- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
A 10-25 tulajdonlasa fura. Az ara valoban nem az en penztarcamra, jovedelmemre van szabva, de ezzel ugy vagyok, hogy igy 43 evesen siman rafogom a kapuzarasi panikra. Es mivel nem iszom, nem dohanyzom, es nem is drogozok, igy egy csomo penzt megsporoltam, amibol igazan megerdemlek valamit. A Ferrari nem tetszik, a Lamborghini igen, de annak meg kicsi a csomagtartoja, szoval inkabb vettem egy objektivet. :-)
Igaz, hogy penzben es sulyban is jobb nala harom olcso prime, de hasznalhatosagban ez magasan veri azokat, mert sem az ovodasaim, sem a papirsarkany nem all meg amig en obit cserelek, fel kezzel. Sima fenykepre es videozasra is tokeletes, most a kerti medenceben egymast kergeto gyerekekrol jo kepek szulettek. Kellett is a zoom, mert ez egy 3 meteres kis felfujhato medence, de nem mindegy, hogy a kozelebbi vagy a tavolabbi fal mellett nyuvasztjak egymast. Itt nem lett volna jo a 3 kulon obi. Mondjuk volt feny eleg, szoval nem kellett volna feltrtlenul ez azbobi, de ez volt a gepen. :-)
Belteren, sokszor felhomalyban viszont verhetetlen. Ha visszamennek az idoben, igy, hogy mar tudom mire jo, megint megvennem. Ezt az obit pont nekem talaltak ki.
Fotozni itthon van idom, amig jatszanak. Akkor nincs idom amikor kint vagyunk, amikor setalunk, vagy allatkertben vagyunk, akkor van az, hogy nem rolam szol a nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest