Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz jmakk #68867 üzenetére

A PLAN az mar terv. Az mar tobb, mint szandek, a plan multiban minimum par slide, hogy akarunk valamit. :) Meg valljuk be, ekkora fotos kozossegi felhordules a lossless raw-ert meg sosem volt Sony iranyba, mint manapsag. Jomagam is alairtam a peticiot a change.org-on, de kb. a fel vilag ezen lovagol. Szerintem kihozzak karacsonyra, irtam este a jezuskanak is, hogy nagyon kene... :DDD

Kiv vagyok amugy, mark III mit tud majd.. Canon uveggel kontraszt alapu AF ? (Mivel most csak fazis alapu megy vele). :D Olyan a Sony is, mint az Audi. Veszek valami csicsat jo dragan es epp kezdem megszokni es buszken belakni, amikor kijon a rancfelvarrottja. :DDD Es mikor jon a kerdes: mid van ? A6. Melyik ? :DDD :C Nem egy unikum, egyertelmu dolog, mint mondjuk egy Opel Senator a regi idokbol. Mondjuk nem is rajolni vennem, de akkor is idegesito lehet. Kb var az ember kicsit, hogy essen az ara parszazezret.. Es ezalatt bejelentik az utodot. :D Beteg :)

Csinaljon inkabb 2.8-as zoomokat. Jokat. Amolyan igazi 70-200-akat. Nem baj, ha nagy. :)

Új hozzászólás Aktív témák