Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Akkor baj lesz, mert epl-5 sem kapcsol be attól hogy ránézel.
A technológia márpedig ugyanaz, ha nem a földet, lábadat lőtted a telefonnal, hanem merőlegesen tartottad akkor egy fényképező kijelzőjén sem látsz többet alaphelyzetben, a dönthetőséggel lehet rajta javítani. Számomra ez e-pl1-en okozott ez gondot emlékeim szerint, amikor friss tulajként úgy gondoltam hogy akkor én most aktívan repkedő madárkákat, bogárkákat fogok megörökíteni 150mm-en, persze az ellövés előtti pillanatában elemezve mennyire éles a kép mert az autófókusz az biztos hülye, de némi önkritika az józan ész csodákra képes. -
MrChris
nagyúr
Ez egy elég vacak teszt. Kb fingja nem volt egyik gépről sem, vagy szimplán lusta volt bármit is beállítani. Alapvető dolgokat illett volna belőni, pl a képsebességből legalább egyformát választhatott volna... G6-nak nem lesznek canon videó színei, alapban kicsit alulszaturáltak valamennyit utómunkázni kell és akkor már szép lesz. Meg az AWB is szeret csúszni, pl ha sok a zöld picit elindul sárga felé... Viszont élességben, videó AF-ban és felbontásban körberöhögi a 650d-t annak nem valódi 1080p a FHD-ja. Ésszel használva a G6-ból szerintem több kihozható, mert utómunka nélkül videózni nem sok értelme van, kezdeti lelkesedés után kutya nem nézi meg olyan unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A technológia márpedig ugyanaz, ha nem a földet, lábadat lőtted a telefonnal, hanem merőlegesen tartottad akkor egy fényképező kijelzőjén sem látsz többet alaphelyzetben, a dönthetőséggel lehet rajta javítani. Számomra ez e-pl1-en okozott ez gondot emlékeim szerint, amikor friss tulajként úgy gondoltam hogy akkor én most aktívan repkedő madárkákat, bogárkákat fogok megörökíteni 150mm-en, persze az ellövés előtti pillanatában elemezve mennyire éles a kép mert az autófókusz az biztos hülye, de némi önkritika az józan ész csodákra képes.