- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
havri1: ON/OFF-os gépek terén még nem nézelődtem, egyelőre csak az inverteresek között keresgélek. A keret 160+szerelés körül lenne.
Retro DJ: itt vagyok gondban, mert nem tudom, hogy mennyire szigetelne a fal, mennyire tartaná meg a hideget. A folyamatos működést azért írtam, mert abból indultam ki, hogy
-nyáron 27 foknál nem nagyon van hűvösebb a szobában. Konkrétan a mostani hőhullám esetében ha éjjel huzatot csinálok és a kinti hőmérséklet 20 fok körül van, akkor a benti 32 lecsökken 25-re, de amint becsukom az ajtót/ablakot, egyből elkezd visszamelegedni a falak miatt.-télen 18 fok a max (ez mondjuk nem baj, mert az már nekem sok pl. alváshoz), de ha nem megy a fűtés, viszonylag hamar lehűl max. 14-15 fokra a szoba.
[ Szerkesztve ]
-
Retro DJ
aktív tag
Egy dolgot nem értek (hátha valaki okosabb, tapasztaltabb nálam). Van ez a szerencsétlen vén Samu ablakklímánk. Szerintem kb. 10 éves. 2kW vagyon rá írva, és teljesítményfelvétel 600W (ezt tudja is, folyamatosan kontroll alatt van).
Nézegetem a modern ablakklímákat, és a 2,5 kW-os gépekre 1400W vagyon írva. Persze, lehet hogy már ezek is inverteresek, és nagyon jól leszabályoznak, de akkor is furcsa. Ha pedig nem inverteresek (erre nem tér ki a fáma), akkor pedig minek köszönhető egy a teljesítmény növekedés?
Retro
-
krx21
nagyúr
válasz csemberlen #2489 üzenetére
Ebben az időben tényleg nem lehet 20C-ra hűteni, legfeljebb csak hatalmas klímával és nagy venti fokozaton...
Nekem most 20nm-en megy a 3.5KW Mitsubishi inverter, 3-mas ventilátor fokozaton, 5C-os levegőt fúj be!
Ez több mint jó szerintem... (más klíma 1-es fokozaton fúj ennyit). Jelenleg 800 wattot eszik...
A szobában 26C van!
Nem is tudom hány kilowatt kellene a 20C-hoz?(#2477) Fire_Vire: Szerintem kiszállással együtt elkérnek vagy 10-12 ezret érte...
[ Szerkesztve ]
-
Retro DJ
aktív tag
válasz Con Troll #2495 üzenetére
Az inyverteres csendesebb, energia takarékosabb (bár, hogy mennyivel, erről még nem készült tanulmány), pontosabban szabályoz. Manapság lassan csak már ilyet fogsz tudni vásárolni.
Az on/offos egyszerűbb (olcsóbb), meghibásodás esetén a javítás olcsóbb lehet.
Ha folyamatosan menni fog a klímád, akkor alul van méretezve. Ez pedig nagyon nem lesz jó a bukszádnak. Normálisan úgy kellene működnie, hogy amikor beröffented, akkor kavarni kell neki mint a gép, de a hőmérséklet beállása után szabályozottan kell neki működni.
Az, hogy milyen legyen pénztárca és igény kérdése. Ha elviseled, hogy zajosabb, és pontatlanabbul szabályoz, akkor nyugodtan megvásárolhatod. Ha éppen van egy alkalmi vétel!
-- Szerintem --
Retro
-
Con Troll
senior tag
Még egy kérdésem lenne, mert a korábbi hszeket olvasva csak elbizonytalanodni sikerült.
Inverteres vagy ON/OFF lenne jobb számomra?
A felmelegedett falak miatt valószínűleg a hűtés viszonylag sokat menne napközben, megszakítás nélkül. Télen a fűtés funkciót keveset használnám, elvétve 1-2 órára, amíg a központi fűtés felfűti a radiátorokat. -
Retro DJ
aktív tag
Nos, eloljaroban annyit, hogy 20-22 fokon mukodok optimalisan, telen 19 fokban kellemesen alszom.
Ma amikor hazajottem, 28 fogadott a majdnem teljesen bezart helysegben. Bedurrantottam a hutest, 26 foknal mar kellemes huvos a hoerzet, ha 25 ala megy a homerseklet majdnem fazom.
Sajnos a mi on-offos ablakklimank "nagy" hibaja, hogy a sajat termosztatja min. 1.5 fokos hiszterezissel dolgozik. Gondoltam, hogy teszek ra egy kulso termosztatot, de letettem rola, mert a kompresszor nem szeretne a rovid kapcsolgatasokat.
De megbocsajtom neki ez a hianyossagot, amennyit fizettem erte.
Retro
-
Con Troll
senior tag
havri1: igazad van, buszon szoktam leggyakrabban klímával találkozni, fel-leszálláskor lehet érezni, hogy olyan nagy hőmérséklet különbség nincs a kinti és benti levegő között, de a hőérzet lényegesen jobb a buszon. Ebbe bele se gondoltam eddig.
csemberlen: köszönöm! Ez egész elfogadható értéknek tűnik egy kis költségvetés-számolgatás után.
Akkor összességében (lemondtam a 20 fokos célról) jó választásnak tűnik a gép? Hasonló árkategóriában van olyan márka, amit szívesebben ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
válasz Retro DJ #2484 üzenetére
25 fokban bőven izzadok még, nagyon nem bírom a meleget. Persze az nem túl egészséges, ha 38 fokról bejövök a 20 fokba, de nem is így tervezem majd használni.
Ha itthon vagyok, akkor nem mozdulok ki, így mehet majd nyugodtan konstans 20 fok körül. Ha nem vagyok itthon, akkor hazaérkezésre pedig majd beprogramozom, hogy napközben 26 fok körül tartsa, aztán amikor megérkezek és akklimatizálódok, akkor elkezdem hűteni tovább a szobát (ha szükséges).Egyébként a készülék mennyi áramot fogyaszt? Két értéket írnak:
Teljesítmény (hűtés): 3,5 kW
Teljesítmény felvétel (hűtés): 1,08 kWhAz első azt jelenti, hogy maximális teljesítményen 1 óra alatt 3,5kWh áramot fogyaszt?
Mi az 1,08 kWh? -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ez a hőhullám adta meg a végső löketet, hogy beszerezzek a szobába egy klímát én is.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.A szoba mérete nagyjából 20 m2, falak D-DNY-NY-ÉNY tájolásúak, tehát 4 oldalból három egész nap melegítve van. Ablak ÉNY-ra néz, nem süt be, csak késő délután/estefelé a Nap.
Téglafalak vannak, a szigetelés nem a legjobb, egész éjszakás szellőztetés után is jelenleg 32 fok van bent. Át vannak melegedve a falak.
A klíma, amit kinéztem >>ez lenne<<.
Akkor a kérdések:
-szükséges lenne külső homlokzati szigetelést elvégezni? Mennyire tudná kifejteni ez (vagy ehhez hasonló teljesítményű készülék) a hatását, ha szigetelést nem végezzük el, és a cél 20-25 fok közötti hőmérséklet, lehetőleg úgy, hogy ne menjen 0-24-ben a klíma. (nem szeretném, ha "kiakadna" a villanyóra. Aztán meg én, amikor jön a számla. )
-a linkelt készülékről mi a véleményetek? Ár-érték arány, hatásfok, stb..
Esetleg tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában számotokra jobb/szimpatikusabb készüléket?
-a beszerelési költség nagyjából mennyire rúg?Köszönöm előre is segítségeteket!
-
csasaKKP
senior tag
Hőszivattyú üzemmódban bejegesednek a lamellák, ekkor már rossz hatásfokkal üzemel. Elvileg automatikusan leolvassza magát a gép, szerintem erre nincs felkészítve, esetleg az elektronika belül nincs rá felkészítve, nincs elszigetelve.
Ezt csak gondolom.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
havri1
félisten
válasz HUfantom #2480 üzenetére
Szerintem nem a daikin-re értette, hanem általánosságban. Téliesítés, kültéri vízelvezetése, stb..
A téliesítésről valaki tudna írni pár sort?
Mert nekem azt mondta a szaki, hogy 8 fok alatt ne használjuk fűtésre, mert nincs téliesítve. Ledermed benne valami? Vagy csak a kondenzvíz miatt? Hatásfok is csökken állítólag ha hideg van.Jövőre tervezem a másik szobát is beklímázni, szeretnékaddigra ttisztán látni.
[ Szerkesztve ]
havri
-
őstag
válasz csemberlen #2479 üzenetére
A Daikin miért rossz fűtésre ?
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
válasz csemberlen #2466 üzenetére
hát 10:50kor írtam utána meg 11:30kor hogy kész megy a klima....
KB 20 talán 30 percig járatták azt a kis vackot ami kiszívja a gázos csövekből a nedvességet.
Most kezdett el csöpögni a kondenzvíz. Végül abban maradtunk, hogy ge**ség áztatni az alattam lakót valamint a még lejjebb lévő órást. Kis vödör megtelik azt kiborítom. Sajnos túl messze van az ereszcsatorna..
De nagyon jó idő lett már a lakásban.
Közbe mesélték egy család 70nm lakás 2 klíma. A gázkonvektort sose kapcsolták be télen is simán klímával fűtöttek.
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Elar
senior tag
Hát láttam egy kompresszort berregni 2 csővel kint... De fogalmam sincs mennyi ideig - nem figyeltem.
Kinéztem egy kft -t akik másnap pont tudtak jönni.
Volt (mituomén) kártyájuk is - elvileg. Az volt a gond, hogy nem voltam itthon az elejétől fogva.
De én már nem csodálkozom semmin. Nálunk az utóbbi 3 évben kb 8 valamilyen dolog művelve a felújjítás óta. Kamera, konyha, terasz, villanyos meló stb.
Semmi tehát SEMMI nem ment zökkenőmentesen. És nem azért mert én kukacos vagyok. Egész egyszerűen Bermuda háromszög van itt....
Egyszer írok egy könyvet erről szerintem.Ezen a klímán sem csodálkozom semmin. Már nem dolgoztatok ismerőssel, inkább jöjjön ki egy cég, adjon számlát stb, de mint látjuk ez sem garancia semmire.
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
krx21
nagyúr
válasz Fire_Vire #2470 üzenetére
Ha jegesedik akkor azt jól tudod: fogytában a gáz... A fogyóban lévő gáz miatt még jobban is hűt!, majd a végén semennyire... A másik pedig az, hogy a fagyvédelem vagy nincs benne, vagy az is rossz...
Fel kell tölteni, de előbb megkeresni, hogy hol szökött el, mert különben megint elmegy...
Ha 3-4 év alatt ment el az még beleférhet... Így használni nem nagyon javasolt mert a rendszerben a kondenzvíz ráfagy a lamellákra és még a levegő sem jut át rajta egy idő után... -
krx21
nagyúr
Sajnos kevesen telepítenek szakszerűen klímát...
-
Fire_Vire
tag
Helló!
Az albérletbe jegesedik a klíma 4-5 óra használat után. Ha jól olvastam ez gázhiányra utal.
Amúgy nincs vele baj mert 26-fokos lakásban 12-fokos levegőt fúj be. Meddig lehet így ezt használni? Ezt a szezon még kibírja? Jeleztem a tulajnak de nem nagyon érdekli a dolog. Ha meg elromlik akkor meg nekem kell majd fizetnem (tudom hogy nem nekem kellene de ez a szitu most ilyen). Jövőnyáron már úgysem leszek itt, ezért nem is akarom saját zsebből tölteni. Amúgy mennyi lenne a töltése Kecskeméten kb.?
Egy inverteres kb. 3kW-os Simbio klímáról lenne szó ami 50m2 hűt a 3. emeleten társasházban.
A válaszokat előre is köszönöm!Üdv!
sajtosszenya.mybrute.com
-
őstag
Na kész is már érzem a friss hideg levegőt....
És nem hiszed el. Se por se kosz, mindent ipari porszívóba nyomtak. Miután kész lett letakarították az ujjlenyomatokat és a koszt a egységekről. Utána feltakarítottak maguk után. Végig itt voltam és ha kérdeztem igaz csak egyet kettőt szívélyesen válaszoltak. Fizettem köszöntek elmentek.
Eddig nagyon rendes csapat volt.
Kérésemre a távirányító konzolt is felfúrták a falra pedig már elpakoltak. Porszívó és fúrógép elő fúrás aztán újra elpakolás...“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
ami keves por lehullo az osszetakritotka maguk utan, egyebkent so runmli nme csinaak pedig 75cm-es falaim vannak
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
turbobusa
senior tag
válasz csemberlen #2457 üzenetére
Nálunk amikor szerelték a beltérit a fúrásnál odatartotta az egyik csávó a porszívót, hogy a por nagyobb részét szívja el, letakarták a padlót meg csomó mindent még ott azon a részen.
Gyakorlatilag nem hagytak dzsuvát maguk után. -
Elar
senior tag
válasz csemberlen #2453 üzenetére
Szakember volt....
-
őstag
csövezés és villany bekötés megy
-
Elar
senior tag
válasz HUfantom #2450 üzenetére
Nálunk tökéletes káosz volt
14.00 helyett jöttek 10.00-re. Én a városban, párom éppen cicire tette a bébit.
Beömlött 3-4 pasas, semmi nincs elpakolva.
Kinyitották az erkélyajót, meleg ömlik be, 30 fok
Fúrás - a 3m-es faltávolságnál nem lehetett ellátni a végéig a portól.
Kiderült hogy egy baszott nagy betonáthidaló van az ablak fölött ezért a másik falra kellett fúrni a kondenzcsőnek lyukat.
Kemény volt
A közepére értem haza.Aztán végre kész volt, nekiálltunk takarítani, fél óra múlva elkezd csöpögni a víz a beltériből.
kikapcs
Másnap reggel kijönnek, semmi probléma minden ok.
Fasza, kicsit éreztem magam hülyénekAmit mondjuk nem értek.
Fúrnak két baszott nagy lyukat a falba. Eszükbe sem jut betömni. Télen meg majd meglepődöm, hogy hova tűnik a meleg a nappaliból....Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
őstag
Most állnak itt a szakembörök. Egy csatatér a lakás.
Fúrják felfelé a beltéri egységet“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Elar
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a klímánál (samu) be lehet állítani, hogy ne ilyen hangosan pittyegjen a távirányitó nyomkodásánál?
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Yany
addikt
Köszi az infokat, Flashcashnek meg külön köszi az alapos infoáradatért. Az a 4W/W ill. 5W/W minek a mértékegysége? Úgy értem, hogy konyhanyelven mit jelentenek?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
krx21
nagyúr
válasz turbobusa #2441 üzenetére
Én tiszteletben tartom a te véleményedet (bár az inkább információ volt), de az én véleményem az, hogy az ilyen jellegű információ félrevezeti a legtöbb esetben az információ kérőt... Az objektív vélemény ilyenkor pontosabb, ugyanis az egyéni véleményezés (ráadásul közvetett) 1db klíma tapasztalat ismeretében nem összevethető... Ennyi volt a lényege, semmi más, főleg nem személyeskedés...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
18dB-es vagy alatti nincs is.. Az a baj, hogy ezek a tulajdonságok általában az árral vannak egyenes arányban... A kérdésedre maximum olyan választ kaphatsz ami teljesen relatív és megtévesztő lehet:
"Vedd azt mert a szomszédba is elégedettek vele... Vegyél LG mert a havernak 3-4 év alatt nem romlott el...stb"
Én azt mondom:
Ha kifogsz akciósat japán inverteresből, valószínűleg avval jársz a legjobban...
Nekem Nimbusz on/off volt 6 évig, nem romlott el, de mégse vennék újra... Most Mitsubishi van és persze klasszisokkal halkabb, jobb, persze drágább is... -
csasaKKP
senior tag
Matsushita:
Az jó márka, Japán! A Panasonic elődje, pontosabban anyavállalata volt.Nem is tudom, a Hitachi-ról olvastam, hogy nagyon pöpec, de biztos vannak még mások is.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
Ugye a légkondi "lelke" a kompresszor. Milyen márkájú kompresszorok vannak/melyek a legelterjedtebbek?
-
turbobusa
senior tag
Midea klíma van a házban, beállítom a programozást, hogy kapcsoljon be s ki adott időben, de csak a kikapcsolást veszi figyelembe. Minden alkalommal a bekapcsolási időt eldobja, pedig minden esetben megnyomom az ok gombot. Mondom, meglesem a leírást, ugyanezt írja ahogy csinálom, de hiába.
Próbáltam már duplán a két alkalom beállítását követően nyomni ok-t vagy egyszeri alkalommal ahogy mindkét dolgot beállítom, de akkor is a leállási idő az ami megmarad.
R11HG/E a típusa, még ha jól tudom két modellel kompatibilis a kezelése, néztem azoknak is a leírásukat, de ugyanezt mondogatják.
Timer ON / OFF meg Time Adjustment s Ok gomb elég egyértelmű, azért nem értem ha kigyullad a led is akkor miért nem csinálja ?Készülék nagyon jó, mert gyorsan hűt, inverteres, sok kényelmi funkcióval ellátott, tehát e téren panaszom nem lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Üdv, Delonghi mobilklímákról mi a vélemény? Lenne egy kedvező árú PAC 110, kb. 3 éves, 3,2 kW-os. kb. 20 nm-es tetőtérbe kellene. Nem menne egész nap, csak estefelé, hogy lefekvéskor ne 30 fok legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Na csak összekóklerkodtam ezt a víz elvezetést Bevezettem a lakásba egy vödörbe nagynehezen, bár így résnyire nyitva maradt az ablak, amit próbáltam rongyokkal kisebb nagyobb sikerrel betömni..
Miután turbo módban lehűtötte a szobát beállítottam fix 26 fokra, ami számomra egész kellemes. Szépen vissza is vette a fordulatot és beállt olyan 500-530 W környékére (1300-ról)
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Prémium attól lesz, ha azt mondom, hogy 18dB felett nem lehet, de a 80 nm-es nappalimat hűtse le 5 perc alatt 30-ról 16 fokra 3 Wattos teljesítménnyel.
Én nem a felsorolt tulajdonságok fokát jelöltem ki, csak azt, hogy az adott árszegmensben ezek szerint a szempontok szerint legyen a legjobb. Tehát mégegyszer a kérdés: minél halkabb és hatékonyabb inverteres klímát keresve melyiket ajánlanátok max. 170e Ft-ig, ami nem adja meg két hét alatt magát és/vagy nagyon jó a garija?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
őstag
Pont arra mondtam.
Rendes kártyával rendes FPS értékek vannak.
Semmiféle 3-way SLI/Crossfire kártyarendszerrel 20-25 FPS...... Mint az egyben“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolnák klímát és elhelyezésével kapcsolatba merült fel bennem kérdés.
Elektromos készülék fölé lehet helyezni a beltéri egységet?
Mármint a nappaliba tenném ahol található a falra szerelt tv-nk is,szóval pont fölé kerülne a klíma. -
krx21
nagyúr
válasz laszlo168 #2411 üzenetére
Inverteresnél mindig meg kell várni, míg beáll... Utána érdemes mérni.
Nagyon függ a kültéri hőmérséklettől is, hogy süti-e a nap a kültérit vagy nem... A maximális hűtést sok esetben a lamellák fagyvédelme korlátozza, amikor eléri a kb.1-4C-ot... Például, ha már nem süti a nap a kültérit és jobban le tudja adni a hőt, akkor kevesebb energiából tudja a belső lamellákat 0-4C közelébe tartani... Ilyen kor maxon sem megy feljebb nálam, még 3-mas ventilátor fokozaton sem 700watt-nál...
Tehát a fogyasztás mindig változik... (persze inverteresnél értendő)Hoorus: Akkor az visszább fog menni, mihelyt a minimális hőmérsékletét eléri a lamella...
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Szia
Igen, inverteres. Igaz összesen kb 15 percet, ha ment, mert a kondenz elvezetése csak pénteken lesz megoldva és mivel buszmegálló és járda van alattam, így inkább nem kockáztatok meg addig egy feljelentést...
Gondolom visszább fog még venni a fogyasztásból, mivel ennyi idő alatt nem hűtötte le a lakást a beállított hőmérsékletre, viszont muszáj voltam kikapcsolni, mert a víz már potyogott az emberek nyakába..
(#2409) HUfantom: Crysis 3
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Nekem a Mitsubishi 3.5kw-os full turbóra téve (4kw) a max. 1250watt amit mértem...
A legalacsonyabb fordulaton olyan 600watt körül már a minimumra (0-5C) tudja hűteni a lamellákat...
Tehát alacsony fokozaton nekem kicsit soknak tűnik ez a 1200-1400watt... Bár lehet hogy csak az elején ilyen magas, utána visszaszabályoz...
Nézted, hogy később mondjuk 10-15 perc múlva hogyan alakul a fogyasztás???
Inverteres???[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azért ha rá van írva, hogy 3.5Kw az nem azt jelenti, hogy annyit vesz ki a falból.
3500 / 230 = 15 Amper.... 20-al már hegesztenek......
Jól is néznénk ki ha 1 klímának kéne egy teljesen külön ág a főkapcsolóról.
Azért a 7870CF nem hiszem, hogy annyit fogyasztana és a crysis is már régen nem az a megbas**m a gépedet akármekkorát is vettél....
Mondjuk 500Watt játék alatt még mindig 2000W-on belül vagy....
Szóval egy jobb hajszárító nyom ennyitnetuddki
Látom nem egy nyelvet beszélünk, így nem tudok válaszolni.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
biker
nagyúr
mideának igen, csak itt jön képbe az "olcsóság" "ára"
az alacsony EER/COP értékek 3-3,2 körüli igaz?a 2,5kW fujitsu LUCA maximális teljesítménye 555/615W (3 hét alatt evett meg 29kW-ot 25 fokra állítva, nonstop futam közben) EER 4,6 körüli
a 3,5-es kb 800W maxonA midea alacsony fokozatban többet eszik?
bár aki bírja vollannyal a kríziszt annak ez se sok...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Hoorus
őstag
Most szerelték be nálam a 3,5 kW-os Midea-t.. Teljesen jó. Bitangul hűt és aránylag halk is.. Rádugtam egy fogyasztásmérőre és olyan 1200-1400 W körül mutat 24 fokra állítva alacsony fordulattal..
Nem tudom, ez normális értéknek tekinthető szerintetek? Bocs a hülye kérdés miatt, teljesen tudatlan vagyok klíma témában..
Szerencsére bírja a hálózat is, pedig a tv és a számítógép is ezen az áramkörön van.. Bár még nem Crysis-eztem, mióta felrakták Az pedig odadurrant azért a gépnek is rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...