- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenzor
tag
Ha lenne olcsóbb alternatíva az alkatrészre, attól még a hivatalos szerviz által végzett javíttatás nem szűnne meg hirtelen.
Ha választhatnék, hogy megveszem a szalagkábelt Kínából ($5) és saját kezűleg kicserélem ($0), kockáztatva ezzel a fényképezőgépem épségét, vagy megveszem az Oly szalagkábelét (mondjuk $20), és kicseréltetem a szervizzel (mondjuk $50), cserében biztos vagyok benne, hogy minden rendben fog működni, akkor szerintem sokkal többen választanák a hivatalos szervizes megoldást, mint most. Annak ellenére, hogy van olcsóbb megoldás is.
Persze van olyan, aki minden esetben a legolcsóbb megoldást fogja választani. Azt viszont be kell látni, hogy aki $5-t szán egy szalagkábel cserére, sosem fogja kicseréltetni $160-ért

Sajnos az is benne van a dologban, hogy egy ilyen érzékeny műszer garanciális javítása már nem jön ki $50-ból (órabér, rezsi, adók, járulékok, stb.) és a fenti számolgatásom teljesen alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest