- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ekkold
Topikgazda
válasz
bambano #10395 üzenetére
Pontosan követem, és a 10378-ra vonatkozott amit írtam, sőt a saját routeremen is használom ezt a megoldást, majdnem ugyanúgy:
/ip firewall nat add action=masquerade chain=srcnat dst-address=192.168.0.0/16 src-address=192.168.9.0/24 comment="külsö nyitott portok elérése bentről"
Ha nem csak véleményt fogalmaznál meg, hanem ki is próbálnád, akkor rájönnél, hogy Te tévedsz.Amikor a WAN IP-re hivatkozva csatlakozok a werbszerveremhez, akkor ennek a NAT szabálynak a számlálója növekszik. Tehát a router annak ellenére, hogy LAN IP címek vannak a szabályban, alkalmazza a saját WAN címére is!
-
ekkold
Topikgazda
válasz
bambano #10389 üzenetére
bambano, bacus:
Mégis működik, ugyanis amikor a saját WAN címre érkezik kérés a 192.168.1.0/24-ről, akkor a router "észreveszi", hogy az ugyanúgy a saját címe, és belső hálóról lehet kiszolgálni, az említett NAT szabály alapján. Tehát elvileg a cél címe lehetne 192.168.1.1 (vagy jelen esetben 192.168.1.254), de ugye a /24-es tartományban ez is benne van, tehát ki is fogja szolgálni.
Magyarul az eszköz nem egy belső hálós célcímmel fordul a routerhez, hanem a cél WAN oldali cím, csak a routernek ez ugyanúgy a saját címe mint ahogy LAN oldali címe is, és ezt észre is veszi a router, és kiszolgálja a kérést.
-
zex
aktív tag
válasz
bambano #10389 üzenetére
ŐŐŐ.. Ettől tartottam én is, de ez a Harpin NAT valahogy nekem nem egyértelmű. Ha ezt a szabályt kilövöm, akkor belső hálózatból a DNS névre hivatkozva nem lehet elérni a szerver szolgáltatásait.
Esetleg tudsz abban segíteni, hogy hogyan kellene helyes beállítanom a Harpin NAT-ot?
Amúgy az miért van, hogy a gagyi SOHO routereknél ezzel nem kell bajlódni, ott alapból megy a DNS címmel a szerver elérése, független, hogy külső, vagy belső hálózatban vagyok!
-
válasz
bambano #10364 üzenetére
a 60 gigás mikrókat bridge-be szokták tenni, és akkor a két router antennák felé eső interfésze plusz a két mikró egy ütközési tartomány.
vááááááááá
tudtam én hogy valami egyszerű dolog kell hogy legyen
én a végén ott szabtam el, hogy az antennákon belül nem volt bridge, és külön alháló volt a két telephely, aztán ezt próbáltam keresztül routeolni a mindenen, persze sikertelenül.így meg most azonnal működött.
köszi még egyszer -
leviske
veterán
válasz
bambano #10325 üzenetére
Köszönöm! A jelek szerint bevált.
Csak nem volt elég az IP fül alatti firewall menüben hozzáadni, hanem az IPv6 esetében külön hozzá kellett adni.
Egyébként az IPv6-os tűzfal teljesen üres. Hozzá kellene adnom ugyanazokat a szabályokat, mint az IPv4 esetén, vagy ez így normális így?
Továbbá, ha már itt tartok, érdemes külsős DNS szolgáltatót megadni, vagy a DIGI is támogatja a DNS Sec-et?
-
smjuhasz
csendes tag
válasz
bambano #10253 üzenetére
A megoldásra fókuszáltam, ami jelen esetben nem feltétlenül a dhcp. Egy adott ethernet aljzaton eszközök cseréjénél változó IP volt a feladat, ha jól értelmeztem a kérdést. Itt kliens oldalon a statikus címek használata célravezetőbbnek tűnik
"ok: van két nyomtató, az egyik fontos, a másik nem annyira. ha a fontos nyomtató megadja magát, akkor lekapják, félrerakják, felteszik oda a nemfontos nyomtatót. de az ip címe jelenleg nem változik meg ettől, pedig fel kellene vegye a tartalék nyomtató a fontos nyomtató címét, hogy oda menjen a nyomtatás." A lekapják félrerakják részt eszközcserének értelmeztem -
jerry311
nagyúr
válasz
bambano #10235 üzenetére
Passz, nem foglalkoztam eventekkel Mikrotiken, csak egy tipp volt Cisco EEM-ből kiindulva.
Viszont a Mikrotik Netwatch szerintem is jó lehet. Ha nem tudja pingelni a nyomtatót, akkor végrehajtja a down scriptet, amivel törli a lease-t.
Ha DHCP-vel kiosztott fix IP-ről beszélünk, akkor mindegy, hogy a router tud-e a lease-ről vagy sem, úgyis csak annak adja, aki azon az interface-en csatlakozik.
A nyomtató megtartja az IP-t a lease lejáratáig, de ha valami oknál fogva mégsem, akkor majd kér újat, aztán megkapja a régit.
Hmm? -
bacus
őstag
válasz
bambano #10226 üzenetére
Ez a két nyomtató teljesen azonos típus, hogy a driverek megegyeznek és ha ugyanazt az ip-t kapják, akkor a kliensek észre sem veszik?
Egyébként én a netwatchnál figyelném, hogy a nyomtatóval megszakad a kapcsolat, akkor törölje a dhcp kliensből, igy nem kell rövid lease time.
Egy másik ötlet, hogy mindkettő marad a saját ip címén, de amennyiben a netwatch azt mutatja, nem él az első ip, akkor az oda menő forgalmat redirectolja a másikra..
-
-
-
bacus
őstag
válasz
bambano #9762 üzenetére
Nem tudom mi lett, mert már "félt" elmondani, hogy mit művelt (tettek) vele.
Annyit bevallott, miután mondtam, hogy tuti nem resetelhette le, hiszen ahhoz kellett vigyen valamit amivel meg tudta nyomni, stb (a router pedig egy rack szekrényben van fent a falon), de azt mondta, hogy hát vitt és megoldottaFélre értés ne essék, nem a SAJÁT modemjüket reseteltették, hanem a mikrotik routerüket !!
A rebootot mondták volna, hogy vigyen oda valamit és azzal nyomja meg a süllyesztett reset gombot?Furán kell újra indítani a többi eszközt az már biztos..
Majd holnap megírom, hogy sikerült e neki a reset vagy egyszerűen csak hülyítették és szokás szerint központi vagy vonal hiba. Akárhogy is, sokba lesz nekik ez a support telefon
-
törölt tag
válasz
bambano #9655 üzenetére
én például mindenkinek szívesen segítek, aki veszi a fáradtságot, hogy rendesen megfogalmazza a kérdését és látszik rajta, hogy szeretné megoldani
Egyetértek! Azzal egészíteném ki, hogy van amikor a feltett kérdésből lejön, hogy nem tudok rajta segíteni mert olyan messze van attól, hogy egyáltalán megértse a választ. Ha ezt megírom megsértődik, inkább szimplán csak hagyom. -
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9655 üzenetére
Akkor ezt ne nekem mond, hanem a politikusoknak, majd ha a legfelső szinten minden tökéletes lesz, akkor beszélhetünk a többi szintről is, meg jogszabályról, amíg viszont egy réteg mindig szarik rá, addig felesleges róla beszélni, no most ne azt szűrd le, hogy szarok rá, mert akkor azt mondtam volna, csupán annyi, hogy ne engem oktass ki, főleg jogból, főleg úgy hogy azért nálad se teljesen tiszta se a jog, se a közigazgatás, gondolom tudod mire gondolok, úgy hogy ha nem bánod, nem égetlek be vele.
Amúgy a kérdéssel is lehet baj, de itt most és ahogy már régebben is, nem a kérdéssel volt probléma, hanem a válasszal, na igen, a kérdést ugye tudni kell értelmezni is.Sem az én esetemben, sem az illető esetében nem hangzott el az a kérdés rövid távon (pár nap) többször, szóval ez is hülyeség, na de nem baj, már megszoktam.
Szokás mondani, hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet, vagyis egy kérdésből elsőre gyakran nem látszik a teljes szándék, én általában akkor vagyok így, ha már az illető mondja, hogy csináld már meg, távsegítség stb., na akkor viszont egyenes vagyok vele és elküldöm a picsába, nem pedig köntörfalazok, meg kifogásokat találok ki, hogy így meg úgy nem lehet, na mindegy, részemről lezártam.
-
akos86
aktív tag
-
vkp
aktív tag
válasz
bambano #9605 üzenetére
Viszont azt megteheted, hogy beleírod a munkaszerződésébe, hogy mi az az internet használat, ami a munkájához szükséges és az azon kívül eső dolgokat megtiltod. Azt sem teheted meg, hogy kamerával nézed, hogy wc-n van-e vagy sem, viszont azt megteheted, hogy mondjuk smart cardhoz kötöd a belépést a gépén és ha nincs bent a kártya a gépben, akkor nem dolgozik (természetesen ekkor is jár az óránkénti 10 perc pihenőidő), ha viszont úgy hagyja a gépét, hogy benne van a kártya, akkor meg megszegi a munkaszerződését.
Tehát lehet itt keménykedni, de rendes helyen már rájöttek, hogy pont nincs értelme, mert az ilyen intézkedések pont nem fogják motiválni a dolgozót. -
bacus
őstag
válasz
bambano #9605 üzenetére
én nem figyelem, a főnökök "rajta kapják" az alkalmazottat. Nincs sehol folyamatos megfigyelés. Ott helyben kell figyelmeztetni (de szerintem négyszemközt), hogy nem jó amit csinál.
Egyébként nem érdekel, nincs fb fiókom, nem értem mi a fene a jó benne, egy nagy spam halmaz..
-
zsolt1224
csendes tag
-
-
Beniii06
addikt
válasz
bambano #9515 üzenetére
Igaz nálam két ros eszköz van összekötve openvpn-el, csak sajnos a TCP korlátozás miatt, a sebesség ilyen 12Mbps-nél kifullad egy kapcsolaton, viszont eddig ez a legstabilabb amit használtam és bevált.
Debianra előbb én is openvpn-t próbálnék, elég nagy támogatottsága van + millióféle leírás, ami felhívja a figyelmedet minden előforduló problémára. Ha van időd, megcsinálhatod a másikkal is és össze fogod tudni hasonlítani, neked melyik a jobb (sebességben, stabilitásban stb.) -
válasz
bambano #9470 üzenetére
Én ezzel oldottam meg, mivel a wifis modell akkoriban nem volt jó, többen is visszaküldték, így én is, és cseréltem vezetékesre. azt nem tudom, hogy javították-e azóta a hibát (5GHz, mindig beállt initializing állapotra, és ne lehetett használni, plusz rengeteg volt a wan felőli szétkapcsolás, ami nem volt észrevehetőm, csak a logban látszódott). azóta nincs ilyen hibám.
-
-
-
vkp
aktív tag
válasz
bambano #9286 üzenetére
Folyamatosan vannak próbálkozások:
14:01:17 warning denied winbox/dude connect from 124.156.54.209
14:01:17 warning denied winbox/dude connect from 124.156.54.20914:04:15 warning denied winbox/dude connect from 202.142.145.148
14:04:15 warning denied winbox/dude connect from 202.142.145.148Botnet nézi, próbálkozik 2-3-x aztán megy tovább. Ha bejut, akkor különféle dolgokat csinál, az admin usernek leveszi az írásjogát, ilyenkor marad a reset és backup, már ha volt.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9273 üzenetére
Azért írtam másodjára összehasonlítást, hogy értsd hogy az elsőnél mihez képest, ha már először nem ment az értelmezés, bár úgy látom másodjára se nagyon, legközelebb a kedvedért regényt írok a félreértések elkerülése véget, bár szerintem ez most egyértelmű volt, ha meg nem értelmezés, akkor olyan "bambanő" általi benézés, amit csak neked elnézek.
Amúgy viccet félre téve, szerintem nem általánosítottam annyira, mint amennyire azt beállítottad, főleg hogy szerintem nyílvánvaló a mihez való viszonyítás abból, hogy a PoE-t megelőzően nem nagyon volt más bevált, megbízható áramellátási forma, de most már tényleg ne feszegessük tovább, legközelebb a kedvedért bővebben fogalmazok, bár ha úgy nézzük, másodjára most is cak neked ment bővebben.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9270 üzenetére
Igen és az én igazamat támasztja alá: " se biztonságban nem annyira megbízhatóak".
Bár mivel pont arra válaszoltál, elolvashattad volna többször, ami pedig a jack-et illeti, a DC jack-re értettem, gondolom az audio jack-re gondoltál, ha így rákérdeztél.(#9271) vkp: Egy ilyen egyszerű hosszabbító készítésénél nem érdemes nagyon belemenni a szerelési utasításokba, illetve a szabványokba (ami némely esetben inkább idiótaság), természetesen abban igazad van, hogy a nem megfelelően kivitelezett rendszerek katasztrófához vezethetnek, bár szerencsére én az ilyen dolgokra allergiás vagyok és általában a lehető legjobb megoldásokhoz, illetve kivitelezésekhez folyamodom, ahogy betáp esetén is, ahol egy egyszerű toldás megfelelően kivitelezve nem vezet a ház kigyújtásához, ahogy a való életben az sem, ha mondjuk a porszívóhoz egy hosszabbítót használsz, mert nem elég hosszú a vezeték (persze ha gagyi kínai a hosszabbító gyenge vezetékkel, illetve belső tervezési hibákkal, akkor annak ellenére hogy "gyári", ugyan úgy kigyulladhat és viheti a házat is, környéken volt már rá példa, nem is egy, azóta nálam abban is a szerelhető jöhet csak szóba), de ebbe ne menjünk bele, mert vicc amit ebből csináltatok.
Én is szeretem a gyári megoldásokat, de nem mindig ragaszkodom hozzájuk, mert némely esetben vagy felesleges, vagy éppen hülyeség, mint kb. a magyar törvényi, illetve jogrendszer, ami a bűnözőket védi, csak hogy szintén a valóságból hozzak egy nem éppen szakmai, de egy egyszerű és szemmel látható példát, legalább is annak, aki nyitott szemmel jár. A témát pedig zárjuk le, mármint a szerelést. -
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9268 üzenetére
Egy USB A port jelenléte nem feltétlenül jelenti azt, hogy házi mindenes lenne, használható éppen másra is a fájlmegosztáson kívül, de azt meg ugye a tulajdonos dönti el, hogy mire, mindenesetre ma már úgy gondolom, hogy lehetne alap egy USB port, ha pedig már a házi dolgokról beszélünk, akkor azt sem értettem, hogy a SOHO kategóriában pl. az 1043-as típusnál az 5. verziónál miért került eltávolításra az USB port, mikor az se lett volna a hátrányára, sőt sokan inkább ezért nem vették meg, persze nem ez az első hülyeség a szektorban és valószínűleg nem is az utolsó.
Azt írtam, hogy nem annyira megbízható, mint a hagyományos betáplálás, nem pedig azt, hogy megbízhatatlan, vagy veszélyes, csak éppen a mondatot kell tudni értelmezni.
A nem annyira megbízhatót meg gondolom akkor Neked, mint szakmabelinek nem nagyon kell ecsetelni, ami ugye több dologtól is függ, mármint hogy mennyire megbízható, gondolva itt az átviteli kábel típusára, minőségére (cat5, cat6, cu vagy cca, sodrott vagy tömör stb.), hosszára, a feladott feszültségre, illetve áramerősségre, a csatlakozásokra, illetve azok számára, minőségére, a túlfeszültség védelemre és még sorolhatnám.
Nekem is van tapasztalatom PoE megoldásos Mikrotik wAP használatára (csak hogy a témánál is maradjunk), ahol az UTP max. 30 méter volt, viszont a feszültség annyit esett, hogy maximum 1-2 klienst tudott kiszolgálni kis intenzitású használattal, ellenkező esetben már minden baja volt, az eszközök eldobálásától kezdve az állandó újraindulásig és akkor a gyári mikrotik megoldásról beszélek, viszont van egy tákolt, 50 méteres PoE megoldásom egy átalakított TP-Link router esetében, ami stabilan megy, tehát sok mindentől függ, azért a hagyományos tápellátás nem ilyen, persze ha megoldható. -
törölt tag
-
-
E.Kaufmann
veterán
-
törölt tag
válasz
bambano #8937 üzenetére
Simán át tudod vinni, én is POE Switch-ről használom. 1 SFP+ illesztővel a fogyasztás 24V-os POE feszültségnél:
Ehhez még hozzá jön ha a 10-es porton POE eszközt ráakasztasz és/vagy megkergeted ->60% CPU-nál:
Így kb reális a 23W 100% terhelésnél (18W a vezetékesnél) de azt azért otthon nehéz összehozni.
Ezt simán elviszi bármi. Elvileg a POE bemenete 57V-ig bírja de nekem csak 24V-ra kapcsolva a switch-et indult el.
-
szabi_zoli82
csendes tag
válasz
bambano #8835 üzenetére
Tudom hogy ezeket párban kell berakni. De mivel a link jó, így biztosan jól vannak berakva.
Más esetben nem lenne 'élő' link. Az első próbálkozás miután rövid (~1.5m) LC-LC kábelre váltottam: 3m-es LC-SC APC kábel - SC APC toldó - 15m-es SC APC SC APC kábel - SC APC toldó - 3m-es LC-SC APC kábel. Így is ugyanez volt, pedig volt benne már némi csillapítás. Azt tudom hogy a 20km-hez képest ez a kevesebb mint 20 m kábel toldókkal semmi volt. Azt nem tudtam hogy túl lehet vezérelni a modulokat. Azt gondoltam hogy pirít rendesen az optika vége, de azt gondoltam hogy a modul ezt megoldja. A barbár módszert megpróbálom majd. De nem kell ahhoz eldobós kábel, van izopropil alkohol is és minden jó mi szem szájnak ingere a mechanikus optika szereléshez. Simán megtakarítom a barbárkodás után. A neten szétnézek majd hogy milyen 'optimális' jelszinten dolgoznak ezek a modulok, és lehet veszek próbára néhány csillapítót. Műszerem van a teljesítményt mérni tehát lehet barkácsolni. Köszönöm az ötletet.
-
törölt tag
válasz
bambano #8708 üzenetére
A broadcast a bridge minden portján kimegy, másként nem is lehet hiszen a brige - a régi master interface- egy virtuális reprezentáció. A bridge slave interface MAC addresse nem jelenik meg a bridge-en kiküldött csomagokban. Így a látott kép bug.
A kérdés ez volt" Valamit nem jól állítottam be, vagy ez normális így?"
-
-
válasz
bambano #8488 üzenetére
Utóbbi sajna. Optika.
Sejtettem. Azért köszönöm.(#8490) Kovindinka
A T le is írja, hogy a 2Gigabit esetén, ha ki akarod használni, akkor több eszközzel lehetséges, egy porton nem, mivel ugye a sagemcom is csak 1G portokkal rendelkezik.
Emiatt problémás a dolog, mert csak úgy lehetne megoldani, hogy marad a T-s ONT, az csinál mindent, és 2 portját fogná össze a mikrotik.
De egyszerűbb lett volna, ha kihagyható lenne a T-s ONT, és akkor közvetlen az optika a mikrotikbe megy. -
mgabi
senior tag
válasz
bambano #8480 üzenetére
marketing anyaguk jó. Témát lezárva: hálózati ipar nagy adóssága, hogy az 1g chipet kidobjuk és jöjjön a 10g hálóchip alapból. Persze nem használom ki, meg minden, de akkor is induljon már el végre, hogy a 15 éves architektúrát kidobjuk a fenébe. Új, jobb CAT5e kábel is tudja az 5-10G-t rövid távon. Cat6 kábelek meg simán kezelik a 10G-t 35 méterig.
-
mgabi
senior tag
válasz
bambano #8475 üzenetére
Erről beszélek. 14-28nm technológia már nem drága, és simán lehetne olcsón 10g képes chipeket gyártani. WiFis lapokat is 1,5gbps sebességgel hirdetik. asrock előtt le a kalappal, mert 2.5g, 5g aquantica chipeket tolják. Asus, linksys, broadcom. Nekik kellene lépniük a lapok, routerek terén, mert náluk van üzemméret 30-50 millió chippel.
-
-
-
mgabi
senior tag
válasz
bambano #8448 üzenetére
Én a kezemet tenném már össze, ha 10-15 év után kidobhatnánk végre azt a szar gigabites hálózati karikat, és minden alaplapban 10 gigabites lenne alapból. Ez nagyon nagy adóssága a mainstream desktop platformnak. Gyakorlatilag ez a legrégebbi szabvány a pc-kben. Minden átalakult a gigabites hálózati chipek körül, de ez makacsul tartja magát
-
válasz
bambano #8304 üzenetére
Megvolt de az aktív poét továbbküldheti elvileg, a passzívnál húztam le a jumpereket.
Vagy arra gondolsz hogy aktív poénál a hülye nem teljesíti a szabványt és kiküldi a 48v-ot OUT-on keresztül a hálókártyára ha kéri ha nem?
Mert úgy tudom úgy működik az aktív poe hogy az eszköz maga kéri a feszt. A passzív meg úgy hogy kapja ha kéri ha nem.
Aktívos POE switcheim vannak és lóg rajta más TP-link, Mikrotik, Ip-telefon, PC-k... minden szar. (LGS528P 28-Port Gigabit PoE+ , Cisco SG200-26P) -
válasz
bambano #8169 üzenetére
Hát ez a mikrotik féle gper eszköz nem igazán működik. [link]
Vetem hozzá egy gigabites tplink tápfeladót mert a boltos szerint az kell hozzá, azzal meg se moccan és a tápfeladó villog mint az állat. [link]
Így hagyományos poe tápfeladóval próbáltam ki és 24v-os mikrotik táppal. Azzal legalább villog a bejövő ledje de a kimeneti meg csak folyamatosan ég. Ha gépre rákötöm akkor írja hogy van kapcsolat de nincs rajta semmi, ip-t sem ad. Kipróbáltam egy USB-s lan-al azzal meg kellő füst kíséretével jelezte hogy nem működik. (mármint az usb-s lanból szállt fel, ennek ellenére az usb-s cucc működik tovább hibátlanul csak kissé büdös)
Most visszavittem mindent hogy találják ki ők hogyan működik vagy menjen gariba.
Mondjuk azt sosem értettem mitől függ az hogy egy eszköz megdöglik-e poén. Mármint a nagy switchjeim mint poésok (af) azok nem öltek meg semmit eddig. A passzív poéval meg vigyázok de ez a dög meg átengedte mint a picsa. -
válasz
bambano #8176 üzenetére
A telep ahol ez van egymás után lett építve és az épületek között mennek a föld alatt (térkő) a kábelek. Föld feletti nem lehet sajnos mert magas járművek közlekednek. Utólag meg nem tudom behúzni, nincs helye. Wifi lenne még esetleg.
7-nél több azt hiszem nincs egymás utan kötve switcből. -
-
-
ekkold
Topikgazda
válasz
bambano #8160 üzenetére
Most 40Mbps, de később várja az optikát, ami feltételezhetően gigabites netkapcsolatot jelenthet. Mondjuk a NAT-olás akkor sem fogja agyonterhelni... Ha a NAS és a PC között gigabittel mennek az adatok, akkor sincs 2,5Gbps közelében. Sőt akár beférhet mellé a net felől egy gigabites letöltés, és még mindig maradt egy kicsi sávszél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest