- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
010203 #16640 üzenetére
Sennheisernek a fülhallgatóit hamisítják előszeretettel. Fejhallgatók közül azt hiszem csak a PX100 -at. 5.1 -esekkel kapcsolatos tanácsom, hogy kerüld el őket.
jaffa 2843: Még senki nem próbálta huzamosabb ideig egymás mellett a kettőt. Egyelőre megoszlanak a vélemények, de leginkább izlés dolga. Szerintem a HD555 -tel kisebb az esély, hogy nem fog tetszeni. (ebből lehet, hogy nem látszik, de szerintem technikailag a HD668B a jobb
)
Dave™: Vagy csak simán a nyitott változata.
-
-
dudika10
veterán
válasz
010203 #14522 üzenetére
Nagyon gyors keresgélés után: Kolink KM-01A, Genius MIC-01C, Zalman ZM-MIC1
Ezek 1k körül vannak.
Én a webkamerához kaptam annó egy Creative példányt, azzal én elégedett vagyok, amire való arra jó. Nem is használtam soha csiptetve, mert letört róla, de asztalról is remekül működött. -
válasz
010203 #14502 üzenetére
PC350-nel nem járnál rosszul, tény hogy eleinte kicsit erősen préseli a fejet, de idővel egyre kényelmesebb lesz. Én pl a dobozára tettem rá éjjelente, hogy kicsit lazább legyen
Ha játékra kell akkor szerintem is zárt fejes a nyerő, és az sem árt ha van egy hangkártyád ami tudja a Dolby Headphone-t is
egy ilyen már alkalmas lehet -
Recon666
Közösségépítő
válasz
010203 #14502 üzenetére
Zártban alternatíva lehet az Audio Technika A500-A700-is ilyen árba, játékra ajánlják őket a külföldi fórumokon a terük miatt, de a hangjukkal sincs gond, árban is ott körül mozognak mint a PC350-en. bár befele nem valami jól szigetelnek, azért a nyitottól jobb, de kifele nincs gond. Ha már itt vagyok B.U.É.K
-
válasz
010203 #14492 üzenetére
a pc350 az egyetlen zárt fejes ezek közül. a pc360 hd555, hd595 mind nyitott fejhallgatók, tehát ki és be hallatszanak a környezeti zajok. Ha lemondasz a zárt kialakításról és a mikrofonról, akkor valóban jobb vválasztás egy 555/595 + csiptetős mikrofon.
Ha első komolyabb fejhallgatód lesz, akkor bármelyikkel ezek közül elégedett leszel. De azért van hátránya is.. én pl már képtelen vagyok hallgatni az mp3 lejátszómat, valamint más olcsó füles hangját. Egyszerűen nem élvezemApropó, létezik olyan útra való zenelejátszó, ami megközelíti azt a hangminőséget, amit egy normális hangkártya képes kipréselni magából?
-
baluka26
veterán
válasz
010203 #14492 üzenetére
Igen, azt hiszem a HD595-ben és a PC350-ben ugyan az a hangszóró van, csak a HD595 jobban van kialakítva sokkal. PC350-ből is ki lehet csikarni olyan hangot, mint a HD595, csak szanaszét kell moddolni. PC360-ban kijavították ezeket a hibákat, ezért alapból jobban szól.
-
Shufny
őstag
válasz
010203 #14438 üzenetére
Fejhallgatóban nincs előnye a 6 hangszórónak. Térhatás tekintetében sem. A gamer fülesek nagyon csúnyán túl vannak árazva. A PC350 kéne, hogy a legjobban teljesítsen. Szerintem egy sima fülessel és asztali mikrofonnak kéne barátkozzál. Abból sokkal jobban jössz ki anyagilag és hangminőségileg. Mikrofonjaikkal személyes tapasztalatim nincsenek, de az biztos, hogy amiket például egy skype produkál, az elég sokat ront a hangminőséghez ahhoz, hogy ne számítson eleget a jobb mikrofon.
Volt szó már a fülesről itt. [link]
Ha ez az a dsT, akire gondolok, akkor nyugottan hallgathatsz a véleményére játék téren.szerk: Mint fölöttem is írták a térhatásért a hangkártya felel. USB -s fejhallgatóknak saját hangkártyája van. Jack -kel meg van, hogy a kábelre raknak egy effektelő egységet. Legjobban a játékok saját effektjével jársz általában. Aminek nincsen külön fejhallgatóhoz, azokat lehet használni Dolby HP illetve Creative CMSS-3D -jével pl. Mindegyik jobb, mint amit a fejhallgatók kábelére aggatnak.
-
válasz
010203 #14438 üzenetére
pár ismerősnek volt már valós 5.1 fülese, és azt mondta hogy a jó minőségű stereo sokkal jobb. De gondolj bele ha ilyen kis helyre van sűrítve annyi hangszoro mennyire lehet kivenni hogy melyik honnan szól? (azt is mondták h irányt téveszt a hang néha, tehát nem onnan hallod ahonnan valójában kellene)
én pl cod4-hez és BC2-höz használom leggyakrabban, és nagyon pontosan lehet hallani hogy merre van az ellenség. szinte cm-re pontosan meg tudom határozni hogy az a hang honnan jött. eleinte kicsit furcsa volt, mert nem hittem neki, mondván hogy "áá ott biztos nem lehet".. pedig ott volt pontosan ahol hallottam
A sennheiser "gamer" minősítéső headsetek miért stereo/virtuális surround? sokkal jobb hangminőséget érnek el vele és a térhangzás is tökéletesen megvan. A térhangzás egyébként sokkal inkább hangkártya függő, mint headset.
Amiket korábban felsorakoztattál (főleg sennheiserek), mindegyik jó headset, egyedül talán a roccat kave az amit nem ajánlanék nyugodt szívvel. A g35ről hallottam hogy a surround képessége jó (nem annyira mint pc350-nek), ellenben a stereo módja elég gány. (nem saját tapasztalat tehát nem tudok efelől nyilatkozni. -
válasz
010203 #14433 üzenetére
nem konkrétan a 350-hez, henem minden normális jack csatlakozású füleshez erősen javallott egy jó hangkártya.
Az alaplapi hangkártyák több zajt adnak mint hangot, és ami hangot kiadnak az is élettelen.
Az augidy SE-vel már érdemes lehet próbálkozni, szóval a hangkártya gondod megoldódott
Már csak a headset dillemmán kell túljutnodarról meg, hogy "e átalakítsa a hangot 5.1-re illetve 7.1-re 2.0-ából" szerintem gyorsan tegyél le
a legtöbb 7.1-nek és 5.1-nek nevezett headset ilyen. amelyik valós 5.1 az meg abszolút nem ajánlott vételnek számít.
-
válasz
010203 #14427 üzenetére
nekem PC 350-em van és azt kell mondjam, hogy megérte. mivel nekem is elengedhetetlen volt a mikrofon jelenléte, valamit az hogy zárt legyen, sok választás nem jöhetett szóba, és a minőség sem utolsó dolog.
roccat kave-et én is nézegettem (valójában mindegyiket átrágtam, amiket itt leírtál), de mindenki azt mondha hogy felejtős. egyrészt a sok kis hangszóró a hangminőség rovására megy és messze nem olyan univerzális, mint egy jó minőségű stereo fejhallgató.
Logi G35 vételéhez elég közel álltam, de az usb csatlakozás és a beépített "hangkártya" miatt lekerült a listáról. (az okosok hangminőségben is lebeszéltek róla)
Sennheiser 333D sajnos szinte azonnal felejtős lett a hozzá tartozó hangkártya miatt. (számomra egy másik fő szempont az volt hogy fület körül ölelő kialakítású legyen, ezért is került le a listáról a 333D és a 330 is)
a PC350 számomra tökéletes választás volt. totál kizár minden hangot (néha azt sem hallom meg ha 2 méterre beszélnek hozzám úgy hogy nem is szól semmi a fejhallgatóban), ami esetleg gyengepontja az a kényelem. az első pár napban furcsa volt és kicsit szorított, de most hogy már 2 hónapja megvan, egész kényelmes. mivel a párnák bőr borításuak, ezért a fül hajlamos beizzadni (ezt szokták felhozni negatívumként, de nálam nemvolt még ilyen gond, igaz majd a nyári melegben ez kialakulhat ). másik negatívuma az árcédulája. de ha olyan headset kell ami teljesen zárt, hangminőségben is tökéletes és az ára sem rettent el, akkor véleményem szerint ez jó választás lehet.
G35 review
PC350 reviewviszont tény hogy a jack csatlakozású, jó minőségű fejhallgatókhoz (headsetekhez) elengedhetetlen egy jó minőségű hangkártya. anélkül semmit nem érsz vele. ezt vedd figyelembe ha ilyet választanál, és számolj hozzá még 10-15e ft-ot.
(egyébként mindegyik headset amit írtál túl van árazva)
Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest