- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9270 üzenetére
Igen és az én igazamat támasztja alá: " se biztonságban nem annyira megbízhatóak".
Bár mivel pont arra válaszoltál, elolvashattad volna többször, ami pedig a jack-et illeti, a DC jack-re értettem, gondolom az audio jack-re gondoltál, ha így rákérdeztél.(#9271) vkp: Egy ilyen egyszerű hosszabbító készítésénél nem érdemes nagyon belemenni a szerelési utasításokba, illetve a szabványokba (ami némely esetben inkább idiótaság), természetesen abban igazad van, hogy a nem megfelelően kivitelezett rendszerek katasztrófához vezethetnek, bár szerencsére én az ilyen dolgokra allergiás vagyok és általában a lehető legjobb megoldásokhoz, illetve kivitelezésekhez folyamodom, ahogy betáp esetén is, ahol egy egyszerű toldás megfelelően kivitelezve nem vezet a ház kigyújtásához, ahogy a való életben az sem, ha mondjuk a porszívóhoz egy hosszabbítót használsz, mert nem elég hosszú a vezeték (persze ha gagyi kínai a hosszabbító gyenge vezetékkel, illetve belső tervezési hibákkal, akkor annak ellenére hogy "gyári", ugyan úgy kigyulladhat és viheti a házat is, környéken volt már rá példa, nem is egy, azóta nálam abban is a szerelhető jöhet csak szóba), de ebbe ne menjünk bele, mert vicc amit ebből csináltatok.
Én is szeretem a gyári megoldásokat, de nem mindig ragaszkodom hozzájuk, mert némely esetben vagy felesleges, vagy éppen hülyeség, mint kb. a magyar törvényi, illetve jogrendszer, ami a bűnözőket védi, csak hogy szintén a valóságból hozzak egy nem éppen szakmai, de egy egyszerű és szemmel látható példát, legalább is annak, aki nyitott szemmel jár. A témát pedig zárjuk le, mármint a szerelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest