- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
helltp #99442 üzenetére
Sziasztok,
Korábban már jártam itt, de csak most jutottam odáig hogy ezzel foglalkozzak:
Olyan helyre költöztem ahol megbízhatatlan a vezetékes internet és szeretnék olyan routert amin ha rosszalkodik az ADSL, át tudom tudok kapcsolni 4g-re.
Valami olyan kellene ami vagy kültéri, vagy aminek a 4g modemhez tartozó antennái cserélhetőek, hogy vagy ki tudjam tenni a tetőre, vagy ki tudjam vezetni az antennát a tetőre (nem lenne mesze az eszköztől max 1m).TP-Link Archer MR400-al szemezek, ez jó lehet? Az aggaszt, hogy hátha az antennái csak wifire vannak a modemnek meg csak valami nyákra gányolt mini antenna jutott..
Korábban javasoltatok kültéri használatra szánt 4g modemet, az is megfelelhet, de nem nagyon találtam ilyen néven eszközt.
Köszönöm a segítséget -
-
-
válasz
helltp #80135 üzenetére
Nézz be az OpenWRT topikba stabilitás ügyben.
Esetleg szóba jöhet még az Asus AC57Uv1/AC1200GU (ugyan az a két eszköz) mint lehetőség.
-
-
krealon
veterán
válasz
helltp #35916 üzenetére
"Van az ajánlóban lévő TP-Link TL-WR741ND -nél olcsóbb, de még használható WiFi-s router?"
Van. TL-WR740N. Ugyanaz a belso, mint a fenti, de nem cserelheto az antenna.
Leteznek meg ennel is olcsobbak, de azokhoz altalaban nincs *-WRT tamogatas, a gyari firmware frissites is csak elmeleti.D-link-nek peldaul lenne 1-2 jo eszkoze (D-link DIR-636L es DIR-839L), de a toolchain 2.6-os kernelre van csak, igy alternativ firmware egyelore nincs hozzajuk, annak ellenere, hogy a vas bennuk eleg jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged