Új hozzászólás Aktív témák
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10937 üzenetére
Nagyon örülök hogy egy ilyen okoskodóval futottam össze.
Bírom amikor nincs jobb dolga az embereknek hogy egy ilyesféle oldalakon próbáljon beégetni másokat azzal hogy hogy és mit ír.
Megnézném hogy esetleg személyesen is ilyen szőrszál hasogató lennél e vagy csak meghúznád magad mint egy kis nyuszi
Azzal meg hogy garanciát kell neked bemutassak arra hogy nem hsz hajszolásért írtam oda kérlek ne röhögtesd ki magad. Nem vagy te akkora ember a PH-n.
Ennyi erővel én is mondhattam volna hogy te írtad oda a hozzászólásiad növekedése érdekében mivel majdhogynem ugyan annyi napja vagyunk az oldalon és én nem vagyok semilyen tag és valószínűséggel nem is leszek mert engem nem a hozzászólások visznek előrébb, veled ellentétben, így rád nem egyértelműAzthiszem le is zárhatjuk a dolgod mert úgy látom te nagyon inteligens vagy hogy off topic pipát használsz
és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe
Üdv FanatiKÉs neharagudj hogy nem használtam a offt. pipát
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10934 üzenetére
nem értem mire célzol
a srác feltett pár képet ahol egy orbitális nagy hűtőt tett a processzorra és érdeklődtem hogy mégis milyen processzorra kell ilyen
nem hiszem hogy hajszolás lenne mivel ha megnéznéd az adatlapom a szövegelésed helyett akkor látnád hogy nem a hsz-re hajtokelöbb nézz utána ki és mit ír utána szúrd le a másikat az ilyen hozzászólásaiddal
előre is kösz. -
FanatiK
csendes tag
az engem is érdekelne
-
FanatiK
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- ASUS TUF Gaming GT301 АRGB + 3 venti
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged