Hirdetés
Aktív témák
-
.mf
veterán
Közeleg a vizsga, most már megvolt az első esésem is
(a "kétféle motoros létezik: aki már esett, és aki fog" mondásból kiindulva, mondhatni már ezen is túlvagyok
)
Rutin 2. pálya, a nyolcas: túl nagy lendülettel mentem be a kanyarba, éreztem, hogy az ív a bólyákon kívülre menne, ezért fékeztem egyet, de valahogy nagyon hirtelen megállt a motor és eldőltem vele
Utána a motor beállt, de teljesen. Önindító csak kattant, betolni nem hagyta magát; a szerelő elkezdte szétszedni, és azt mondta, hogy ott a kanyarban beállhatott a dugattyú, azért állt meg olyan hirtelen a motor.
Ezután megyek hétfőn rutinvizsgára
(és kedden diplomavédésre, csütörtökön pedig japán uv-re... a jövő hét is sűrű lesz
)
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Indul a ChatGPT Health
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(a "kétféle motoros létezik: aki már esett, és aki fog" mondásból kiindulva, mondhatni már ezen is túlvagyok
)