- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hdman
őstag
válasz
tomcsi23 #95076 üzenetére
?
runner: köszi, már keresem is az elérhetőségét!
AmunRa: figy, nem lett volna semmi baj, ha normális, de olyan kibebaszott arrogáns volt, hogy hihetetlen. Neki állt feljebb és hajtogatta, hogy ő nem csinált semmit. Persze, hogy felmegy a pumpa. Engem ugy neveltek, hogy ha én csinálok valami szart, akkor befogom a pofámat és nem szítom a tüzet.
-
AmunRa
senior tag
válasz
tomcsi23 #95076 üzenetére
Erre gondoltam én is.
Az öreg fickó meg lehet, hogy azt se tudta hol van, talán észre se vette. Szerintem van mindenkinek ilyen öreg emberes története, amikor a pilóta nincs tisztában a körülötte zajló eseményekkel.
Csepelen volt egy sportos öreg, feleség is mellette. Először talán Trabival vigéckedett, aztán vett egy Matizt. Egyszer a főútra úgy vágott be elénk, hogy satuzni kelett. Aztán a következőnél kereszteződésnél ki is kanyarodott. Amikor szóvá tettem, mert 2 gyerek hátul lapított rám se bagózott. Egy vén fax is elcsattant részemről, még én voltam a szemtelen.Bár ez a rosszindulatú fajta volt.
Hétvégén meg a Hungárián jött nekem majdnem valaki, mert átjött a sávba, építés miatt. Dudáltam is, de szerintem észre se vette. -
-
-v-
addikt
-
hdman
őstag
válasz
tomcsi23 #93195 üzenetére
Városban voltam meg elkerülőn, az utolsó kb 2 km-en már nem nyomtam (sőőt...), meg a parkolóban hagytam 2 percet ketyegni. Ennyinek elégnek kell lennie
Nem tettem oda a lábam, de utána ott álltam mellette és a farmeron keresztül is éreztem, hogy süt
Nem füstölt még, de már kezdett kicsit nyúlni.
Nem telt le, csak most kicsit megtiportam. ( Tempósan eddig is mentem, de ugy igazából ez volt az első komolyabb cipőzés.)
-
hdman
őstag
válasz
tomcsi23 #92640 üzenetére
Volt padjuk, de rohantam, már igy is majdnem elkéstem, mert nem rögtön kezdték el
Pados mérést tervezek, de szerintem a közelben nincs ilyenre lehetőség
Jah, 316d
Nem tudom, mert nem ment el, nem tudtam leolvasni
Szomszííííd pár hónapja vett egy 2010es 184 lovas automata 320d-t, majd max gurulok egyet ellene
-
hdman
őstag
válasz
tomcsi23 #92638 üzenetére
Határozottan
Erre haverom azt mondta, hogy addíg jó, amíg jó
Sokkal jobban, gyorsabban reagál minden fordulaton. Már amennyire emlékszem, még a régi chipnél is jobb. Mondjuk azzal zabált és füstölt
Ugye alapbol dpf nélküli a vas, tegnap este a lámpánál mögöttem állt egy xenonos bmw. Kicsit agresszívebben indultam el, nem volt több füst, mint chip nélkül. Mondjuk alapból sincs sok hála égnek.
ps: a bömbi vette a lapot, mert erőteljesen jött a seggemben
-
-
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz
tomcsi23 #90512 üzenetére
Mondjuk, hogy a többiben is van kettőstömegű, az most kicsit elszomorított
Nem gyenge a sima 1.8as motor ehhez a kasztnihoz?
Mondjuk ahogy végignéztem a kínálatot, több 1.8T-t találtam ami tetszett - bár ez sem lehet annyira rossz
Esetleg jobban járnék ha nézegetnék dízelt is?
-
LógaGéza
veterán
válasz
tomcsi23 #90197 üzenetére
Anno már írtam, azóta is várom a pénzet rá, csak mint úgy mindenből, előre elkezdtem nézelődni
Szóval első kocsi, falusi gyerek lévén nemnagyon lenne városi használat, csak "hosszabb távok" (legközelebbi város 100km oda-vissza), ettől függetlenül biztos nem mennék nagyon sokat, ahogy magam ismerem, nagyonmax évi 10k km lenne meg, ennél több biztos nem.1.8T mennyire hajlandósabb az elromlásra a sima 1.8-ashoz képest? Gondolom mivel turbós, ebben is van kettőstömegű - nagyjából 200-250 ezeret futottakat lehet találni az én keretemmel, mennyire érdemes ilyenbe belefektetni?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tomcsi23 #89104 üzenetére
volt róla cikk, hogy semmit nem ér. én is megvettem, fel sem tettem, ott van a csomagtartóban
re:szerk:
ja, nem tudták bizonyítani. az nem érdekes, hogy teljesen bizonytalan hogy egy ilyen fröccsöntött műanyagipari melléktermék gyakorlatilag szólhat akármilyen frekvencián, aminek egy jó részét az állat nem is hallja meg, meg az is teljesen elhanyagolható, hogy egy begőzölt őz az elviselhetetlen hangerőn tülkölő és csernobili karácsonyfaként kivilágított mozdony elé is beugrik, lévén hogy éppen kínozza a kangörcs és nincs magánál, pont lesz*rja, hogy hány tonna csinál belőle májkrémet.
-
-
raczger
őstag
válasz
tomcsi23 #86983 üzenetére
Most már igen, muszáj szép lassan kompromisszumokat kötnöm, hogy egy vállalható állapotút vegyek (és ne 2 év múlva). Összességében inkább kombit választanék, de ha korábban befutna egy jó sedan, akkor vennék olyat.
Ugye 2 hete majdnem vettem egy Volvo S60-at, ott már beletörődtem, hogy lehet sedan lesz.(#86984) ReSeTer: szivesebben vennék japánt, de accord drágább lenne, avensis kevésbé tetszik, a mazda6-ok pedig már leszerepeltek nálam. Nem azért ilyen, mert bmw, hanem ez az e46 forma egy kicsit úgymond régi álom, illetve szeretem a sportosabb autókat, amiben jobban érzed az autót.
A motor pedig mindegy, annyira sokat nem megyek, hogy számottevő legyen a fogyasztás, szélesítenem kell a keresési feltételeket, különben soha nem fogok tudni autót vásárolni.
-
Dany007
veterán
válasz
tomcsi23 #86893 üzenetére
Igen, 469 volt.
Remélem érzek majd valami különbséget.+@AMD:
Ha nem is fogyasztásban, legalább gyorsulhatna jobban.
Csak nehogy placebó legyen... Egy 5-10km-rel tankolás után volt egy olyan flessem, hogy 4.-ben 2 ezres fordulat környékén mintha meglódult volna. De lehet csak placebo volt.
Na majd meglátjuk. Most fűzöm az asszonyt, hogy ugorjunk ki anyósékhoz... ott legalább meglehet küdni egy kicsit a négysávoson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- KARCHER Akkumulátoros magasnyomású mosó kiegészítőkkel
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest