- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
chopin42 #229217 üzenetére
Ugy lesz, mondta is. Korábban akihez vittem az is tett bele, viszont következő évben mikor visszamentem, nem találta sehol... szerintem mondjuk annyira nem is volt motivált én úgy vettem észre, aztán csalódottságomban akkor elengedtem.
Amúgy most már van hőkamerám is, lehet már most azzal is megtalálnám, a kitágult gáz ugye hűl...
-
zgospel
őstag
válasz
chopin42 #228121 üzenetére
Én meg pont a J Astrát kerülném ezek közül. Szép autó nagyon, de a dízelei azért annyira nem jók, mármint vannak ennél jóval stabilabbak a piacon, pl a Kia Ceed 1.6 CRDI. A benzinesei meg nem fogyasztanak túl jól (a rövid távokat pedig egyáltalán nem bírják, bár ez itt irreleváns), és akkor még ott van a 6-os kéziváltó (M32) csapágyasodása is.
A dízel Focus nem rossz, ez a cikk egész jól összeszedi a buktatókat és a típusokat: [link]
Szerintem a Kia/Hyundai 1.6 dízelt lenne érdemes nézegetni még, megbízható, olcsón fenntartható, keveset fogyaszt.
Sopronból Németország legközelebbi pontja is 3 és fél óra autóval, milyen gyakorisággal ingázik?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
chopin42 #218935 üzenetére
A Yaris szerintem a legbiztosabb pont, de a Fabia az 1.4-es motorral szintén jó cucc.
pècsimunkás: Ilyen inflációs környezetben szerintem 1 milla egy autóért aprópénz. Nem pénztárca függvényében írom ezt, hanem a forint értéke miatt. Aki ma forintban milliomos, az még nem gazdag ember.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
chopin42 #207075 üzenetére
Keret alapján azt mondom, nézz meg mindent ami kényelmes, és állapot alapján dönts elsősorban. VW konszern áll hozzám közelebb, listádban lévő Octavia 1=Golf 4=Leon=Toledo=A3
Nálunk filléres közlekedés céljára Golf 4 van majd' 10 éve, 1.9 SDI szívó dízellel - nincs minek elromlani, fogyasztás csekély, 2-3 kilométeres utak sem bántják a lelkét. Fő gond koruknál fogva a rozsda, első sárvédők és küszöbök eleje kritikus pont, illetve a csomagtérajtó, többi része jól szokta bírni, mert galvanizált. Autópályán nem érzi otthon magát, de évi 1-2 alkalomra megteszi. Csak pár infó, végén sokszor többet számít az állapot, mint a típus
Volkswagen, bocsi, bökte a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest