Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Integra #48925 üzenetére
multkor a Powerbike-ban lattam egy fenyre sotetedo 'betetet', nem tudom mi a rendes neve... szoval belulrol feltapasztod a plexire, paramentes, UV-re sotetedik, stb, jol nezett ki, ha jol emlekszem kb. egy tizes volt az ara, de mivel ugyis akarok majd masik sisakot, nem vettem meg...
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #48855 üzenetére
Ja duki... vasarnap fotoztam ezt hringen
[link]
Iden nemtom mikor jutok ki meg palyara. Alig van szabad ures napom hetkoznap. Meg a penz se vet most fel annyira. De azert 1-2 nap talan meg berefer remelem. El fogok felejteni motorozni ha nem jarok ki, szoval megprobalom
Kecskemetre kene menni, ott meg soha nem voltam....
-
geree@bl
senior tag
válasz
Integra #48782 üzenetére
Az nem zavar ha meleg, csak védjen meg. Otthon vár a család, úgyhogy a hazaérés a legfontosabb
Akkor ha jól értem ez lenne a legjobb megoldás bőrkabát alá?
Forcefield protektor mellény váll- és könyökvédővel -
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra #48725 üzenetére
Ráadásul jól felpörgették a gazdaságot és az ingatlanárakat. Ha most új ingatlant akarsz venni, akkor tárt karokkal várnak, mert senki sem akar venni, vagy épp nem tud (a feketézés miatt, csak hogy ne haljanak éhen). Hamarosan a használt lakásokat és járműveket is húgyért-szarért fogják adni. Ez megy használtmotor és autó piacon. Annyira nem egy az üzlet, hogy pofátlanul bepróbálkoznakfos árakkal, hátha valaki belemegy. Most nem szabad semmit venni, rá kell ülni arra, ami van.
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra #48553 üzenetére
Na, hétfőig átgondolom...a hátsóm még nem lenne feltétlenül cserés, de az első már kopottas, nem örülnék, ha elkapna egy nagy eső, azzal meg nem viccelünk...jövő tavasszal úgyis vizsga, azon úgysem engednének át ezzel (legalábbis akkorra már eléggé kopott lenne
). Na meg kakucsra is ki kéne nézni, oda meg nem mennék ezzel a gumival.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #48519 üzenetére
gondolkodtam, hogy reagáljak, vagy sem, mert sértődés lesz belőle, de csak azért, mert nagyon nem értek egyet a véleményeddel, elmondom az enyémet. Véletlenül sem akarlak kioktatni, vagy fikázni. Az én tapasztalatom nem azt mutatja amit mondasz.
Gyárilag szart szerelnének sportmotorra? Tudsz jobbat venni, kétségtelen, de azt nem mondanám, hogy alkalmatlan pályázásra. Ha a gumid határait kanyarban sikerült elérned akkor azt mondom, hogy szar, neked kell a raceattack. De én ezzel a fostalicskával vettem a karbis R6 omat.
A "csúszós" Euringen bőven lent volt vele a térdem, nem mentem űridőt, de a határait nem értem el, max ha faszul gyorsítottam ki, vagy a célegyenes végén elfékeztem magam és belenyúltam a hátsó fékbe. egyértelmű, hogy nem lehet vele 1.17et menni, de 27et anélkül, hogy megcsúszna. Sokan vannak fent vágottslickel 30 felett.
Vezetéstechnikai hiba az is, ha te a célegyenes végén 250 ről húzol egy első satut és belenyúlsz a hátsó fékbe. Persze hogy mászkál a segge. Egyből beszarik az ember, hogyne szarna. de kanyarban elment valamilye? Kanyarba befelé? kifelé? Nem buziskodásból, de nincs akkora kanyarsebességed, hogy a gyári gumival feszegetted volna ezeket. Maximum ha becsóváltattad a motort a hátsó fékkel. Isten látja lelkemet énis egy kétbalkezes vagyok, távol állok a motorozástól. Kurva sokat kéne mennem még ahhoz, hogy elégedett legyek, tehát nem fikából mondom neked.
Nem csak az űrhajós gumikkal lehet egy jót menni, nekem volt már annyi szar gumim. Mindig én voltam a szűk keresztmetszet. Sokkal jobbat lehet menni jobb gumival, tény. De azért nem életveszély. -
-
.mf
veterán
válasz
Integra #48462 üzenetére
Ha már így érdeklődsz felőle: épp most is, tegnap reggel 9:30 óta, jó esetben még egy másfél órát 4-ig, rossz esetben reggel 9-10-11-ig... mondjuk utána már nem megyek be aznap megint dolgozni, de volt már olyan, hogy lehúztam 17 órát, majd pár óra alvás után a következő munkanap is még 11-et... természetesen túlóradíj nincs, csak 8 órát fizetnek... hollári hollári hó, adminnak lenni jó
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #48479 üzenetére
nem hinném, hogy megfektetem, annyira nem megyek agresszíven pályán vele, meg elég jók a gumik. Ha megfekszik, akkor sem esek kétségbe, legfeljebb nem lesz eladva, 720 km ert tekertem bele idén, MZ ben szerintem ugyanannyi van. Többet bringáztam idén, mint motoroztam.
Most megnézem a Millert, egyik ismerős úgy néz ki odaadja kipróbálni. Az R est. OZ Öhlins szenes idom. Kiváncsi leszek. ha nem jön be, akkor viszont megyek egyet az idő ellen a színházassal, ha meg bejön és el tudom adni az R6 ot akkor meg a Millert húzatom ki, haddmenjenEuroringen egyébként lehet bérelni köridőmérőt. De most venni akarok infrásat, jó árban van.
-
Integra
titán
válasz
Integra #48425 üzenetére
pontositva: BMW R900RT-P, mint polisz verzió.
It's not a new model that's about to be announced, it's a model that's being sold already. But... it's only available to Law Enforcement and Government agencies, not to the general public. It's the BMW R900RT-P (P for Police).
It's a Police version of the RT model. You can buy the R1200RT-P or the R900RT-P. For less money, you get a BMW Police motorcycle that has less horsepower (83 bhp against the 1200's 110), less torque (83 Nm against 115 Nm) and what would appear to be the same weight. Oh yeah, you get 5 kph less top speed....
This raises a few questions in my mind:
Why would you want to buy the 900?
Why isn't BMW selling this version to the public? -
válasz
Integra #48414 üzenetére
eddig én valamiért nem szimpatizáltam vele. szerintem azért nem, mert az fzr-en, amikor vettem valami iszonyat leharcolt metzeller volt és úgy is viselkedett. De nem kellett volna előítéletesnek lennem az alapján, mert ez a gumi most tényleg korrekt!!
Alig merem leírni, mert már így is tiszta hülyének néznek sokan, de nem, nem lett telepont az, hogy nem ugrik az adrenalin
Jól megy a gép, tényleg, olyan szépen szalad az óra 200-ig mintha nem is létezne gravitáció, de valahogy hiányzik róla egy turbó! Még csak nézegetem, gondolkozom rajta, de ahogy ismerem magam, úgy is az lesz a vége.
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra #48399 üzenetére
Én ugyan nem RR-rel, hanem egy nem éppen hasalós F650-nel járkáltam időnként Budapesten, és nekem se volt semmi bajom, miután megszoktam egy kicsit (az más kérdés, hogy amikor egy hete se volt motorom, nagyon durván kikészített).
Ez az egy hengert is meg kell pörgetni 2500 tájékára, fokozattól függően, hogy csináljon valamit. Ezen ugyan nincs lánc, amit rángasson, nem is tudom, mit csinálna vele, de gyanítom, hogy pont azt tenné. Alapjáraton meg nem megy és kész. Ennek ellenére semmi problémát nem a városban (se).GV250-nel ugyanígy elvoltam bent (250 V2), ráadásul az finomabb is, sőt, menne alapjáraton is, ha épp azt akarnám. Nem szoktam egyébként, megszoktam Teresán, hogy olyan fordulatnál már rég kuplung benyomva. Ezt pedig simán fel lehet váltani ötödikbe még mielőtt elérném az 50-et, avagy kettesben ráhúzni, ha hirtelen kell beugrani valahova, nagyon szépen gyorsul úgy. De igazából ez ritkán kell, általában a 250-est is alacsony fordulaton váltom.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #48317 üzenetére
Én utoljára veletek karistoltam a kecsóringet, de már megvan a következő alkalom, csak még messze van. 5 nap a hegyekben 12-től.
Addig még ki kellene cseréljem a láncot, lánckereket, telóolajat és egy adandó alkalommal a megbeszélt Euroringes oktatásra is elmehetnénk, vagy egy kecsóring minimum.
Ja meg el ne felejtsem kicsavarni a lábtartó csavarját. -
doc
nagyúr
válasz
Integra #48211 üzenetére
most meee, jo az
en mar megszoktam hogy a VFR-en a kozepso kb. 60%-on 20 perc alatt atmegy, a full es az ures-kozeli allapotokban jo sokaig elidozik
amugy hasznos talalmany, en nagyon hianyolnam ha nem lenne, foleg hogy az auton nem mukodik (illetve valoszinuleg a tankban van valami gubanc), es tudom milyen szar mikor folyton a kilometereket kell szamolgatni
bar azt azert nezem a motoron is, 300 km alatt nem lehet kifogyasztani a 22 L-es tankot, akarhogy is teped neki -
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #48222 üzenetére
az a reflex,h hirtelen ne húzzam be a féket,sem elől,se hátul,és kocsin is várjam meg mire átcsoportosul a súly,na ez kialakult.
fékerőmaximumot egyáltalán nem érzem a CBRen,mert közelébe nem voltam még,vagy csak észre sem vettem.igy is olyan irdatlan fékereje van,számomra elképesztő...roxin,v buzukin simán tapadáshatáron tartom a fékerőt,de ezeken jóval hamarabb fogy el a tapadás,mint amit még jó volna,ha tudna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #48220 üzenetére
én nagyon rosszul lehetek bekötve.
teljesen immunis vagyok a marketingre.
még TVt sem néztem idén...vasárnap voltam pilisben, 2x kicsit megáztam,de jó volt.
és pillanatra sem éreztem ABS hiányát,bár hozzáteszem,elszoktam a géptől,ezért igen lájtosan közlekedem.de amikor gumi szélén fordultunk a mátrában is éreztem,hogy csuszik,és nem kell kisérteni a sorsot. pl amikor kint az összes levelibéka a felezőn,nah nem akkor kell tépni tükörradiálon
-
FÁBRICIUSZ
újonc
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #48074 üzenetére
Itt a felelősségtudat a lényeg, tudatában lenni annak hogy másokat is veszélyeztetünk azzal hogyha nem normálisan közlekedünk, ennyi nem több.
Aki ezt felfogja, megérti az tud normálisan, óvatosan közlekedni, legyen az szó bármilyen gépjárműről.
Azok akik meg vagánykodnak, teszik magukat nem csodálkozni azon ha baleset lesz a vége.
Ezt tartom a legfontosabbnak, mindenkit hazavárnak!!!beteg: Tavaly amikor a Fazert árultam írt egy srác aki cserélte volna a Hayabusát rá.
Elmentünk Fehérvárra kipróbálni egymás gépét, hatalmas csalódás ért a Hayabusával kapcsolatban.Fékek harmat gyengék és ezt nem egy embertől hallottam előtte, most megtapasztaltam.
Nyomatékból 100ról 200ra fej-fej mellett mentünk, csak néztem ki a fejemből, semmivel nem húz jobban?, váltó sem mondható vaj puhának.
Szóval összességben csalódás volt a gép, mondtam is a srácnak hogy nem lesz belőle csere, rosszabb motorra nem cserélem a Fazert.
Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest