Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hi!King

őstag

Én azért lövök viszonylag sok képet, és nem is rostálok ki olyan sokat, mert szoktam a túráimról írni a blogomban, de sok esetben jóval később, mikor épp ráérek, és a cikk is csak akkor áll össze, előre meg nem feltétlenül tudom, hogy melyik képek lesznek ideálisak. Nem mindig a legjobban sikerült képek a legjobbak túrablog bejegyzéshez, ha valamiről nem készült kiváló kép, de mégis fontos a túra leírása szempontból, akkor kelleni fog az a kép.

(Pl. ha mondjuk valahol mászni kellett, jobban reprezentálja a helyet egy mászós fotó, ami kb. reálisan mutatja be a nehézségét, mint ha ugyanonnan a szemközti hegyről egy jól sikerült tájképet tennék be a túraleírásba, vagy ha van egy trükkös elágazás, akkor az arról készült fotó is lehet fontosabb, mint a naplemente, ebből a szempontból. Képmegosztó oldalon meg nem az lesz a fontos.)

De azért sem rostálok sokat, mert van olyan kép, ami szintén nem különösen jó, de mégis visszaad valami fontos emléket, ami miatt ha a jövőben visszanézem a teljes sorozatot, fontos hogy az is köztük legyen.

Persze sok a vállalhatatlan is, amiket törlök, olyan is van, hogy már helyszínen törlök valamit, olyan is, hogy nem én vezetek és autóban ülve hazafelé végigpörgetem a kijelzőn, és van amiről már ekkor kiderül, hogy szar, vagy redundáns.

Új hozzászólás Aktív témák