- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
megema #38714 üzenetére
Nekünk ilyen "van" a cégnél. Vagyis most éppen szervizben, már vagy 3 hete.
Amikor működött, iszonyat gyors volt a hálózat és AC-s eszközzel a Wi-Fi is bitang módon hasított. Viszont elég jól melegedett és szépen egymás után meghaltak a LAN portok, majd az egész gép megadta magát. 12 asztali, 4-5 laptop, 12-15 mobil eszköz csatlakozott egyszerre. Szoftveresen nagyon jó, szépen be lehet állítgatni mindent, de a minőség és a szerviz nálam nem bizonyított. -
nemerei
tag
válasz
megema #38718 üzenetére
Jajaja, elnéztem
, most nézegettem végig a termékeket és úgy láttam, hogy csak az ASUS-ra adnak 3évet.
Annó én is 5 évet kaptam az 1043nd-m re.Hála Isten nekem a routeren kívül eddig minden rendesen működik.
Csak az a baj, hogy jelenleg nem lehet tudni semmiről sem, hogy meddig megy, lehet az méregdrága és világmárka.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
megema #38708 üzenetére
Nekem van Asus RT-AC68-U router, és azt kell mondjam beton stabil a WIFI vele, és az elmúlt hónapi szoftver hibát leszámítva amit már javítottak azt kell mondjam, hogy szoftveresen sincs vele gond, én merem ajánlani a routert.
Most volt akcióban 30 körül az EMAG-on az akciós napon, én még 50 felett vettem, de nem bántam meg. -
nemerei
tag
válasz
megema #38708 üzenetére
Archer C7 volt egy kis ideig egyik ismerősnek és kb 2 naponta fagyott, úgyhogy részemről nem ajánlom, amúgy én is pont ebben a cipőben járok, Talán az Asusok amiket hallottam, hogy jók.(AC56U/AC66U/AC68U/AC87U)
Márkáról még a linksys, de abban semmilyen tapasztalatom sincs. -
válasz
megema #26580 üzenetére
Ha hivatalosan nem támogatott az eszköz és nem akarsz OpenWRT használni akkor sajnos nincsen mit tenni. Gyárilag csak a Apple eszközökben van ilyen támogatás vagy én nem tudok róla.
Nyomtató megosztás miatt nem lehet elszeparálni a hálózat részeit egymástól. Az ilyen részleges szeparált 3rd party firmware-rel meg lehet oldani.
Másik eszköz wifi-jére kapcsolodás képessége a client módok, neked a leírás szerint a TP-Link-re csatlakozás és innen történő wifi-s és kábeles tovább osztás kell, ez a client-brigde ami gyári firmware-ben nincsen vagy csak nagyon kevésben így a legjobb megoldás a 3rd party firmware használata lenne. USB-s olcsó eszköz a TP-Link 842ND és a Asus N10U.#26581 bla255 A legjobb az lenne ha az ablakba kerülne az Asus és a másik oldalon szintén az ablakba lenne a másik. Ha ez nem megoldható akkor sajnos több eszközt kell használni, ekkor mindkét oldalra 1-1 kültéri AP kellene szépen egymásra irányítva. Természetesen a tiszta rálátás a két épület között alapkövetelmény lenne.
Az általad kinézett eszköz a te esetedben biztosan nem lesz jó. -
-
-
válasz
megema #24102 üzenetére
az a baj, hogy nem nagyon mennek a gyártók 3 * 3 dBi külső antenna fölé, ezt inkább az antennák jobbra történő cserélésével tudod/érdemes megoldani; 5 és 8 dBi antennákat elég olcsón lehet venni!
mennyit szánnál a mutatványra?a000; te mekkora összeget szánsz a vásárlásra?
-
Beri
addikt
Nos, ha megvan a kedv, akkor a legjobb megoldás összepakolni egy kisfogyasztású hálózati szervert. Nem tudnál akkora sávot venni otthonra, hogy megakassz egy atomos konfigot, és bármit megoldasz vele tisztességes sebességgel, nem fogod majd napjában 2x földhöz csapni a routert, mert nem seedel rendesen.
-
Alex91
félisten
Nincs azzal az Asus-sal semmi kulonos baj. Csak ugye kerdeses, hogy szamodra a gyari szoftver elegendo-e? (Foleg a torrent kliens a gyenge pont.) Mert ha nem, akkor marad a hack, ami meg nem tokeletes, de gyurjak nagyon
. Csak kerdeses, hogy szeretsz/tudsz-e ezzel foglalkozni, allandoan butykolni?
(Amugy egy TP-Link TL-WR1043ND v. Linksys wrt320n+My Book World (NAS+torrentre) +egy halozatos nyomtato, azt hali...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest