- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smjuhasz
csendes tag
A fogadó oldalon (szerver) kell rendelkezz publikus ip címmel és ott kell a 1723 meg a gre. A szűrés arra vonatkozott, hogy pl. a vodafone az "internet.vodafone.net" apn-n szűri a vpn-t, a standarnet.vodafone.net-en nem, cserébe azon nem számolja a lakossági csomagokban foglalt internetkedvezményeket.
-
smjuhasz
csendes tag
Valamiért úgy rémlik, hogy a digi alapból natolt, nem publikus címet ad. Úgy kell szólni az ügyfélszolgálatnak, hogy kéred valamilyen indokkal, pl. ip alapú a raisztód, vagy kamera van amit el kell tudj érni és akkor átraknak. Olyan két éve állítottam új digit utoljára, azóta nemtudom, hogy változott-e.
-
smjuhasz
csendes tag
válasz
#42556672 #10259 üzenetére
A kérdés még mindig a miért. kicsit utánanézetem és az rb3011 valóban egy ARM 32 cpu-t használ ami bár 2 magos Krait és 1,4 ghz, de csak 720mhz network subsystemmel rendelkezik ennek elvileg elégnek kell lennie egy 1/1 gigabithez. Nem kizárt, hogy az ethernet framek egy bizonyos fw-be szarul voltak kezelve, de kiváncsi lennék, hogy ez most is fennáll-e. Sajnos nem férek hozzá 1G-s telekom hálózathoz, nem tudok tesztelni. Ha Te igen, akkor viszont nagyon kiváncsi lennék. (ps. rb3011 turn lcd off)
Annyiban viszont mindenképpen igazat kell adjak, hogy jelenleg van ahol olcsóbb a 4011 mint a 3011. Abban meg már 4 -cortex a15 -
smjuhasz
csendes tag
válasz
bambano #10253 üzenetére
A megoldásra fókuszáltam, ami jelen esetben nem feltétlenül a dhcp. Egy adott ethernet aljzaton eszközök cseréjénél változó IP volt a feladat, ha jól értelmeztem a kérdést. Itt kliens oldalon a statikus címek használata célravezetőbbnek tűnik
"ok: van két nyomtató, az egyik fontos, a másik nem annyira. ha a fontos nyomtató megadja magát, akkor lekapják, félrerakják, felteszik oda a nemfontos nyomtatót. de az ip címe jelenleg nem változik meg ettől, pedig fel kellene vegye a tartalék nyomtató a fontos nyomtató címét, hogy oda menjen a nyomtatás." A lekapják félrerakják részt eszközcserének értelmeztem -
smjuhasz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest