Hirdetés

Aktív témák

• Kasza08
    őstag

Engem a múltkor kapott el a hév. Szép lassú tembóban motoroztam, amikor is egy egy 250-es kawa csak úgy elrepült mellettem. Na mondom, ne maradjak már szarfaszú. utána mentem. Egy íves balkanyar után van egy lámpás zebra. Hát én már szépen 130 körül jártam, amikor láttam, hogy a kawa lassít, én meg nem kapcsoltam egyből, ezért csak motorfékeztem egy picit. Mire kapcsoltam, már csak 60-al mentem és szempillantás alatt odaértem. Egyetlen gyalogos volt, a túloldalról indult. Hál'istennek még nem indult el azonnal. Én megtudtam volna állni, de ahhoz csikorogtatni kellett volna a kerekeket és akkor is max. a zebránál álltam volna meg. így hát szépen lassan tovább engedtem inkább a motort.:( Azóta azt is leszarom, ha egy biciklis előz meg, én még egy ilyet nem akarok átélni. 100 méterekkel előbb elkezdek lassítani és villogok a gyalogosnak, hogy mehet.

Ugyanez a Kawás a napokban törte össze magát és a gépét:( Kifordult elé egy kamion, miközben ő előzte a sort. Műteni kellett a térdét, a motor meg kuka...

Széles utat mindenkinek, nagyon vigyázzatok!

Aktív témák