- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9273 üzenetére
Azért írtam másodjára összehasonlítást, hogy értsd hogy az elsőnél mihez képest, ha már először nem ment az értelmezés, bár úgy látom másodjára se nagyon, legközelebb a kedvedért regényt írok a félreértések elkerülése véget, bár szerintem ez most egyértelmű volt, ha meg nem értelmezés, akkor olyan "bambanő" általi benézés, amit csak neked elnézek.
Amúgy viccet félre téve, szerintem nem általánosítottam annyira, mint amennyire azt beállítottad, főleg hogy szerintem nyílvánvaló a mihez való viszonyítás abból, hogy a PoE-t megelőzően nem nagyon volt más bevált, megbízható áramellátási forma, de most már tényleg ne feszegessük tovább, legközelebb a kedvedért bővebben fogalmazok, bár ha úgy nézzük, másodjára most is cak neked ment bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest