- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kompaktok után Nikon, majd Fuji rendszerrel fotózgatok egy évtizede abszolút saját szórakoztatásomra, leginkább fixekkel. El sem tudtam képzelni, hogy valaha lesz kereső nélkül gépem. Mindig is elsődleges szempont volt. Aztán idén nyaralásra kíváncsiságból elvittem a tesóm E-PL6-ját. Hazajöttem, és eladtam a Fuji X-E1 vázat meg a 2 fixet. Tapicskolós kijelző, Wifi, stabilizátor, és a kit objektív teljesen vállalható minősége miatt. A kereső egy pillanatra sem hiányzott, sőt sokkal jobbakat komponáltan a kijelzőn. Vettem egy E-PL7-et a 3 tengelyes stabi meg a kezelőszervek miatt, meg két obit. 20 és 45 fix. Sokkal elégedettebb vagyok ezekkel, mint eddig bármivel, pedig ennél szinte csak drágább cuccaim voltak. A kijelző mindenhol látható, a JPEG-ek minősége imádnivaló. Az E-PL7 pedig Fuji szinten megépített gép, sokkal több beállítási lehetőséggel, mint az X-E1. Én sok szempontból jobbnak tartom, ha nem is mindenben. Véleményem szerint itt a legtöbb laikusnak teljesen feleslegesen ajánlgatjuk a keresőt (egyébként az E-PL7-re éppen tehető, ha nagyon kell). Egyre kevésbé van értelme. Ez persze csak az én meglátásom a saját tapasztalataim alapján. Az érintőkijelzőről meg azt gondoltam, hogy ez a világ legnagyobb hülyesége, most meg semmiért nem adnám. Óriási előny így fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest