- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
Hi!King
üzenetére
Te ezt inkompatibilitásnak tartod, én meg feature-nek. A versengés szerintem jó és kell, ha ezt egy egyre kisebb pályán teszik, lehet talán rossz, de még mindig azt gondolom, nem ezen a beállításon múlik a rendszer sikere. Ha jól tudom, remélem, hogy jól, működnek is egymással a stabik különböző rendszereken, csak egyszerre nem. Ez meg már egy viszonylag kicsi pluszt jelent. Teléknél igazán észrevehető, hogy van különbség. Akinek ez a fontos, az vegyen Pana vázat, pana obival.
Amit írtam, az AF sokkal nagyobb jelentőségű a rendszer sikerében, de abban sem hajlandó a Pana lépni. Értelmes választ még nem hallottam tőlük a miértre.
FF-re áttéréstől engem a költség tart vissza leginkább. Technikailag talán jobban melegszik és lassabb a kiolvasás, meg talán a méret. De ezek jórészt javítható paraméterek. Amióta láttam nagyformátumú 4K képes fényképezőgépet, azt hiszem, semmi nem lehetetlen.Vásárlóként, bár nem érint, de jónak tartanám a döntést. A hi-res is Olyban volt először, ha jól tudom, és tök jó, hogy van Panában is már. Nekem pont hasznos is lenne, de két szenzorstabis gépemből egyik sem tudja. Ezt is belerakhatnák minden vázba, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs