- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem, csak nálam jobbnak tűnik egy valós teszt nem olyan amiben egymás mellé raknak 8 telefont egy szobában és csak vannak, ellentétben azzal hogy 2 telefont elvisznek egész napra, ugyanazzal a beállítással, használattal és úgy vetik össze. Picit más eredmények születnek.
-
ForRedGlory
félisten
-
waszabi07
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Biztos
amit más néz az hazudik igen.Nekem is van saját tapasztalat is. Használtam pro-t pro max-ot, kínait és most 25u-t is. Ez is kibírna 2 napot nálam de ugyis minden este töltöm.
Azt meg minden évven látjuk hogy a legújabb pro max általában mindig a legjobb lesz akksiban a kínai csodák mellett. Idén esetleg a oneplus jobb, de akkor is szar a kamerája.
De tudom ugyis neked van igazad... -
waszabi07
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ahány teszt annyi eredmény kb. Sok olyan teszt van ahol 2 telefont visznek a városba ugyanolyan használattal, de ott pl nem jön ki sokkal többre az a +1-2 ezer mah az akksiknál. Meg amúgyis mit érsz az akksival pl xiaominál ahol egy kalap fos a rendszer, a oneplusnak a kamerája rossz. Egyszerűen nincs tökéletes telefon, mindegyiknek van valami gyenge pontja. Az s25 u egy gyenge felsőkategória szintet hoz de azt biztosan. Kamerában nen az igazi, de az akksi idővel semmi gond nincs.
Nekem a pixel is tetszene ha nem kínlódnának azzal a szar processzorral ami pl játékra alkalmatlan. -
Ádám16
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Szerintem rengetegen nem tudják, hogy egy Oppo s társai milyen üzemidőt tudnak már, és fotókban is odaver az Applenek/Samsungnak.
De ez már csak idő kérdése.
Szégyen a Samsung és Apple részéről is, hogy már lényegében soha, semmiben nem tudnak innovatívak lenni, mindent pár év után pakolnak bele a csúcstelóikba.i13 minit használok. Muszáj lesz elengednem a kompakt vonalat. A következő prio az az lesz, hogy ne kelljen powerbankot vinnem egy komolyabb (navi autóval, komolyabb túra végig GPS-szel, telefonálás, yt, emailek, ...) naphoz, ez tuti.
-
scdlsc
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
"Nem találkoztam még emberrel, akit ne érdekelt volna, hogy mikor merül le a telefonja."
Ebben egyetértünk. Amúgy meg az én kommentem nem erről szólt. -
Amennyire vártam az S25 szériát, annyira nem érdekel az S26. Csalódás volt számomra.
-
mhydas99
senior tag
-
scdlsc
senior tag
"Mindenkinek a számokra áll fel"
Nem mindenkinek. Főleg itt a fórumon megy a nagy akkura recskázás. Megkérdezel egy átlagembert, hogy mi neki a fontos, a nagy akku vagy a megszokott és megbízható gyártó/rendszer, akkor szinte mind az utóbbit fogja választani. Kb. a 80%-nak meg bőven megfelel a mostani akku. Persze örülne a nagyobb akkunak, de nem deal breaker nekik a hagyományos/mostani akku. -
ForRedGlory
félisten
Azonos körülmények. Nálam simán kijön a 1.5x-es szorzó

Ettől függetlenül kb bármilyen tesdztet is nézel, alaphangon ott az 1.5x különbség.
-
mhydas99
senior tag
Nem szar, konkretan 8 ora SoT, igaz foleg chat ea videonezes. Na ahhoz kepest viszont szar

Nyugi, nekem is Samsungom van, nem az Ultrat trollkodom, de ha valaki hasznalja, akkor nem bir ki egy teljes napot. Ez a baj.a merete okan is siman lehetne benne mar egy 6500 mAh akksi es akkor nem lenne gond. -
klaya86
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Kurvára felkaptam 😀 Csak röhejes kicsit az akku mizéria. Mindenkinek a számokra áll fel,de az akkumulátor mérete mellett legalább ugyanolyan fontos a szoftver optimalizálás is. Nyilván tovább bírja egy 7500as akku,mint az 5000es, de közel sem 50%al tovább! Nálam a 7500is este töltőre kerülne, mert 40-50%al nem indulok neki a napnak , ahogyan szerintem kevesen.
-
Na mindjárt kibontom a Poco M7-et és megnézzük mit bír a 7000-es aksi a snapi 685-el

-
klaya86
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Elhiszem, hogy vannak,akik bunkerben laknak és nincs áram, fontos nekik , hogy másfél nap helyett kettőt menjel el a telefon.De én leszarom, hogy este 40%al teszem töltőre, vagy 60%al. Amíg gyakorlatilag bármilyen felhasználás mellett kibírja reggeltől estig a telefon töltés nélkül, addig nem érdekel az akku.
-
klaya86
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Oké 😀
-
klaya86
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
S25U. Annyira nem mondanám szarnak 😀
-
janeszgol
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Durva, hogy majdnem mindenben elrohant a világ a Samsung és Apple telefonok mellett."
Ez szinte mindig így van a nagy mamut cégekkel. Az innováció nem tőlük jön vagy max úgy, ha felvásárolnak egy kisebbet, aki innovál.
-
ForRedGlory
félisten
Én már ott járok, hogy telibe tojom az egész Samsungot, amíg nem tesznek bele tisztességes akksit. Amióta belekóstoltam abba, hogy nyomkodva is csak két naponta kell töltenem az O15-öt, nincs visszaút az ilyen nevetséges mértű telepek irányába.
Durva, hogy majdnem mindenben elrohant a világ a Samsung és Apple telefonok mellett.
-
-
-
joccmocc
csendes tag
A képeken sehol nem látok olyan nyílást, amin keresztül a toll ki és bebújtatható lenne a telefonba. Ez alapján attól tartok, a "Note" szériás telefonoknak az S26U beveri a szöget a koporsójába.
Alapvetően szeretem a Samsungot, főleg a one ui és a toll miatt. Viszont az, ahogy ez a cég kezeli a felhasználóit az szörnyű. A 6.1 óta folyamatos lejtmenetben van az ui, hasznos funkciók tűntek el belőle, amit az újak nem kárpótolnak vagy feledtetnek. Az S pen vagy nem lesz az S26U ban, vagy max csökkentett módban. Az innováció hiányát nem említem, mert a "nagyobb" cégek mind 4 éve egy helyben toporognak. De a Samsung konkrétan visszafele fejlődik. Annyira belefeledkeztek az apple majmolásába meg az iPhone felhasználóknak való imponálásba hogy elfelejteni látszik a cég, hogy annak idején mi tette őket különbbé a többi cégtől a felső kategóriában.
A magam részéről használom az S23U mat amíg meg nem nyekken, és remélem, hogy amikor ez bekövetkezik, fogok találni egy olyan telefont, ami nem visszafele fejlődéssel jár.
-
mhydas99
senior tag
Tekintve, hogy a nagy tokgyartok mindig lathatova teszik a magsafe gyurut kivulrol, ha egy tok tudja igy a fotokbol kiderul, hogy az Ultra beepitett magnessel fog jonni vezetekes toltesnel, tehat eleg nagy esellyel qi 2.2 25w wireless-szel.
Masreszt az lesz meg erdekes, hogy megoldjak-e a magneses tok/hatlap okozta interfetenciat az S-pen hasznalata kozben, mert az S25 ultranal nem sikerult tokkal
-
hdavid1
aktív tag
Narancssárga Galaxy S? Milyen egyedi.
-
dnelb
veterán
Ennek oka az lehet, hogy a Samsung állítólag teljesen az Ultra telefon sarkába tolja az S Pen helyét, így könnyebb és kényelmesebb lehet majd kivenni, és jobban érezhető lesz, ha nincs a telefonban.
vaaaagy, külön kapható lesz tokkal együtt mint az s21u-nál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Pixel 7 értékelésre vár
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit más néz az hazudik igen.