- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
crissprivat
senior tag
válasz
krealon #40563 üzenetére
Nos átnézegettem a BC beállítást. De nálam ez így nem jó.
Én azt szeretném,hogy maga a router adjon prioritást a sebességeknek,de automatikusan. Ha mondjuk elkezdek letölteni a nas-szal,akkor ö elveszi a teljes sávszélt a laptop elöl. Ilyenkor nem lehet szinte semmit csinálni,mert minden akad. Ilyen helyzetben szeretném azt,hogy mérlegeljen a router és addjon nekem is sávszélt,hogy tudjak továbbra is netezni,you tube-t nézni stb. Mondjuk a felét. És ha abbahogyom a netezést,akkor automatikussan adja vissza a teljes sávszélt a nas-nak. Ne kelljen állítgatnom furt manuálisan. Pár napja is pár MB adatot nem tudtam szinkronizálni a Dropbox-al,mert a nas egyszerüen elveszi mind a 2Mbps feltöltésem. 1 órát írt mindaddig,amíg a nas feltöltést le nem nulláztam. Utánna gond nélkül szinkronizált. Nem lenne gond,ha gyorsabb netem lenne. De a 8/2-böl nem nagyon tudok gazdálkodni úgy,hogy jó legyen mindennek. Ha pl a nasnak engedélyezek a 8megabit-böl 5-öt,akkor persze hogy jobb lesz neteznem. De ha abbahagyom netezést,akkor vesztek 3megabitet,hacsak újra nem megyek a BC-be és a nasnak nekiadom újra a 8megabitet. A legjobb lenne nekem is egy jó kis optikai net,ami gyors és stabil. De ez nálunk nem adatik meg jó pár évtizedig az biztos.
Nem tudom érthetö e az amit szeretnék. De ezt a BC-al nem tudom megcsinálni sajnos. Ezért érdeklödtem a QoS-t tudó smart switch-röl. Ott valami hasonlót írnak,hogy tudja. -
libus
őstag
válasz
krealon #40560 üzenetére
De annak mi köze az NFS sebességéhez, hogy repeater módba megy a router és az egyik antenna helyén van az irányított antenna?
Meg a Transmissiont is miért kell lekapcsolni ahhoz, ha 3DBD ISO filmet akarok nézni, akadozás mentesen?
Nem értem, mi köze lehet ezekhez, hogy a router egyik antenna bemenetén van az irányított antenna.
Írd le légyszíves, mert nem értem...
Mert nekem ez inkább gyenge hardver problémának tűnik.
Azt még megjegyezném, hogy kábelesen vagyok csatlakozva a géphez. -
crissprivat
senior tag
válasz
krealon #40560 üzenetére
Sajna a jelenlegi routerem csak Bandwidth Control van. És nem tudom úgy beállítani,ahogyan szeretném. Ott csak megadhatok sebesség értékeket IP címmel rendelkezö hálózati eszközöknek. Semmi egyéb.
-
faramuci69
csendes tag
válasz
krealon #40522 üzenetére
Köszönöm a választ
Azt látom, hogy ha egy erősebb antennával bíró routert vennék, aminek az alap 4 LAN portja van, akkor legalább egy switchet kell még vennem.
Láttam hogy a mikrotik routerek nem kerültek ajánlásra. Ennek mi a fő oka? Túl drágák, vagy nehezen konfigurálhatók? Állítólag az antennájuk elég erős, de ebben nem vagyok biztos. A mobil telefonokat csak azért említettem, hogy a routernek legyen elég kapacitása akár 12 wifi eszköz fogadására, a nélkül, hogy bármelyiket is ledobja. (Jelenleg egy 50 Megabites netem van, gondolom a sávszélesség is meghatározza a csatlakoztatható device-ok számát. -
ladlac
tag
válasz
krealon #40500 üzenetére
Nyilván az lenne a legbiztosabb, ha megoldható lenne kábellel. Egy nyolcvan négyzetmétert kellene lefedni, a router (és a nas) illetve egy tévé egy helyiség két ellentétes oldalán van, itt még kevésbé problémás a kábel, bár mivel nem túl sűrűn, és akkor is inkább 720p-s anyag menne, ide elégnek saccoltam a vezeték nélküli megoldást. A médialejátszó meg kb. öt méterre a folyosó másik végén lévő szobában lenne, köztük van egy fürdőszoba és egy mellékhelyiség. Max. az ajtók előtt lehetne vezetékelni, de ott meg a tévé kábelje fut.
Szóval ehhez mérten még mindig áll az előző kérdésem.
-
-
megema
őstag
válasz
krealon #38405 üzenetére
Az Express nem tud AC-t és drága, az Extreme meg simán csak drága. 60-ból összerakok egy routert magamnak.
Nem kell nekem Apple router, csak ne játssza pl. azt, amit a WDR4300 OpenWrt 14.07 alatt, hogy amikor felcsatlakozom a MacBookommal, 10 mp múlva jön csak meg normális sávszélesség. Addig nem is lehet használni. Aztán itt van még ez a hülyeség is.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
krealon #38371 üzenetére
Ha olvasnék a témában, akkor merre induljak el? Pl. érdekelne, hogy mit tudnak pontosan custom firmware-ek.
Jó lenne képke kerülni már a vásárlás előtt, hogy egész konkrétan mit várhatok el és hol vannak a határok.Amúgy a korábban ajánlott Asus N18U-ban a hardveres NAT nem arra való, hogy kutya közönséges router üzemmódban a cpu lényegében csak malmozzon? A ram-ot sem értem, hogy mire kell 256 mega bele, ha nem arra, hogy kihasználja az ember az extrákat.
A NAS-hoz meg annyit, hogy értelmes ajánlat meg kétszer ennyinél kezdődik.
Vagy ha tud vki NAS-t újonnan Asus N18U árában, ami erősebb ennél a router-nél, akkor megoszthatná velem!
Köszi!
-
-
-
masoo
tag
válasz
krealon #38134 üzenetére
Ilyen funkcióval bír az ac56u illetve funkciókkal?
Valamint ki tudom ezt használni majd valamire?Egy egyszerű otthoni wifi, nyomtató megosztás, mobil winchester routerre kötése a fő elvárásom. 3-5 eszköz használná a netet, állandóan inkább csak 3.
Asus n18u val harcol az ac56u és most utóbbi áll nálam nyerésre, de nem találtam infót arról, hogy ezen funkciókat tudja e, bár feltételezem hogy igen, mert az n18u is tudja.
-
Izee1233
csendes tag
válasz
krealon #37408 üzenetére
Ezt elfelejtettem mondani.
Elsonek nekem is ez a megoldas volt a kezenfekvo, hogy akkor nosza kabelt kell huzni az emeletre. A dolog ott bukott el, hogy fater nem engedi megfurni a padlot, szepen, esztetikusan elrejtve felvezetni a kabelt korbe meg tobb, mint 80meter utp lenne es nem keves melo... Pont a leheto legrosszabb az elrendezes ilyen szempontbol is.Es 1-1,5even belul amugy is tervben van az elkoltozes ugyhogy az emelet bekabelezeset meghagynam a kovetkezo lakonak.
De a kornyeket is imadom.Szobamban ulve geprol 14db wifihalozat latszik kisebb-nagyobb jelerosseggel, szoval elegge telitett a 2,4Ghz-es tartomany, az 5Ghz meg ugye nem opcio a sok fal miatt.
-
Soma01
veterán
válasz
krealon #36885 üzenetére
...meg a virágok mögé kell tenni és le is kell takarni valamivel. Vagy esetleg még a szekrény mögött is jó helyen van, mert ott jön ki a kábel a falból. És mindezt a ház sarkában (mert ott jön be a kábel) aztán csodálkozunk, hogy nincs térerő. Ja, meg a PC háta mögött a földön....
Azt kevesen kérdezik, hogy hová tegyék a routert. Csak leírják, hogy hol van és kérdezik, hogy a másik sarokban miért nincs és hogyan lehetne és milyen erősebb routert vegyenek. Legtöbbször egy sima árhelyezéssel megoldható a dolog.Jelen esetben szerintem nem lesz olyan nagy gond, de biztosan van jobb hely is.
-
mattew
tag
válasz
krealon #36881 üzenetére
Köszönöm. Szerencsére a közelben elég üres az éter (mobilos wifi analyzer nem lát más jelet és a gép is csak néha egy 1/5-ös routert a második szomszédból). A router az asztalon van a monitor mögött, 5 oldalról levegő veszi körül, felül és hátul szellőzik nem hiszem, hogy itt megsül az új. Villámláskor meg a jómagyar ember kihúzza a drága elektronikát
. Ment el elég tévé a faluban (és akkor a tévé még nagy szó volt pláne a színes), úgyhogy kiskoromtól arra lettem nevelve, hogy ha dörög kihúzni mindent
. Természetesen nem várok el túl nagy adatsebességet, csak egy amolyan USB2-es winyó körülit (az ősi két gép között hordozható HDD-vel másol módszer).
Még pár kérdés:
Az open-wrt gondolom az egyik legisertebb nyílt forráskódú firmware routerre?
Illetve sokan emlegetik még a routeren torrentoztam (rossz, káros stb.) Itt gondolom a "mókolt szoftverral a routert mint torrent-klienst használom"-ra gondolnak és nem a gépen való torrentezés keltette adatforgalom árt a routernek?
A W842 és w843 kínál valamilyen előnyt a 841-hez képest? -
mattew
tag
válasz
krealon #36879 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
A WR841ND-ről itt illetve az egész interneten főleg jókat olvastam.
Néhányan viszont eldobált internetről és megsült routerről is írnak.
Ez mitől következhet be? Nem megfelelő használat, vagy csak pech?Egyébként ha a routerre (kimenet) rákötök egy számítógépet LAN-on,
akkor annak a tartalmát (megfelelő beállítások mellett) Wifin elérem
internet használata nélkül? Pl netezhetek X-sebességgel és közben
másolok valamit Y-sebességgel X<10 (net) Y>10 (wlan)? -
Soma01
veterán
válasz
krealon #36593 üzenetére
Most ez van: AR9485WB-EG
Ilyet szeretnék, mert ez 300-as és szintén két antenna csatis: Atheros AR5B93 Mini Pci-E (fél magas kell nekem)
Elég a 2,4 nekem most. Jó volna az 5GHz is de szerintem akkor ki kellene cserélni a laptopban lévő antennákat is. Annyira meg nem akarom szétszedni. Bár, lehet nem lenne nehéz. (G580) -
Soma01
veterán
válasz
krealon #36588 üzenetére
Köszi!
Akkor fizikailag a:
1x1 -nek lehet 1 és 2 antennája is, (nekem 2 van)
1x2 -nek 2 antennája,
2x2 -nek 2,
2x3 -nak 3,
3x3 -nak 3 db antennája?Vagy össze kel adni őket?
1x2 -nek 3 antennája,
2x2 -nek 4,
2x3 -nak 5,
3x3 -nak 6 db antennája?Mert az enyém 1x1 és két antenna (csatlakozó) van rajta. De amit akarok venni, az 2x2 és a fénykép szerint azon is 2 csati van.
-
Iginotus
addikt
válasz
krealon #36400 üzenetére
Este felteszem megnézem. Egyszerű vagy bonyolult az USB-beálitása?
(Egyszerű, rádugom megy!
Bonyolult: puttyal fel széturni hogy milyen ezköz milyen porton hova illesszembe -12 óra az életemből...)Kali: Köszi megnézem!
proradeon: egy szoba nyilt tér, szomszédnak nem adok netet
De a 30 ezer azért még sok érte szerintem.
-
eami
veterán
válasz
krealon #35307 üzenetére
Köszi
most tervezel váltani 1043nd v1-ről valamire, és egyelőre a 4300 az ami szimpatikusnak tűnik TP-Linkek közül. Asust nem szeretnék (árban is magasabb ebből a kategóriából). 4300al kapcsolatban azt olvastam hogy gyengébb a 2.4Ghz wifi mert beépített antennái vannak. Ez mennyire igaz? Visszafelé nem szeretnék lépni :\
-
CHIPman
nagyúr
válasz
krealon #35077 üzenetére
Ugyanilyenem van, csak én még Kínából rendeltem az ötödéért. Az anyagminősége nem a legjobb, de lehet rá 3G modemet dugni, lehet WiFi-továbbítóként használni, lehet ethernetből wifit csinálni vele, és talán még fordítva is. Nagyon jó kis kütyü, de az anyagminőség miatt ennyit nem ér.
-
Claude Leon
senior tag
-
nucleos
csendes tag
válasz
krealon #34639 üzenetére
Köszi a választ.
30 kliens jutna erre az egy AP-re/routerre. Ebből kb. 20 az okostelefon, tablet, stb., kb. 10 laptop.
2 eszköz van jelenleg is, a felsorolt 2 (a cloud csoda Linksys és az Apple). Ha nem muszáj, nem cserélném mindkettőt, de hosszú távon az a cél.
A Unifi nyilvánvalóan jobb megoldás lenne, ráadásul egységes, de ahhoz igazán mélyre kell nyúlni a zsebbe. A kérdés az, hogy a meglévő Linksys EA2700 mellé, az iroda másik végébe bekerül egy új SOHO eszköz, az boldogul-e ezzel a kb. 20+10 klienssel?
-
Gabor901127
tag
válasz
krealon #34490 üzenetére
Szóval, ma megnéztem és következőkre jutottam:
DHCP azért kell, hogy TP-link(x.x.x.254(mostantól 254 gyel hivatkozok rá)) legyen, mert a gateway (x.x.x.252 (mostantól 252 vel hivatkozok rá)) nem tud statikus IPket beállítani.
254:
NETWORK/WAN
DynamicIP
DHCP
ON
range: x.x.x.100-x.x.x.250
lease time: 120
defaultgateway: x.x.x.252
default domain NULL
primary DNS: 252 WAN-nál feltüntett Priamary DNS-e
secondary DNS: 252 WAN-nál feltüntett secondary DNS-e
DHCP Clinet List:
252 nem jelenik meg
DHCP addres Res.:
ha 252-őt felveszem 252 kifagy nem érhető el a hálózaton csak a kézi újraindítás segítIP & ARP binding
ha ide feleveszem 252-t akkor szintén kifagy és csak a kézi újraindítás segít252:
WAN:
ip van
DNS-ek vannak
1 napra kapom őket
DHCP:
OFF
DHCP Clinet List:
ÜRES
kb ennyi beállítás van rajta a wifin kívül
mac, ip összerendelés nincsEddig a ZXDSL 421 + swcwbr14-g2 hibátlanul működött
mióta ZXDSL 421-et lecserélték a csoda kábelmodemre ( és azt is már lecserélték egyszer a mostanira) azóta mindenki panaszkodik a netremég annyi, hogy nem akarom minden gépen egyesével naponta állítgatni a DNS-t vagy a Default Gatewayt, mert a laptopok hordozva vannak, csakúgy mint a telefonok. Ráadásul már nagyon elegem van.
És még1 igen nem tudom a gateway pontos típusát, de igazából nem is számít, mert a T-home csoda szoftvere van rajta ami semmire sem jó
aki még foglalkozik az ügyemmel annak nagyon köszönöm!!!!!!
SZERK:
még egy firware frissítést meg lehetne próbálni a TP-linken, gatewayen nem is lehet -
Gabor901127
tag
válasz
krealon #34480 üzenetére
Köszi!
talán ez nincs meg:
"841 Network -> WAN -> dynamic IP" helyette asszem Staticban van, de mivel a WAN portba nincs bedugva semmi(gateway 1.LANport és TP-Link 1.LAN port összekötve) ezért ennek mind1nek kéne lennie nem?
Viszont azt szeretném, hogy a TP-Link legyen a DHCP szerver, gondolom ez jobban bírja a terhelést:
5+n telefon (WIFI)
5+n laptop (WIFI)
2 asztali (LAN)
ahol ∃n, hogy 0<=n (átjött haverok számától függően)De ezt a Dynamic IP-re kapcsolást még megpróbálom
-
törölt tag
válasz
krealon #34219 üzenetére
Őőő, ezt most nem teljesen értem.
3 antennás 5 Ghz-es kártya kell egy asztali PC-be, hogy venni tudja a jelét?
Elsődlegesen laptopot, mobilt akarok vele használni. Ott is számt a 2/3 antenna különbség?
Azt hittem csak a hálózaton belüli sebességet határozza meg (300mbps/450mbps) - ha jól sejtem ez a tényleges net sebességet nem befolyásolja (mivel az adott és kevesebb), maximum még a hatótávot(?).
Bocs, ha nagyon amatőrök a kérdéseim, nem vagyok otthon router témában. -
törölt tag
válasz
krealon #34215 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor már csak az a kérdés, hogy melyiket vegyem.
Ezt? http://tp-link.hu/halozati-eszkozok/wireless/wireless-wireless-n-450mbps/tp-link-tl-wdr3600-300m-router-2x2mimo-dual-band-4-portos-gigabites-2x-usb2-0-port-multi-funkcios
Vagy ezt? http://tp-link.hu/halozati-eszkozok/wireless/wireless-wireless-n-450mbps/tp-link-tl-wdr4300-n750-450m-router-3x3mimo-dual-band-4-portos-gigabites-2x-usb2-0-port-multi-funkcios
Ahogy néztem az egyetlen különbség, hogy a 3600 2 antennás és 300mbps míg a 4300-as 3 antennás és 450 mbps sebességet.
A kérdés az, hogy kihasználhatom-e ezt a sebesség különbséget otthon és érdemes-e kifizetni ezért 3 ezer ft-ot pluszba?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Jedster
tag
válasz
krealon #34025 üzenetére
Ha erre megy ki a vita, akkor szerintem egy 120-as netet át tud nyomni egy jó 3x3 MIMO-s router. Ha zavar van, akkor természetesen valószínűleg nem. Viszont van már 5GHz, ahol megfelelő jelszinttel simán átmegy a 120Mbit. A 240-es nethez meg ott az AC szabvány. 30-tól már ahhoz is kapni jó routert. Ma már nem feltétlenül kell a kábel.
Ami szerintem gondot okozhat, hogy a custom firmware-ek általában nem használják a hadveres NAT-ot, és gyakran a wifi-t is az SoC hajtja, ami így már nem bírja el a 100+Mbites-es terhelést. Pláne P2P mellett, QoS-sal és tűzfallal.
-
Vhaerun
tag
válasz
krealon #33398 üzenetére
Igazából ötletelek. Alapvetően max. 1 HDD lenne egyszerre használatban, a többi igazából offline mód helyett lenne rákötve, ha mondjuk megnézném mi van rajta, kellene egy file,stb.
Nem tudom még mi lenne a jó. Lehet , hogy a másik irány, csendes ház,táp jobb irány . Cél a csendes file-kiszolgálás a nappaliból -
ampulla
aktív tag
válasz
krealon #33238 üzenetére
Nincs gond a router használatával a koliban, viszont nem tudom elképzelni, hogy nem lehet átpréselni a csomagokat routeren. Biztos van valami megoldás, azt hiszem egyik haveromnak ment a kis mezei TP-link routerén. Még néztem a RT-N15U-t, ami nem sokkal drágább, és gigabites portjai vannak, viszont ezt kolin kívül nem nagyon tudom akkor kihasználni.
-
RedCat
senior tag
válasz
krealon #33204 üzenetére
"A 3600-as dual band antennainak hatasfoka ( a kulonbozo ferkevenciaju radiojelek kozositese es szetvalasztasa miatt ) alacsony."
Épp egy ac-s router vásárlásán gondolkozom. Ez amit írtál igaz az Asus ac66u illetve ac68u modellekre is? Kétszintes épületben lakom, a router az emeleten lenne, de a földszinten is lenne 2.4/5 GHz-es kliens.
Vagy jobb választás lenne az Asus ac56u? Annak ha jól tudom 4 belső antennája van. De itt pont a "belső" aggaszt. -
tthom
senior tag
válasz
krealon #32778 üzenetére
Igen, de pont emiatt gondoltam, mármint a diversity miatt. Ha az egyik szinten vagyok, akkor az egyik antenna érzékeli jobban, ha a másik szinten, akkor másik. Mint ahogy írod is, hogy azt az antennát használja, amelyiken jobb a jel. De sejtettem én, hogy ezt nem lehet csak úgy kihasználni.
-
krealon
veterán
válasz
krealon #32675 üzenetére
Hopp, kimaradt, hogy egy WDM konverterrol van szo, igy a hozzaszolasom targytalan.
-
vargalex
félisten
válasz
krealon #32357 üzenetére
Szia!
Ahogy fentebb Intruder2k5 kolléga is írta, alternatív firmware-val minden megoldható. Még az USB-s wifi adapter is.
Gigabites típusoknál egyébként nem igaz, hogy a hálózati átvitel lassabb az USB-nél (persze USB2-ről beszélek). Nyomtatásnál egyébként én egyáltalán nem vettem észre lassulást, igaz nem is gyári firmware-t használok. És nem gyári firmware esetén természetesen "virtuális USB port program" sem kell. Csak a driver.
-
Yany
addikt
válasz
krealon #32238 üzenetére
Köszi, hogy átküldted, bár nem tudom, hogy mennyire érint engem. Ezt a dupla kábeles uplinket viszont totál nem értem. Se dupla port nincs azokon az "ac" routereken, amiket eddig láttam, se a koncepció lényegét nem vágom.
Van valami tapasztalat, hogy a legtöbben mit nem vesznek észre, ami az "ac" routerek buktatója? (hátha én sem veszem észre
)
-
maestro87
őstag
válasz
krealon #31875 üzenetére
Akkor olyan eszköz nem is működne vele (pl. régebbi laptop) ami csak 2.4 GHz-en tud kommunikálni?
Nekem most olyan 100/100Mbit-es netem van ami szerintem bőven elég mindenre, szóval egy ilyen sebességhez kellene nekem egy router (USB, torrent, NAS). Ami leginkább számítana most, hogy a legnagyobb bitrátájú filmeket is át tudja majd vinni a wifi. Ez egy n-es wifi-nek ugye nem akadály USB 2.0 porttal?
Még ha a jövőben 200Mbit-es netem is lenne (ami nagyon nem valószínű), nekem akkor is elég lenne a 100Mbit-es sebesség wifi-n. Egyelőre a routert kábellel kötném össze a PC-vel.
A hardveraprón kinéztem egy tp-link wdr4300-ast 12k-ért. Ennél tudtok most jobbat olcsóbban? Ha nem akkor már meg is vettem. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest