Hirdetés
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
peppe79
üzenetére
Azért vetettem össze, mert a 12-45 úgy volt emlegetve, mint turista zoom, pedig az a tartomány nagyon kevés turista zoomnak. Abban egyetértek, hogy a 14 meg nem elég széles, úgyhogy valahol mindenképpen kompromisszumot kell kötni.
Igen, a tipikus turistazoomok fényereje nem a legjobb, de mint írtam, ez a legfőbb kompromisszum, hogy arányaiban nagy átfogású obit viszel nem túl nagy méretben. De ha ízlelgeted a turistazoom szót, akkor ebben benne van, hogy nem feltétlenül a legjobb minőségű képet fogod csinálni, ami adott esetben lehet hogy a magasabb ISO-ból is fakad, viszont olyan téren kisebb kompromisszumot kötsz, hogy ne tudnál valamit lefotózni.
Pont nem a szafari az, ahová feltétlenül kell a nagy gyújtótávolság, ugyanis épp az európai vadállatok azok, amelyek hamarabb megijednek, nagyobb távolságot tartanak, egy európai hegyi túra során sokkal jobban kell a zoom, mint egy terepjáróval szafariban.
Megjegyzem, amikor nálam külön volt egy 12-32 meg egy kistele, én is alig használtam a kistelét, mert cserélgetni kellett, ha nagy átfogású van nálam, sokkal többet használom a végét. Ha cserélgetés, inkább UWA obira cserélgetném, deca beszerzése még várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Házimozi haladó szinten
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest