Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A PLAN az mar terv. Az mar tobb, mint szandek, a plan multiban minimum par slide, hogy akarunk valamit.
Meg valljuk be, ekkora fotos kozossegi felhordules a lossless raw-ert meg sosem volt Sony iranyba, mint manapsag. Jomagam is alairtam a peticiot a change.org-on, de kb. a fel vilag ezen lovagol. Szerintem kihozzak karacsonyra, irtam este a jezuskanak is, hogy nagyon kene... 
Kiv vagyok amugy, mark III mit tud majd.. Canon uveggel kontraszt alapu AF ? (Mivel most csak fazis alapu megy vele).
Olyan a Sony is, mint az Audi. Veszek valami csicsat jo dragan es epp kezdem megszokni es buszken belakni, amikor kijon a rancfelvarrottja.
Es mikor jon a kerdes: mid van ? A6. Melyik ?
Nem egy unikum, egyertelmu dolog, mint mondjuk egy Opel Senator a regi idokbol. Mondjuk nem is rajolni vennem, de akkor is idegesito lehet. Kb var az ember kicsit, hogy essen az ara parszazezret.. Es ezalatt bejelentik az utodot.
Beteg 
Csinaljon inkabb 2.8-as zoomokat. Jokat. Amolyan igazi 70-200-akat. Nem baj, ha nagy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg valljuk be, ekkora fotos kozossegi felhordules a lossless raw-ert meg sosem volt Sony iranyba, mint manapsag. Jomagam is alairtam a peticiot a change.org-on, de kb. a fel vilag ezen lovagol. Szerintem kihozzak karacsonyra, irtam este a jezuskanak is, hogy nagyon kene... 
Olyan a Sony is, mint az Audi. Veszek valami csicsat jo dragan es epp kezdem megszokni es buszken belakni, amikor kijon a rancfelvarrottja.
Nem egy unikum, egyertelmu dolog, mint mondjuk egy Opel Senator a regi idokbol. Mondjuk nem is rajolni vennem, de akkor is idegesito lehet. Kb var az ember kicsit, hogy essen az ara parszazezret.. Es ezalatt bejelentik az utodot.