túra motor (ne fekvös, mint az SV650S)
- 600-800ccm
- ABS
- max 30-40e kmStrapabíró motor kellene mindenképpen.
Ez a fazer esetleg? Ezt akkor nézegettem, amikor bevették volna a motort. De abból nem lett semmi, keveset adtak volna érte. -
Imy
veterán
Én is egy SV660S-et akarok lecserélni, de egyenlőre nem találtam rá vevőt.
Én FZ6 vagy GSF650-et nézegetem. FZ6-al mentem, az tényleg unalmasabb alsó tartományban.
Sajnos V2 ami kényelmes nincs, vagyis van, de én 1.2M fölé nem akarok menni árban, és az ABS az ami kell rá, illetve Mo- motor legyen, és nem túl régi, és nem túl sok km-el.
Még szerinted mit érdemes nézni? Valami túrásabb kell mint a SV650S, mert elfáradok rajta. SV650N is jó lenne, de nincs belőle ABS-es eladó.
Kawasaki nekem nem pálya, habár a Z750 az tényleg tetszik. -
Imy
veterán
Motort hogyan lehet hivatalosan 25KW-ra visszaminősítetni? Nem nekem kell, hanem egy ismerősömnek...
-
Imy
veterán
A 2016-os sem jobb, mert a hűtő mögé került, és úgy, hogy a bordákon nehogy keresztül áramoljon a levegő.
-
Imy
veterán
válasz
-Mike- #72713 üzenetére
Mert ismerős motorja volt, és ő meg jött utánam SV-vel. Vagyis próbált, mert fura volt neki.
A két üléspozíció "kissé" eltér.
(SV650S)
Egyszer régebben még a régi fazert nézegettem, és ki is próbáltam. Akkor nem tudtam, hogy erős, de nagyon nagy fordulaton... 1-2, majd 2-ben húztam neki egy kövér gázt, és egykerékkel hálálta meg. Az eladó mondta, nem így kellene motort próbálni. Mondtam bocs, igen, de ez nagyon akar menni.
-
Imy
veterán
Nincs valahol egy görbe, ahol az SV650 és az FZ6 teljesítményét, és nyomatékát összehasonlítják?
Ma mentem egy kört FZ6-al, és nem vagyok tőle elájulva az SV után. Igaz nem húztam neki, csak 5e-ig, és ott iszonyat gyenge, azaz mintha nem is egy 600-ason üllnék. Az SV650 5000rpm-nél is már nagyon meglódul, az FZ6-hoz képest.
Tudom, az FZ6 6-8e környékén kezd élni.Amúgy a váltója is durvább, mint az SV-nek.
-
Imy
veterán
válasz
Yoshida #72573 üzenetére
Ezt az FZ6S-et nézegetem, de ez még a régi, nem?
De nem írtál semmi hibát szinte.
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
válasz
Tarill #72552 üzenetére
Igen, de a seggem is fáj az üléspozíció sem igazán jó nekem. 183cm magas vagyok.
Amúgy ami gyenge nekem:
- világítás (2 lámpás USA modellen nem volt ilyen gondom)
- gyenge az első teleszkóp (2002-esen lehet állítani, azzal nem volt gondom), igaz lehetne variálni a rugóval
- túl könnyű, nagyobb sebességnél nem az igazi, mintha elemelkedne, nem igazán stabil
- nincs rajta ABSSzóval a fent említett két motoron gondolkodok, arról kellene infó.
GSF650 S Bandit, FZ6S -
Imy
veterán
Jelenleg egy 2000-es évjárató SV650S-t használok. Szeretem, de kényelmetlen a motor, és ha lehetőségem lesz rá, lecserélem. Illetve amivel nem vagyok elégedett, az az első lámpája, ami nagyon gyenge, és gyengék az első teleszkópjai. 2007-ig egy 2002-es USA modellem volt, ott ezekkel nem volt gondom, habár az is kényelmetlen volt. Amúgy szeretem, mert megbízható, és jó hangó motor....
Amiket most nézegetek: (lényeg, hogy ABS-es legyen!!)
GSF650S
FZ6SEzekről mi a vélemény? Kényelmesség, illetve mennyire megbízható modellek, van nekik valami típushibájuk? Ki melyiket venné? Én az egyik felé hajlok, de most egyenlőre nem akarom elárulni, nehogy az kerüljön ki győztesen. A két motor használt árban kb egy szinten mozog...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Eladó KTM női bicaj!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest