Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
tothl
üzenetére
Ezt kizárnám. Szerintem ennek épp az a lényege, hogy jól belőtt setup-okat ugyanarra a típusra át lehessen egyszerűen költöztetni.
theporcupine: nekem is az eltérő firmware verzió a megérzésem. Jónéhány olyan menüpont hiányzik is a 2.2-ből, ami a 2.7-esem már megtalálható. De gondoltam ezt intelligensen lekezeli. Ezek szerint nem. Hétvégén frissítem és meglátjuk. Remélem elérhető a 2.7-es is és nem csak a legfrissebb.
-
Freddy76
addikt
Jé, én is lakodalomban voltam ott egyszer, sok évvel ezelőtt. Vőfély voltam, és a menyasszony keresztanyja kegyetlenül leszidott, mert nem ismertem azt a szokást, miszerint a vőfély hangosan bejelenti, hogy kivel táncol a menyasszony menyasszonytánckor. Még az állatkertben is voltam.
-
Marseille199
senior tag
Alapvetően igen, pöpecül össze van rakva, jó érzést kelt a kézbefogása. De a sima S-Af-nél én az ég egy adta világon semmi különbséget nem éreztem a g3-hoz képest, a kezelése meg, na, nem nekem való.

De valóban, egy 24-120 1.8-2.5 obival rendesen büntetne. Ha lenne ehhez egy evf is, akkor meg főleg.
-
Tulku
veterán
Mivel moderáltak nem tudom, mivel sértettelek meg, de nem akartam, elnézést, nem neked szólt...igenis vannak normális szervizes emberek...viszont mikor mondvacsinált okokkal lepattint, vagy hiteget és egy hónap múlva derül ki, hogy azt sem tudják hol van a gépem...akkor kissé ideges vagyok...
-
MC Pite
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)