- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Vesa
veterán
Paatrick megoldása eddig a legjobb szerintem, egyetlen gond vele, hogy a teljes vizesblokkot át kellene tenni miatta, ami brutál költség és munka. Alább csináltam egy olyan verziót, ahol a fürdő és a másik helyiség (mosókonyha??) nincs bolygatva. (nem rajzoltam be, de az előszobához meghagynám az ajtót)

-
dew28
aktív tag
csak ezzel full elzárjuk a napfényt az épület középső részében
Tetoablak? fenycsatorna?
-
-
Talán vagy egy kompromisszum, ha a ház fekvése is jó.
A nyitott teraszt zárhatóvá lehet tenni. Nyitható üveg fallal. Nyáron megtarthatná a nyitott állapotát szép időben. Télen, szép időben, télikertnek lehetne használni. Jobban kihasználható tér lenne mint most és megtartaná a kilátását.
-
csibe1
addikt
Szóval akkor vannak kevésbé gci emojik is?
Köszi, most is tanultam valamit.

Amúgy van valami besorolás az emojik gciségével kapcsolatban, vagy ez meg lett szavazva valahol?
Lehet bővíteni kéne az itteni emojikat, hogy nagyobb átmenet legyen, a kicsit meg a nagyon gci emojik között.

-
Graphics
Jómunkásember
A legkisebb beruházással szerintem ez ugorható meg.
De nem azt mondom, hogy ez a legtutibb, csak ránézve ez ugrott be. Rakhattok rá akár egy kicsivel szélesebb ajtót és napközben ha nyitva van is jön be fény.
De ahány lakás, annyiféle megoldás. Kompletten felforgatni ezt nagyon húzós lenne.
Mi 250-300 ezerből megúsztuk ezt 1,5 éve, ajtó, anyag, munkadíj.
-
paatrick
őstag
Ez nem opció?
Nyilván nem méretpontos csak átdobáltam gyorsan a 2 helyiséget.De ha beépítitek a teraszt előszobának akkor is hagyd rajta az ajtót, mert egybenyitva brutál hideg fog bekúszni a bal oldali szobába.
-
Igazad van, viszont ezt az ingatlant jóval kevesebbért hirdetik mint a környező átlag, úgyhogy még így is megérné megvenni, illetve ez volt a régi szülői házunk, úgyhogy valamelyest az előéletét is ismerem, mielőtt eladásra került.
Graphics: Köszi, ez lenne talán a leggazdaságosabb megoldás, csak ezzel full elzárjuk a napfényt az épület középső részében, viszont lehet ez lesz a vége, ha nem férünk bele máshogy a keretbe.
-
Lacccca87
addikt
Lehet hülye kérdés, de ha 1 nappali+2 háló az igény miért nem olyan ingatlant néztek?
Tudom ez nem segít a fenti problémán, meg nem ismerem a lehetőségeiteket, de amilyen árak vannak mostanság az építőiparban, lehet olcsóbb egy az igényeknek megfelelő házikót nézni, mintsem átalakítani. -
Graphics
Jómunkásember
Hát javasolj valamit Te is nah.

Könnyű kritizálni a másikat.
A pörköltszag nem áll meg a konyhában amúgy sem.
A terasz megmarad, tehát a cipők lerakása akár ott is megoldott.Nem mindig van sár.
( elkezdődött ez az év, de azt érzem az emberek még jobban baszogatják a másikat. Miért lehet ez? De túllendülök ezen... Vagy legalább ne a legg.cibb emojit használd erre.
) -
-
Graphics
Jómunkásember
Én leválasztanám gipszkarton fallal ezt a részt, és nagyjából meg is van

Bejárató ajtót tennék amoda, így meglenne a szoba is és lenne nappali is.
Később ha a gyerkőcök kirepülnek, akkor a gipszkartont könnyebb visszalakítani.
( mi legalábbis hasonló helyzetben most így gondolkoztunk -
Nem teljesen értem, vagy valaki nem tud számolni. Az eredeti állapotban (felső kép) már van 1 nappali (a fekete L-es) + 2 szoba (a kék ágyas, és a 10,6 m2-es).
A terasz beépítésével csak óvatosan, előtte megnézném az ingatlan övezeti besorolását, és a max. beépíthetőséget.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A 90-es években épült. A terasz beépítése talán egy egyszerűbb feladat lenne, mivel a tető ki van húzva fölé, illetve a ház megvan emelve, úgyhogy jeleneg a teraszhoz egy lépcső vezet és maga a terasz is ugyanazzal a betonalappal rendelkezik mint a ház.
Sajnos a tetőtér beépítésére nincs lehetőség. -
BigBlackDog
veterán
Mikori építésű az ingatlan? Terasz beépítést hogyan gondoltátok (pl. új falak miatt sávalap is lenne, tető mennyire kerülne átalakításra)? Tetőtér nem használható, arrafelé nem lehet bővülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- Star Trek
- Új résszel tért vissza egy régi széria, itt a GOBLiiNS6
- További aktív témák...
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- PowerColor RX 6600 XT 8GB Red Devil
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(Szerintem most elfér ide ez az emoji
)