- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
helltp #99442 üzenetére
Sziasztok,
Korábban már jártam itt, de csak most jutottam odáig hogy ezzel foglalkozzak:
Olyan helyre költöztem ahol megbízhatatlan a vezetékes internet és szeretnék olyan routert amin ha rosszalkodik az ADSL, át tudom tudok kapcsolni 4g-re.
Valami olyan kellene ami vagy kültéri, vagy aminek a 4g modemhez tartozó antennái cserélhetőek, hogy vagy ki tudjam tenni a tetőre, vagy ki tudjam vezetni az antennát a tetőre (nem lenne mesze az eszköztől max 1m).TP-Link Archer MR400-al szemezek, ez jó lehet? Az aggaszt, hogy hátha az antennái csak wifire vannak a modemnek meg csak valami nyákra gányolt mini antenna jutott..
Korábban javasoltatok kültéri használatra szánt 4g modemet, az is megfelelhet, de nem nagyon találtam ilyen néven eszközt.
Köszönöm a segítséget -
-
-
válasz
helltp #80135 üzenetére
Nézz be az OpenWRT topikba stabilitás ügyben.
Esetleg szóba jöhet még az Asus AC57Uv1/AC1200GU (ugyan az a két eszköz) mint lehetőség.
-
-
krealon
veterán
válasz
helltp #35916 üzenetére
"Van az ajánlóban lévő TP-Link TL-WR741ND -nél olcsóbb, de még használható WiFi-s router?"
Van. TL-WR740N. Ugyanaz a belso, mint a fenti, de nem cserelheto az antenna.
Leteznek meg ennel is olcsobbak, de azokhoz altalaban nincs *-WRT tamogatas, a gyari firmware frissites is csak elmeleti.D-link-nek peldaul lenne 1-2 jo eszkoze (D-link DIR-636L es DIR-839L), de a toolchain 2.6-os kernelre van csak, igy alternativ firmware egyelore nincs hozzajuk, annak ellenere, hogy a vas bennuk eleg jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest