- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
Grave_444 #58715 üzenetére
Az lenne a cél, de ddc 4.2 van benne - nem fér el más - az pedig nem épp a leghalkabb megoldás. Talán pwm-mel le tudom bűvölni majd a fordulatszámot, így a zajt is, hogy még maradjon értelmes áramlás. Ennek meg pont keresztbe tesz a 15 db 90°-os fitting.
Majd kiderül, hogy mit is tud a kicsike. Még nincs feltöltve, beüzemelve.@HookR: Amúgy egy 6600xt byksi fc blokkal pont elfér még benne. Mindössze a táppal lennék bajban, mert ahhoz mindent is módosítani kellene.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Grave_444 #58585 üzenetére
alapjáratban az alsó ventijeim alulról szívnának. De mivel fent van egy aio ami lefelé tolja a levegőt (kb 50 fok), a psu előre tolja a levegőt (50 fok) és a zárt előlap miatt megkavarja, a vga lefele tolja a levegőt (70 fok), egy lenti, felfele szívó fenti nem lett volna számomra opció. Fizikailag megfordítva, a levegőt lefele tolva a vga szélső lapátjának szellőzését rontaná (belelóg a légáram "űrszelvényébe" és nem hiszem hogy olyan lényeges hozzáadott értéke lenne. Teljes terhelés alatt 70-80 fok között van most a proci, ennyi volt léghűtéssel is (ez egy melegedésre hajlamos proci 100 fokos limittel), viszont kvázi zajtalan most. A kibocsátási pontok a vga-t leszámítva langyosak, azt hiszem elégedett lehetek a végső konstrukcióval. Esetleg egy 92mm-es venti még hátra elférhet.
-
HUN_Sector
őstag
-
válasz
Grave_444 #58570 üzenetére
Végignéztem az eddigi bejelentéseket, de 16GB-os ITX modellt egyik gyártónál sem láttam... ár/érték arányban lehet jobban járunk majd egy 12GB-os 3060-al.
Aero ITX esetében dobta a gyártó a félpasszív hűtést, ellentétben a Palit StormX és Gainward Pegasus modellekkel, és utóbbiak picivel jobb áron mennek a boltokban.Thermaltake The Tower 200 - gyári oldal, TPU hír, cbase.de hír
Az amúgy sem kicsi torony még tovább hízott, jobb szellőzéssel, 3 slot-os VGA hellyel, alsó LCD kijelző szettel. Nem rossz, de nekem már a 100-as változat is bőven nagy lenne... mondjuk a 140mm-es ventik bejövősek, főleg ARGB kivitelben. -
mpierre
veterán
válasz
Grave_444 #58461 üzenetére
Elég pöttöm lett...
Ez az, amikor a pénz, paripa és fegyver egy helyen található. Egy ilyen cnc géppel elszórakoznék. Az x299 taichi XE-re egy parádés vrm blokkot faragnék a mostani monoblokk felhasználásával. Az elég sokat dobna az éppen elfojtott upgréditiszemen, mert a minigépemmel nem haladok adapter híján.
-
Rick4
félisten
válasz
Grave_444 #58453 üzenetére
Ezt a kiszolgálást sosem értettem, meg pláne azt, hogy a 100°C nem jó.. Igaz az én szemem is zavarja, hogy ha 40°C fölött van egy cpu, meg 30 fölött egy hdd, de ez nem arról szól, hogy az a 70-80-100°C olyan meleg, amit nem tudnánk megfogni, mert valóban, nem tudnánk megfogni, de sokéves tapasztalat se mutat semmi érdemi eltérést. Olcsóbban vetted, ennek ára van, valahol gyengítették.
Mondjuk sose voltam egy tuningbajnok, nem is kötött le, meg nem is vágom, miket kellett volna állítani, memória XMP-be, és kész... -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Grave_444 #58296 üzenetére
Ezen az ITX lapon csak hátul van M.2 foglalat. Ráadásul a házban nem fér el egy lapos borda (ok, a legvékonyabb ráragasztós aliexpress-es igen) az alaplap mögött, szerintem rövidebb az alaplapi távtartó a chopinban mint a szabvány, persze lehet csak benéztem.
Egyébként az alsó 2.5" tartót fel lehet még szerelni, annyi, hogy csak az alsó két fül és a csavar tartja, tehát kis HDD-t már nem raknék bele (a felső kettő fül hiánya miatt el tud mozdulni picit oldalra a keret), de SSD hibátlanul mehet rá.
...de pont azon agyalok hogy kellene még benne minimálisan szabdalni, hogy beférjen a 250W GaN.#58295 PROTRON: Egy minőségi ATX táppal is nézd meg, hátha nem a tápok a hunyók.
-
PROTRON
addikt
válasz
Grave_444 #58281 üzenetére
De nem volt benne a bejegyzésedben az előlapról fotó, hát honnan tudjam én azt.
#58282HookR
Az a baj hogy ha normális méretű kijelzőt pakolok, akkor tuti másra fogom használni és tele lesz mindennel, pl 50tabos chrome-al.
Megint elvesznek az értesítések.
Az kell hogy ne tudjak belepiszkálni, ehhez meg kis méretű kijelző kell, hogy NE IS AKARJAK.
Még jobb ha jön egy üzenet, akkor pulzálva villog mondjuk.
Tudom vannak ilyen billzetek, de azok nem érdekelnek. -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #58264 üzenetére
Gondoltam, hogy jobb lesz szellőzés terén, hiszen külső méretben is azért nagyobb a V9-nél.
Igen ebbe a D31-be mehetnek nagyobb vga-k is. Ez a közvetlen alatta venti felállás biztos sokat dob rajta.
Nekem sose lesz ilyen erős konfigom, így a V9 is bőven elég lesz.
Amúgy anyag használatban is jobb a V9-nél vagy az kb azonos? -
-
Pista0001
addikt
válasz
Grave_444 #58159 üzenetére
Nem írtam sehol, hogy offban se mehet, az off sokmindent megbír, még azt a beszélgetést is, hogy ki szerint mi az off. A topik címe "mini-itx", nem "custom sff/usff pc", szóval elég egyértelmű, mi on, és mi off. Régen is (talán többször is) előkerült, hogy át kellene nevezni a topikot, vagy kellene nyitni egy újat, gyanítom, hogy egyik se lehetetlen. Azt sem írtam, hogy a matx csak anyagi okokból kerül elő, azt írtam, hogy alapvetően így van, természetesen vannak kivételek.
Mindegy, túllihegtük a dolgot már így is...
-
prolad
addikt
válasz
Grave_444 #58168 üzenetére
Nvidia 10-es szériából még volt ITX méretű (2 slotos, de rövid) 1080, 20-asnál 2070, talán még 2070 super is. 30-as szeriánál már csak 3060-at láttam, 40-es szeriánál egyelőre semmit.
Processzornál szintén volt még pár éve 3700x/10700 65W TDP-vel, többnyire a tényleges fogyasztásban ia megálltak ennyinél. Amit még egy low profile cooler is elvitt. Most is be lehet lőni ilyen limitet BIOS-ban, de ez a kategória inkább többet enne. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Grave_444 #58095 üzenetére
Igen lehet. Itt az a nagyon jó, hogy mondjuk a kártya hőfokával feltolod a ház ventiket is, vagy lehet "mixelni" a grafikonokat és mondjuk a házventik felmehetnek a videokártya és mondjuk az alaplap miatt is. NR200-ban amikor az egyik venti a vinyóra fújt akkor nekem volt olyan szabály is, ha a vinyó felment nem tudom x fok fölé akkor a házventik picit beindultak. Nagyon jó cucc.
-
Crabface
senior tag
válasz
Grave_444 #58037 üzenetére
"Ha csinálnak ITX-ben halk és hűvös kártyát, ami a mostani középkategóriát képviseli részemről semmi akadálya. Mondjuk egy 3070/Ti kalibert 100W fogyasztással."
RTX 4000 SFF -
PROTRON
addikt
válasz
Grave_444 #57797 üzenetére
Az a helyzet hogy nem vagyok elég bevállalós, pedig már kacérkodtam a gondolattal hogy a 10940x procit delidelem, felpolírozom a direct diet azzal a 4-5 század miliméterrel majd oda conductonautal valami D15-nél durvább léghűtést neki.
Aztán belekarmolni vele a 14 fullos magon 5GHz +-ba...no nem csak 1-2 pillanatra, hanem stabilan.
De aztán érteztem valami furcsa szagot és kivettem a kezem a biliből.
Az XBOx S killer, sub 2,9 L gamer PC esetén viszont kelleni fog a conductonaut, még ha a delid nem is...vagy legfelső kategóriás thermal pad.Ami faja az iFIXIT szettből azok a spudgerek meg a kék feszítők, meg az ESD-es csipeszek. A többit már megtanulta lemásolni kína.
Mármint a bitekből ugyanazt tudják a negyed annyiba kerülő szettek is, tartósságra is.
A felxibilis szár, na abból kell a minőség, ez iFIXITtől független.
Nekem az alábbihoz hasonló alap szett van, csak 2k huffal olcsóbban szereztem, cserébe a flexibilis szár első használatkor megadta magát, az "ESD" csipesz pedig nem kapta meg a certificate-t, de műszerrel rámérve nem vezet.
Olcsó műszerész csavarhúzó szett típus kategóriája: [link]
Meg régebben a mobil kijelző szereléshez szánt iFIXIT tapadó korong faja volt, de ott átvették kínától az olcsó gagyit és már nem/nem olyan jó.
Maga a csavarhúzót elbaszcsiszták hogy kivették a furatot a fejéből, így nem tudsz keresztül dugni rajta erőkart, amivel jobban tudnál szétszedéskor csavart lazítani.
És ugye egyik se racsnis, pedig azért az Ifixit árába beleférne.
A kést is érdemesebb inkább kínából rendelni, vagy valamelyik hazai műszerrész boltból, az iFixites nem elég tartós, túl vékony, de nem elég vékony, miközben nyeklik hajlik, de sose jól.Fém spatulából nem érdemes a ifixitest venni, mert azok fejeinél van jobb, ha kifejezetten fogorvosi kiegészítőket árusító boltból rendelsz, keveset még spórolni is tudsz, cserébe tartósabb és jobb formájú fejekkel szerelteket tudsz szerezni.
Tehát azokon a versenyeken nem annyira a legfullosabb vezető képességet nézik, hanem megfelel egy középkategória is, csak a fontos hogy extrém viszonyok mellett is ugyan azt a keveset tudja mint szoba hőmérsékleten? jó tudni.
-
PROTRON
addikt
válasz
Grave_444 #57793 üzenetére
Igen már nekem is megvan ez a szett, ezzel egészítettem ki a "műszerész" csavarhúzó szettemet. Majd kövinél már tudom ezzel kenegetni, csak lemosni nem szeretem.
A piszkafák minőségével nem vagyok elégedett, fogtam kezemben a 15k+-os szettekben lévőkből és határozott különbség van.
Tehát az olcsóbb szettbe kiszórják a beragadt készleteket és leakciózzák.
A kék vastag feszítő, az faja. -
válasz
Grave_444 #57642 üzenetére
Itt azért már látszik, hogy nem kevés vas; szvsz kell neki a hely + a légáramlat!
Más OFF:
Adatlapon szereplő konfigomban tesztelnék néhány procit, de egyetlen napon belül, 15-20 perces időtartamokkal, szóval gyorsan cserélném egymás után.
Mivel elég szűk a konfig, nehézkes a szerelés, ezért arra gondoltam, hogy csak mindig újrapasztázok, és ráfektetem/rányomom a coolert a procira, de nem csavarozom rá az alaplapi foglalatra, így spórolok sok vesződséget.
Ugye nem gond, ha így csinálom? -
imibogyo
veterán
válasz
Grave_444 #57624 üzenetére
Pont az a lényege, hogy észszerű keretek közt minél kisebb helyen elférjen az adott konfig.
Vagy pedig, hogy adott teljesítményű konfig férjen el minél kisebb helyen. És itt jönnek/jöhetnek képbe a bitang erős, de relatíve kicsi gépek, amik nem a legkisebbek, sőt akár nagyok is egy mondjuk NUC-hoz képest, de még mindig jóval kisebbek egy ugyanekkora teljesítményű ATX, vagy (bár nem mindig jön ez össze) mATX géptől. -
Ispy
nagyúr
válasz
Grave_444 #57627 üzenetére
De nem értem miért rúgoztok ezen? Az egész elnevezésnek csak az alaplap formátuma ad alapot, hogy lehessen tudni mit lehet beleépíteni, minden más már a fantázia kategória. Aki egész életében 100 literes atx gépeket használt, annak egy prodigy is pici cuki lesz.
Az itx kategória nem a dan a4-el jött létre, az már csak egy miniatürizáló trend következménye, ami egy időben nagy trend volt, még a TG-s showcase házak előtt.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Grave_444 #57624 üzenetére
Ne csak a saját magad szempontjából nézzed, kinek mi a fontos, ha az atx táp és a 300+-os vga, akkor olyat veszel, ha pici méret, akkor meg olyat, és közte is van mindenféle átmenet. De attól még a házakat az alaplap határozza meg, mert csak.
Én simán megvettem volna matxben is a towert, ha a külső paraméterei nem lennének nagyobbak, de a gyártó így találta ki a sorozatot, pedig a 100-ba is belefért volna az matx lap, ha nagyon akarják, de nem akarták.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Grave_444 #57620 üzenetére
Nem, mert a kategória kb úgy néz ki, hogy milyen lap megy bele. Szóval ha valaki kitalálja egyszer az atx méretű házat, amibe csak itx lap rakható, akkor az itx. Kb ennyi a logika, szvsz.
Az, hogy kinek mekkora méret fér bele az itx fogalmába, az már más kérdés, én sem tartom itxnek a towert, sem a prodigyt, meg úgy kb semmit, ami egy metisen (nr200-on) felül van méretben, de ez már az én nyomorom.
-
Qkackca
őstag
válasz
Grave_444 #57451 üzenetére
Igen, a te részed az következetes.
Rick4: persze, hogy érdekes minden új tapasztalat, eredmény, csak akkor is furi volt olvasni meg értelmezni a két 'külön' irányt
A noctuák dupla ára, különösen a nagyobb teljesítményű hűtők esetén szerintem azért van mert azokhoz pl 2 db A15-ös venti jár, darabja kb 10k, az helyből 20k.
Kapsz mellé egy csomó kiegészőt vibráció ellen, fordulatszám csökkentőket, kenceficét.
Elég kellemes, minőségi érzetet, csomagolást. Azért ha mindent beleszámolsz, annyira nem elrugaszkodott az. Csak elsőre, hirtelen, meg másodikra, de nah
Aztán ott van jellemzően a teljesítménye, ami azért a többi hűtőhöz képest elég elől van, emellé még halk is (relatíve).
Jó teljesítmény és halkság ritkán jár együtt. Szerintem ez a kulcsa az árnak. De ez személyes vélemény, részben tapasztalat.
Akkor ott a lehetőség, hogy kipróbáld és legyen saját tapasztalatod, csak bele kell túrni a kincsesszobábaMercutio_ : Konfig alatt egész gépet értesz? Beltartalom elég? Ház is kell?
ASRock DeskMeet B660? Szemre mintha lenne hely 3,5-ösnek is. -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #57408 üzenetére
Egész tűrhetően néz ki, a mérete is elfogadható és az ára is baráti.
Korábban én is nézegettem matx házakat, de nem sok értelmes és jó van, ami még méretileg okés lenne.
Sok itx ház 1-2 cm-el kiegészítve és már jó is lenne.Felülre amúgy egy darab 120-as elég pont a borda föle, mert a másik már a cpu hűtőn lévő ventitől veszi el a levegőt.
-
válasz
Grave_444 #57408 üzenetére
Ebben a formátumban még a Silverstone SST-PS15 lenne ajánlható, de az drágább volt, amíg lehetett kapni... majd biztosan jönnek az új mATX Jonsbo házak, addig ez egy jó budget kategória.
Egyébként már én is a Kolink Satellite-ot nézegetem, mint kicsit budget, de egyébként jó megoldást. Egy H610M-HDV/M.2 R2.0 bele férne, SFX táppal.
-
Zamma
őstag
válasz
Grave_444 #57379 üzenetére
i9-10900-es konfighoz [link] pl. egy Noctua NH-U9S-t használtak RX 6800-al és dicsérik. Viszont cserélte a kártyát 3080-ra és arra már meleg volt...
Mindenesetre érdemes a lábakat kb. 4-5 centis 3D nyomtatott nagyobbakra cserélni, ég és föld a különbség a vga hőmérséklete nagyon meg fogja hálálni! -
Zamma
őstag
válasz
Grave_444 #57379 üzenetére
Akkor szépen félreértettél valamit...
Én viperabácsi-nak írtam ezt: „A NH-C14S is igen jó kis hűtő (pláne 2 ventivel), - nem beszélve a Dark Rock TF 2-ről - de neki torony kell...”.
Tehát ez nem neked íródott... az általad kifogásolt dolog ebben is benne van, miszerint neked torony kell... -
-
Rick4
félisten
válasz
Grave_444 #57359 üzenetére
Közben látom megírtad a foglalatot, ha nincs sok hely, víz nem fér el sehogy? Szerintem itt én idegenkedtem tőle leginkább, de aztán kézben fogva teljesen jó döntésnek tűnt, és a hozzáfűzött reményeket is beváltotta, van itthon még két doboz id cooling frostflow 120-as, valami vicces 15 ezer volt darabja, és van olyan gépház, ahol sok szempontból előnyösebb, mint a sima léghűtők..
Hűtőből a Cooler Master Hyper 212 nézném meg, olcsó, és nem rossz! -
PROTRON
addikt
válasz
Grave_444 #57153 üzenetére
Nekem most sikerült a frászt hoznom magamra.
Beüzemel az új 3090 TI kártyát, mondom az oké hogy a 1070-hez beállított nvidia driver nem tud vele mit kezdeni, a winfosnak meg szándékosan ki van herélve a frissítő motorja (nem megyek bele a vitákba hogy miért, amúgy kolléganő minden héten a haját tépi hogy a gépen megnyitva hagyott dokumentumok és weblap oldalak egyszer csak nincsenek ott, mert a winfos frissített, ő meg nem tudja hol tartott, szóval k.pja be mikrofos), szal oké, nem értékeli a kártyát, DDU telepít, régi driver leszed, újraindít, driver kártya gyártó Asus holnapjáról letölt (mert gondolom ők csak azt ajánlják amivel letesztelték), gép újraindít, minden király, 2 db 1920x1200-as monitoromon a 4k 360 fokos videók akadás mentesen mennek, 1070 ezt nem bírta.Nu akkor jöjjön furmark.
NEM FUTOTT SEMMILYEN ÁLTALAM BEÁLLÍTOTT VGA VENTI VEZÉRLŐ PROGRAM AKTÍVAN A GÉPEN. Hardverinfo is csak szenzorra van bekapcsolva.A TUF kártya oldalán a "P" módra van állítva a kapcsoló.
Sima 1080p-s benchmark elindít, 10 sec után visít a Furmark, egér nem mozog, ESC billre nem reagál, Furmark még 10 sec után lelövi magát, látom a VGA-n a ventik:
NEM FOROGNAK!!!
Hardverinfo szerint 80 fok felett minden hőmérséklet szenzor a VGA-n...na mondom mi a tök...miért nem indulnak el terhelésre a ventik? Pedig bekapcsoláskor felpörögtek.Végül kínomban elindítom az afterburnert, látom hogy be van rajta kapcsolva egy csendes profil, ami valóban 60 fokig 10%-on tartja a VGA ventiket, majd 70 foknál már 50%-ra, 80 foknál meg 80%-ra engedi felpörögni, onnan felfele meg 100%-ra...
De még se indulnak el a ventik.
Kilövöm manuálisan ezt a profilt, na ekkor azonnal felpörögnek a ventik mert meleg van, amíg fut az afterburner. Kikapcsolom, megint leállnak a ventik.
Nem tudom mit hol állítottam el, de a 1070-esemen tuti mentek a ventik 60 fok felett...Ezután:
afterburner vissza, furmark 1080p benchmark...ventik pörögnek, csak 65 fok a VGA, de 3600 pont a benchmarkon, nézem mások 3060 kártyával értek el 6-8k-t ugynazon a teszten.Újraindítom, utána afterburnerben maxra veszem manuálisan a VGA ventit, újrafuttatom a tesztet, most már megnyugtatóbb eredményt kapok.
Szal óvatosan ezekkel a fan control progikkal.
Amúgy is érik egy teljes rendszer újrainstallálás, mert sok vackot felraktam az elmúlt 3 évben meg az SSD-n is ideje rendet rakni... -
-
Horvi
őstag
válasz
Grave_444 #57030 üzenetére
Oké megvolt a hibafeltárás. A tápventi be sem kapcsol
Szóval annak a ventije kilőve.
A pulzáló hang valószínű a CPU ventiből jött(P12 slim), kicseréltem most megy a Heaven 4.0 és nem csinálja, meg idle-ben sem.A furcsa morgás pedig a top hatben levő két ventiből jött(P12), megpróbálom őket kicserélni, vagy először csavarral rögzíteni nem ezzel a gumis bizbasszal.
Ha az sem segít akkor cserélem a ventiket, anno vettem egy value packot abból futja.Ha nagyon felb@szom magam akkor veszek noctuákat.
FireKeeper Köszi, akkor úgy néz ki nekem is ilyen kártya jutott. Terhelés alatt van coil whine, a hűtő is viszonylag hangos, pedig elvileg a Sapphire Pulse nem rossz. A legdurvább coil whine akkor van amikor leállítom a benchmarkot és leveszem a terhelést a VGA-ról.
Mit lenne érdemes nézni helyette? Vagy próbáljak rá simán egy másikra hátha? -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #57024 üzenetére
Persze 24x24 matx lap + SFX táp vagy keskenyebb matx lap és ATX táp.
Nekem is most ATX táp kerülne bele, de vettem egy SFX-ATX átalakító keretet, igaz itt visszafelé kel működni, és kell is távtartó hozzá, hogy a tápcsatlakozót be tudjam dugni. De egész jól megoldható a dolog.
Majd ha sikerült összeraknom, akkor jövök a fotókkal is. -
Ispy
nagyúr
válasz
Grave_444 #57019 üzenetére
Persze, tervben van, vettem egy tekercs tépőzárat is direkt hozzá, csak előbb tesztelem ma, mert ezen dolgozok, aztán nem lenne vicces, ha 2 óra kábelrendezgetés után szét kéne szedni az egészet....
Most azon agyalok, hogy vajon látványban mennyit adna a harisnyázott kábel, mert szinte nem is látszanak a kábelek, max pár centit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Home server / házi szerver építése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest