- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Nagyon örülök hogy egy ilyen okoskodóval futottam össze.
Bírom amikor nincs jobb dolga az embereknek hogy egy ilyesféle oldalakon próbáljon beégetni másokat azzal hogy hogy és mit ír.
Megnézném hogy esetleg személyesen is ilyen szőrszál hasogató lennél e vagy csak meghúznád magad mint egy kis nyuszi
Azzal meg hogy garanciát kell neked bemutassak arra hogy nem hsz hajszolásért írtam oda kérlek ne röhögtesd ki magad. Nem vagy te akkora ember a PH-n.
Ennyi erővel én is mondhattam volna hogy te írtad oda a hozzászólásiad növekedése érdekében mivel majdhogynem ugyan annyi napja vagyunk az oldalon és én nem vagyok semilyen tag és valószínűséggel nem is leszek mert engem nem a hozzászólások visznek előrébb, veled ellentétben, így rád nem egyértelmű
Azthiszem le is zárhatjuk a dolgod mert úgy látom te nagyon inteligens vagy hogy off topic pipát használsz
és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe
Üdv FanatiKÉs neharagudj hogy nem használtam a offt. pipát

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elden Ring
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe