- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
válasz
flashpointer #57574 üzenetére
-
apollo12
veterán
válasz
flashpointer #57550 üzenetére
4090 alá inkább már 850w kéne, talán ez ami még halk is lenne [link] , coolermaster, fsp dagger, lian li tápok hangosak. Nekem ami nagyon halk volt és már bánom eladtam EVGA [link] . Most egy lian li sp 750 van és a gyári ventilátorral nagyon hangos, ki cseréltem benne a ventit és sokkal halkabb lett.
-
apollo12
veterán
válasz
hszilard666 #52744 üzenetére
Én csak a procit vizezném, vga val az a gond ha cseréled akkor mindig új blokk, procinál nincs ilyen gond
-
apollo12
veterán
válasz
Crabface #51672 üzenetére
fenti venti miatt nem tudsz mit csinálni :/
de nem lesz jó, mert ha az oldalsó üveg rajta van a vga 72 cfokos, és most a rácsos van fent úgy 60cfokos, lehet elengedem a vizes rendszert, valami bika léghűtés kellene
egy ilyesmi kéne és akkor felűlre mehetne a radiátor [link]
-
apollo12
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #51629 üzenetére
Hát az a baj nagyon kevés benne a hely, én még az sfx táppal is szenvedtem kábel ügyben, meg ahogy nézem a képeket túl fent van a táp, és igy nem lehet majd be tenni fentre a ventiket
-
apollo12
veterán
Szerintetek 240x45mm vastag radi elfér alulra
?
Itt az Artic 240 simán elfért 38mm vastag radinál -
apollo12
veterán
Hali Coolermaster MASTERBOX NR200P bele fér ez a táp [link] ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest