-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9655 üzenetére
Akkor ezt ne nekem mond, hanem a politikusoknak, majd ha a legfelső szinten minden tökéletes lesz, akkor beszélhetünk a többi szintről is, meg jogszabályról, amíg viszont egy réteg mindig szarik rá, addig felesleges róla beszélni, no most ne azt szűrd le, hogy szarok rá, mert akkor azt mondtam volna, csupán annyi, hogy ne engem oktass ki, főleg jogból, főleg úgy hogy azért nálad se teljesen tiszta se a jog, se a közigazgatás, gondolom tudod mire gondolok, úgy hogy ha nem bánod, nem égetlek be vele.
Amúgy a kérdéssel is lehet baj, de itt most és ahogy már régebben is, nem a kérdéssel volt probléma, hanem a válasszal, na igen, a kérdést ugye tudni kell értelmezni is.Sem az én esetemben, sem az illető esetében nem hangzott el az a kérdés rövid távon (pár nap) többször, szóval ez is hülyeség, na de nem baj, már megszoktam.
Szokás mondani, hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet, vagyis egy kérdésből elsőre gyakran nem látszik a teljes szándék, én általában akkor vagyok így, ha már az illető mondja, hogy csináld már meg, távsegítség stb., na akkor viszont egyenes vagyok vele és elküldöm a picsába, nem pedig köntörfalazok, meg kifogásokat találok ki, hogy így meg úgy nem lehet, na mindegy, részemről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest