Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz b.vr #84818 üzenetére

    alapvetően mindenki a műfajra értette, hogy nem jön be neki, szerintem. a kép technikailag - amennyire meg tudom ítélni - teljesen rendben van. van rajta viszont egy igazi "amerikai jócsaj", a megszokott stílusban retusálva. a képet nézve nem vagyok kíváncsi a lányra, hogy ki lehet ő, nem akarok vele beszélgetni, kikerülném és a mögötte lévő, érdekesebb, nem feltétlenül ilyen hibátlan ábrázatú csajszival kezdenék dumálni :DDD

    ez persze jórészt az én előítéleteimről és képbeli preferenciáimról szól, mert a lányról semmit sem tudok és a kép által sugallt üresség lehet, hogy teljes tévút. de végülis ez sima esztétika, leírtam, hogy belőlem milyen asszociációkat vált ki a fotó. én ugyan nem szeretek embereket fotózni, pláne nem kontrollált körülmények között, de mind családi/szocio/ember-, mint tájfotóknál azt értékelem, ha a kép "beszippant", ott akarok lenni, át akarom élni a látottakat.

    és ez a bajom az esküvőfotók zömével is. nagyon kevés olyat látok, ahol egy picit elszorulna a szívem, vagy többet akarnék megtudni az ifjú párról, netán arra vágynék, hogy na, de jó lett volna ezt a sajátomon átélni. persze egyik műfaj (esküvő, modell) sem erről szól, nem is szólhat erről, mert valahol művészi favágómunka mindkettő, futószalagon kell nyomatni a cuccost. néha összeállnak a csillagok és születik valami rendkívüli, máskor, a maradék 99,9%-ban meg techdemó.

    az obi rajza, része az egészben amúgy 10 pontos, az tök rendben van.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák