- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Abból indulj ki, hogy én nem igénylem a FF rendszerek fényerő és kisebb mélységélesség előnyét, 12 mm-en a képeim 99%-a f/5 (FF: f/10) vagy kisebb rekesszel készülnek. Akkor meg minek vigyek kétszer akkora pakkot, ami kétszer-háromszor annyiba kerül? Ha lenne nem halott 1 colos MILC rendszer, valószínű, hogy azt választanám.
Épp akkor számítanak igazán a plusz kilók, ha amúgy sem kevés cucc van nálam. Plusz ez szituáció függő, mert van ahová a kis tokot viszem (jellemzően kerékpározás vagy nagyon kemény túra), vagy van olyan, hogy csak azt tartom elől, a többi a hátizsákban van (pl. mászás).
-
Hi!King
őstag
Csak azok nem felelnek meg nekem, mert messze nem hozzák ugyanazt a rugalmasságot. Nem mehetek 24 mm alá, és készüléktől függően 70-100 mm fölé, vagy utóbbi ha mégis (1 colos bridge-ek), akkor meg amikor az nem kell, nem mehetek le kis méretre. Vagy csak több készülékkel, habár a széles látószöget még az sem oldja meg, illetve mivel ugyanolyan nem létezik eltérő obikkal, ezért nehezebb is megszokni. Az MFT-vel meg 3 obival (ami potenciálisan 4-5-re fog bővülni a jövőben), 2 táskával van egy rugalmas, mégis viszonylag kicsi szettem, illetve ha az kell, egy kompakt gépem egy kicsi tokban.
-
DarknessHope
senior tag
mindenképp kell másodgép.. tehát slr-t nem cseréljük le. próbáltam ftz adapterrel fókuszt... sajnos elég gynege volt a nem gyári obikkal... kb az az élményem volt mint ft-1 adapternél fókusz néha megy néha nem ennyiből már lehet valami ilyen külső megoldás is... és elég ha lekezeli a blendevezérlést.... Z bajonettel a travel zoom se érhető el rá amivel szándékozom a másodgépet használni.. főleg nem olcsón egyelőre túl drága a nikon Z pluszban örülnék hogyha a másodgépemmel pixel szinten nagyobb nagyítást érhetnék el.... tehát aps-c váz 24 mgapxel alatt nem jöhetne szóba.. igazából az m43 16 megapixel is csak hajszállal több mintha kivágnék ekkora részt a d7200-ból.
atelefoost próbáltam állandó kapcsolati probléma és pocsék minőség volt. jól jönne egy tényleg stabil cucc kameraminőségnek. nem csak anyuval chat elszkoronavírus óta él egy online filmklubom ahol filmekről beszélgetünk, és valami értékelhető minőségben adnám le a beszégleéseinket.
-
Régen volt egy tök jó fotós társaságunk, volt benne aki canont, volt aki nikont, vagy 4/3-ot használt (akkor még mikro nem volt), de volt mamiya filmes és egy srác valami kis kompakttal amit senki se jegyzett meg (aztán képek nézegetésekor kiderült hogy a képei a legjobbak között vannak). Ott folyamatosan ment a szöveg de csak poén szintjén mindegyik irányból minden irányba, semmi komoly, mindenki tisztelte a másikat és fel sem merült komolyan, hogy bárkit az általa használt eszköz alapján kellene leszólni, vagy bármi más alapján. Szuper idők voltak.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én két díjazott anyagánál is láttam, hogy Panasonic MFT géppel készültek, lehet van több is, de ezekbe az infókba én csak véletlenül tudok belebotlani, olyannyira nem érdekel, hogy egy díjazott fotót mivel készítettek, felőlem szemeteskukából átalakított lyukkamera is lehet.
(#94958) Mercutio_: Nem vagyok ornitológus, sem pedig madárfotós (így ilyet még sosem követtem el), de amúgy egy madár szempontjából mi a különbség a vaku meg a villámlás között? Nem szarkasztikus kérdés, tényleg érdekel, hogy ez árt-e a madaraknak (most nem arról beszélek, hogy valaki belevillant tíz centiről a szemükbe, megzavarva a természetes életüket). Nekem volt egy német dogom, akinek volt egy olyan szokása, hogy megugatta a villámlást, volt amikor családi fotókon ő is kapott egy-egy vaku villantást és nem nagyon hatotta meg, visszavakkantott, nem tudott különbséget tenni a kettő között, legfeljebb egy idő után kifigyelte, hogy ez a villámlás nem fentről jön, hanem a gazdi gépéből.
-
aginor
veterán
1/4, tehát elvileg az is lehet, bár emlékeim szerint nem volt szél, csak kurva hideg.
De ettől még a képstabi is lehetett a ludas.
MrChris: megnéztem tesztábrán és kb. 6,5m-re lévő falon is végtelenre állított élességgel, szerintem rendben van. A legkisebb és végtelen fókusz között manuálisan további 4 helyre állított élességgel szintén.
hibavissza: Ezen látod? Hol?
jaanoo89: én nem fogok vele ennyit szenvedni, pláne, hogy saját zsebre megy, inkább eladom. Mondjuk addig leadni szervizbe, ameddig nem tudom a hibát reprodukálni, nincs sok értelme, és egyelőre nem tudom. Remélem azóta javult a színvonal a szervizbe, mert én nem vagyok ilyen türelmes a hülyékkel, pláne ha a pénztárcámmal játszanak közben, nem csak az idegeimmel.
Minden gyártónak figyelni kellene a terméktámogatásra (minden téren) mivel -ahogy a példád is mutatja- ezen vevőket lehet bukni, plusz megy a negatív marketing, amivel pedig továbbiakat, ellenben itt van a mintabolt, amit eddig szerintem mindenki csak dicsért. De mindegy, ők tudják..
Ugyanakkor továbbra is tartom, amit korábban írtam, hogy egy Leica objektív ne legyen hibás (kis túlzással természetesen). Prémium termék, prémium árazással, figyeljenek oda mind a gyártásnál, mind a minőség ellenőrzésnél, mivel ezzel építik, vagy rombolják nem csak a Pana hírnevét, de a prémium szegmensüket is. Mi csak amatőrök vagyunk (ezért biztos nem is számítunk), de ha valaki munkára vesz egy ilyen holmit és ahelyett hogy termelne vele a szervizbe kirándulgat, az elég nagy arculcsapás tud lenni szerintem és könnyen kiválthat egy márka vagy rendszerváltást. -
totálkezdő
tag
Én sem szeretném tovább rágni ezt a csontot, ezért én is befejezem. De úgy tűnik furcsán "elbeszélünk" egymás mellett:
1, Egy létező Oly LCD panel "előállításhoz" (szerintem) nem kell kutatni, fejleszteni, csak lemásolni.
2, Olvassál egy kicsit utána, mert én szerintem a kínai kutatás-fejlesztés témájában lemaradtál egy kicsit.
Hozhatnék ugyan számos magyar (vagy pl. lengyel stb.) cikket is, de az elfogultság vádjának elkerülése érdekében ("milyen politikai irányultságú cikket idéztél"), egy 2019-es Európai Bizottság anyagból idézek: "Kína már nem tekinthető fejlődő országnak. Mára kulcsfontosságú globális szereplővé és vezető technológiai hatalommá (kiemelés tőlem) vált." Lásd itt.
Ezzel én is befejeztem ezt a témát. -
totálkezdő
tag
Én nem értek a műszaki dolgokhoz, de biztos az, hogy a kínai csak akkor tudná lemásolni az Oly termékeket, ha megkapná hozzá a "kapcsolási rajzot, diagnosztikai szoftvert, alkatrészt"? A városi legendák szerint ők ma már olyan technikai szinten vannak, hogy bármilyen műszaki cikket képesek előállítani. Lásd pl. itt. Sőt, ha jól tudom, pl. szuper gyors vonatok esetében az élvonalhoz tartoznak. Nem lehet az, hogy eddig valami más okból nem másolták le az Oly termékeket?
-
cenzor
tag
Ha lenne olcsóbb alternatíva az alkatrészre, attól még a hivatalos szerviz által végzett javíttatás nem szűnne meg hirtelen.
Ha választhatnék, hogy megveszem a szalagkábelt Kínából ($5) és saját kezűleg kicserélem ($0), kockáztatva ezzel a fényképezőgépem épségét, vagy megveszem az Oly szalagkábelét (mondjuk $20), és kicseréltetem a szervizzel (mondjuk $50), cserében biztos vagyok benne, hogy minden rendben fog működni, akkor szerintem sokkal többen választanák a hivatalos szervizes megoldást, mint most. Annak ellenére, hogy van olcsóbb megoldás is.
Persze van olyan, aki minden esetben a legolcsóbb megoldást fogja választani. Azt viszont be kell látni, hogy aki $5-t szán egy szalagkábel cserére, sosem fogja kicseréltetni $160-ért
Sajnos az is benne van a dologban, hogy egy ilyen érzékeny műszer garanciális javítása már nem jön ki $50-ból (órabér, rezsi, adók, járulékok, stb.) és a fenti számolgatásom teljesen alaptalan.
-
tuctuc
aktív tag
Ha meg tudod venni jóárasan (~150?), kitben, akár használtan is, de garival, és a fotózással nem pénzt keresel, csak hobbi, akkor könnyen úgy járhatsz, mint én, akinél ráragadt a GX80ra és azóta minden fixet eladtam. Remek mindenes. Annyiban vagyok speckó, hogy engem nem érdekel, mi van 60mm "felett".
-
vond
MODERÁTOR
Tudok róla, de ennyi pénzért az f/4 (amit már harminc egynéhány millin el is ér) nekem nem elfogadható.
Meg sokkal nagyobb is, mint a 12-35.
(#91225) Speeedfire: Köszi a véleményt!
Hasznos volt ez is, minden szempontból. Az A7III-ra a múltkor kattantam rá, mikor testközelből láttam, hogy mit tud, és hogy nem is olyan nagy, mint gondoltam. Nekem nagyon bejönne, nagyon sokat fejlődött a Mark I, és Mark II-höz képest. Csak hát igen, az ára.
-
jmakk
őstag
A linket elszúrtam, ez a helyes.
-
jaanoo89
aktív tag
Ha a 85mm f/1.4-t nézzük se valami rózsás a helyzet. Itt is látszik, hogy ha fényerős objektív kell a Sony FF-re, akkor megoldják így-úgy, de részemről ezt a rendszert meghagyom másoknak.
-
jaanoo89
aktív tag
Igen, én ezeket az olcsóbb Sony objektívekre értettem. Aki szereti a fixeket, az egy ilyen szettel valóban jól jár, én viszont a pana 12-32-t (ami nagyon olcsó) nem tudnám kiváltani Sony oldalon. Méretben esélytelen, képminőség/ár terén is, ha csak simán a képminőséget nézzük, akkor persze ki lehetne, de akkor nyilván ide is van más opció.
A 60-as macrot így utána járás nélkül szerintem szintén nem tudnám kiváltani ilyen méretben, minőségben és árban, bár ebbe nagyon nem ástam bele magam.
Igazából pont ezért van több rendszer, mert mindenkinek más jön be.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy a képminőség nem egyenlő azzal, hogy csak azt nézzük mekkora az érzékelő, mert az elé objektíveket is fel kell csavarni.
-
Lassú Víz
addikt
Nem mondtam, hogy csinál képet a memóriakártyára, de abban csak megegyezhetünk, hogy a szenzor adatai alapján kerül kép az LCD-re? Sőt a végeredményen sem lesz különbség a Bulb, illetve a Live Bulb módban készült képek között. Tehát csak kiolvassa úgy a pixeleket (vagy egy részüket) a gép, hogy nem törli a tartalmukat.
-
Tikakukac
titán
Majdnem. Picit arrébb, ír meg angol biztosan, többit nem olvastam el, nekem ennyi is elég
Parci: Leszoktam róla évekkel ezelőtt, vagyis hát külső behatások miatt. "Biztos onnan kapod a fizudat" "nem összeegyeztethető az oldallal" stb. stb. meg privátban fenyegetőzés, ügyvédezés és egyéb. Nem kell. Azóta semmit sem linkelek. Aki élelmes az megtalálja így is, majd akkor linkelek megint ha nem lehet fenyegetni magán/céges oldalról sem privátban büntetlenül.
-
-
-
b.vr
őstag
Mondjuk engem ami igazán izgat mint kiszivárgott új Sigma, az az 50-100/1.8. Amikor először vittem az Oly 75/1.8-at koncertre, akkor gondoltam hogy q*rvajó lenne egy ilyen m43-ra, 2x cropfaktorral, ahol én koncerten távolságban lenni szeretek oda ez iszonyú szuper lenne (és amúgy stúdiófotózáshoz is) és mivel "csak" kétszeres zoom, talán kezelhető méretű maradna. Ez persze most APSC szenzort kell hogy kirajzoljon, úgyhogy nem lesz kicsi, konkrétan sokkal nagyobb mint a 40-150/2.8 (és koncertre már azt sem szoktam vinni, mert akkor kezd átbillenni hogy akkor már nem a koncertet élvezem hanem fotósnak érzem magam) , meg személy szerint nekem igazán ez 2x szorzóval lenne az igazi, de ha jó lesz (én megszavazom neki a bizalmat) akkor ezen el kell majd gondolkoznom.
-
-
MrChris
nagyúr
1.2 rekesz a ff rendszerben kb 2.4-rekeszű dofnak felel meg, ez már elég jól hangzik, pláne hogy 1.2-n a fény is több amivel meg az érzékenységet/zajt lehet lentebb tartani. Ez elég jól konkurálhat a nagyobb szenzoros rendszerekkel, valszeg az ár is így lesz belőve, na majd meglátjuk...
-
Grga_Pitic
aktív tag
-
DonRazzino
senior tag
Volt egy évig LX7-em, minden igaz amivel dícsérni szoktátok, csak az nem szokott elhangzani róla, hogy hiába a fényerős üveg, ha az épphogy félcolos szenzor már ISO800-nál is összeszarja magát, így beltérben vaku nélkül elvesztél. Ellenben turistáskodni nagyon szerettem vele, de ez most nem ide tartozik.
-
-
MrChris
nagyúr
Ha nagyon muszáj lenne akkor ajánlanám így, ezen az áron. A többi kitobi is magában szinte többe kerül mint kitben. Ha valakinek most és új kell akkor ezt megszívta, fizetnie kell érte.
(Azért hozzá tenném (most néztem vissza) hogy a forint az euróval és a többi valutával együtt gyengül a font/dollár/frankhoz képest, míg a többi évek óta egy kis sávban mozog. Valahogy ezek a pénzügyek mindig ellenünk dolgoznak, mint pl a dollár euro árak 1:1-ben történik)
-
hibavissza
veterán
1/8000 zár. Kb. minden nyáron 3 alkalommal hiányolom. 1/250 vakuszinkron. 1/320-nak már látnám valami értelmét, de amit az 1/160 nem fog meg azt az 1/250 sem fogja. Dönthető EVF. biztos jó. Forgatható kijelző mellett kb. fillért nem adnék érte, de menő azt elismerem. GX7 szenzorstabi mint érv....napvicce.
Papíron jók ezek a dolgok, de meg lehet lenni nélkülük. És egy szóval nem írtam, hogy a gép gagyi, mindössze szerintem túlárazott.
-
|AP|
veterán
ellenfélnek nem mondanám, inkább csak egy újabb lehetőségnek.
A 20-asnak csak az AF sebesség a gyenge pontja, egyébként méret-képminőség terén nem igazán lett még megszorongatva ( #többpalacsintátarendszerbe!!)szerk: ja, és hol van már a kicsi-occsó 9/2.8-am?? (türelmetlenülvárós-szmájli)
-
törölt tag
Egyebkent milc vilagban nem is, de tukroshoz kepest jobbat lehet loni vele (teljes kepmezon szemfelismero AF, nem kell szuk DOF mellett ujrakompozni es hasonlok, ha mondjuk ul egy padon, en pedig felulrol egy ferde portret csinalok rola). De ez a vaz es a milc technologia, a kontraszt alapu AF erdeme, nem a batiszkae. A Batis uj szeria, csak E mount-ra es mint minden jovevenyt, megnezi az ember, ar/ertekben mit nyujt. Tony Northrup hasonlitotta ossze youtube-on az Otus szornnyel, hat csak pislogtam, milyen a Batis az Otus toredekeert. Ja es AF + IS
egy 85 1.8-ban. Beteg
-
törölt tag
A kep egesze jobb lenne. En nem lonem jobban, DE mondjuk saroktol sarokig karc a fokuszban levo dolog + annyira selymes bokeh, amit en imadok a Zeiss-okban, hogy nyammmm nyammmm.
A Nikon D810-tol a tukrosok alap butauzemmodjan kivul (nem egy milc ugye) a Nikkor bokeh tart vissza. Az Oly 45 ota utalom a Nikon uvegeinek bokeh-jat. Savos, zavaros, nemtiszta, mittomen. Vagy tele LoCA-val. +shift hegyek bla bla. Szoval egyelore az A7R II az egyetlen normalis, vegre lassan tisztesseges fullframe milc a piacon, az osszes hibajaval egyutt (pl akksi ido)..
Amugy a Cosina gyartja a Batist (Zeiss recept alapjan). Es halistennek rohadtjo.
Ma fotoztam modellt a kis Olyval. Alap iso-n kezdtuk es a vegere ugy lement a Nap, hogy ISO800-on fejeztuk be. Esti fenyek a csajszi mogott, aaa mondom bokeh gombok, jo lesz. Feneket. Focus hunting esznelkul. Nem szereti a kis fenyt (ertelemszeruen).
-
törölt tag
A PLAN az mar terv. Az mar tobb, mint szandek, a plan multiban minimum par slide, hogy akarunk valamit.
Meg valljuk be, ekkora fotos kozossegi felhordules a lossless raw-ert meg sosem volt Sony iranyba, mint manapsag. Jomagam is alairtam a peticiot a change.org-on, de kb. a fel vilag ezen lovagol. Szerintem kihozzak karacsonyra, irtam este a jezuskanak is, hogy nagyon kene...
Kiv vagyok amugy, mark III mit tud majd.. Canon uveggel kontraszt alapu AF ? (Mivel most csak fazis alapu megy vele).
Olyan a Sony is, mint az Audi. Veszek valami csicsat jo dragan es epp kezdem megszokni es buszken belakni, amikor kijon a rancfelvarrottja.
Es mikor jon a kerdes: mid van ? A6. Melyik ?
Nem egy unikum, egyertelmu dolog, mint mondjuk egy Opel Senator a regi idokbol. Mondjuk nem is rajolni vennem, de akkor is idegesito lehet. Kb var az ember kicsit, hogy essen az ara parszazezret.. Es ezalatt bejelentik az utodot.
Beteg
Csinaljon inkabb 2.8-as zoomokat. Jokat. Amolyan igazi 70-200-akat. Nem baj, ha nagy.
-
domedee
senior tag
Az oké, hogy én eljátszok az obikkal, de ő nem fényképezne többet egy LX7-tel sem. Az esetek nagy részében csak állna a polcon. Eddig is úgy volt, hogy hiába kaphatta volna fel a gépet, az automata módot ismeri ő is.
De inkább a telefont kapta fel. Meg van elégedve általában annak is a képminőségével. Emiatt ő is úgy van vele, hogy amit az ember egy külön gépre költene neki, akkor inkább azt pótoljuk bele egy obiba. De azért ne túl drágába.
@sideburns:
Nem rossz az LX100 sem, csak a 75 kevés lenne. -
domedee
senior tag
Azért, hiába nem merült bele az asszonyka a fotózásba, eléggé összehúzott szemmel nézne rám, hogy ha azt mondanám, hogy venni kell még egy kis kompaktot is, ahhoz , hogy Ő tudjon fotózni. Én meg majd fényképezek az enyémmel. Így nincs nagyon értelme nagyon a cserélhető obiknak, ha kell mellé még egy kompakt is.
-
gorgo
őstag
Ha-ha, ezen én is jót nevettem.
Amúgy arra gondoltam ám (csak nem voltam kellően konkrét) hogy adott obi egy vázon adja, másikon nem, simán előfordulhat. Amúgy amelyik obi sokkol, az várhatóan minden vázon meg is teszi, és igen, záridő függő (1/250-nél hosszabbak esetén gyakori) és még gyutáv függő (és még user függő is kicsit: lehet hanyagul egykézzel fogni, vagy satuként két kézzel, ez is befolyásolja). Sőt kb. 1 hónapig volt oly kitobim (40-150 asszem). Kézből sosem sokkolt, állványra sosem tettem, de egyszer vmi miatt csak úgy leraktam egy oszlopra, akkor pl. piszokul berázta, totál szellemképes lett a kép... -
Lassú Víz
addikt
Te mit értesz azalatt, hogy fixálás? Szerintem csak annyi, hogy a mozgó elemek nem kapnak további pozíció vezérlést. Semmi nem hegeszti le azokat
.
Ez egy nagyon sok összetevős dolog. A mozgó alkatrészek mindig okoznak bemozdulást, ezért is van a tükrösöknél a tükör felcsapás, a MILC-eknél meg a rázkódásvédelem. MILC-nél először be kell zárni a zárat, de azt lehetőleg nagyon gyorsan, hogy kicsi legyen a késlekedés. A mozgási energia meg ugye négyzetesen arányos a sebességgel. Az adódik át egy leszorított tömegű gépnek, ahol egyre nagyobb a felbontás, tehát egyre kiseb bemozdulások is láthatóvá válnak. (Az E-M1 + HLD7 + MMF3 + 50-200 kombónál még sohasem láttam shutter shockot) A megoldást egy tényleg jól működő, a szenzor egészét egyszerre lementő elektronikus zár fogja jelenteni. Biztosan megoldható lenne, hogy képpontonként legyen egy memóriacella erre a célra, amiből a tartalmat a szokásos módon lehet kiolvasni, de akkor ugye már a rolling shutter jelenség nélkül.
-
MrChris
nagyúr
Talán értem, a redöny gyorsabban halad el az érzékelő előtt mint a kiolvasás sebessége a szenzoron ha jól értem.
1/10s az tényleg lassú! Viszont az egész működése érdekes lenne, pl mechanikussal hogyan van akkor az, hogy 10-15fps, vagyis 10-15X ki kell olvasni a teljes szenzort... akkor csak én nem tudom, de komolyan érdekelne! -
MrChris
nagyúr
Talán értem, a redöny gyorsabban halad el az érzékelő előtt mint a kiolvasás sebessége a szenzoron ha jól értem.
1/10s az tényleg lassú! Viszont az egész működése érdekes lenne, pl mechanikussal hogyan van akkor az, hogy 10-15fps, vagyis 10-15X ki kell olvasni a teljes szenzort... akkor csak én nem tudom, de komolyan érdekelne! -
MrChris
nagyúr
Most akkor ha lassabb az e-zár, miért lesz mégis gyorsabb?
Biztosan nem a 2 bitnyi csökkentés miatt arra valami más miatt lehet szükség. Szerintem fingunk nincs róla, csak az eredményeket látjuk és okoskodunk
Jó lenne erről hiteles közérthető részletes leírás magyarul.
Tudtommal a mechanikus zár redőnye mindig ugyan akkora sebességgel szalad, csak a második indításával van a záridő játék. Hasonlóra tippelek az e-zárnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest