Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
tothl
üzenetére
Ezt kizárnám. Szerintem ennek épp az a lényege, hogy jól belőtt setup-okat ugyanarra a típusra át lehessen egyszerűen költöztetni.
theporcupine: nekem is az eltérő firmware verzió a megérzésem. Jónéhány olyan menüpont hiányzik is a 2.2-ből, ami a 2.7-esem már megtalálható. De gondoltam ezt intelligensen lekezeli. Ezek szerint nem. Hétvégén frissítem és meglátjuk. Remélem elérhető a 2.7-es is és nem csak a legfrissebb.
-
Freddy76
addikt
Jé, én is lakodalomban voltam ott egyszer, sok évvel ezelőtt. Vőfély voltam, és a menyasszony keresztanyja kegyetlenül leszidott, mert nem ismertem azt a szokást, miszerint a vőfély hangosan bejelenti, hogy kivel táncol a menyasszony menyasszonytánckor. Még az állatkertben is voltam.
-
Marseille199
senior tag
Alapvetően igen, pöpecül össze van rakva, jó érzést kelt a kézbefogása. De a sima S-Af-nél én az ég egy adta világon semmi különbséget nem éreztem a g3-hoz képest, a kezelése meg, na, nem nekem való.

De valóban, egy 24-120 1.8-2.5 obival rendesen büntetne. Ha lenne ehhez egy evf is, akkor meg főleg.
-
Tulku
veterán
Mivel moderáltak nem tudom, mivel sértettelek meg, de nem akartam, elnézést, nem neked szólt...igenis vannak normális szervizes emberek...viszont mikor mondvacsinált okokkal lepattint, vagy hiteget és egy hónap múlva derül ki, hogy azt sem tudják hol van a gépem...akkor kissé ideges vagyok...
-
MC Pite
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)