- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Gyuri!
könyörgöm, ne adj ilyen tanácsot, hogy hallgassa, ettől megőrülök.
amikor az enyémet nézegette meg egy srác egy "szakértővel", azt hittem kirángatom az udvarról és agyonverem rozsdás 525 össel. a srác elővett egy fadarabot, odarakta a blokk oldalához és hallgatózott. majd levette az olajbetöltőnyílást, és beleszagolt (bazmeg beleszagol!!!) az olajba, majd közölte velem, hogy jó. Azt hittem hazazavarom.ez nem egy olyan szakma, ahol fülre, meg szagra megmondunk dolgokat.
az összes motorszerelő azt mondta az én R6 osomról,7000km es korától 33 000 km ig, amíg nálam volt, hogy úú van egy kis szelephangja. A srác aki megvette, bevitte a debreceni yamhához, majd ott is közölték vele szétszedés nélkül, hogy szelepek csattognak. Csattogjanak b+, ha az a dolga, akkor csattogjon. megmértem az összes szelepet, kurvára rendben volt minden, szóval hangra nekem meg ne mondja senki, hogy mi csattog, a dugattyú kalimpál-e vagy a szelep.Ha nagyon jó típusismereted van, értsd szétszedtél meg szervizeltél 5 ugyanolyan motort, van egy összehasonlítási alapod, akkor oké, észreveszel hangbeli különbségeket. de az sem jelent biztosat.
szerintem az ember tizedes illesztéseket hall meg, ha meg valami tized mm akkor b*szhatod. lánccsörgés meg ilyenek, meg nagyon hangos, az egyértelmű. de cicergés meg a többi képzelt baj... most érted...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest