- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
azt ne felejtsd el, hogy a gx8 egy nagyon új váz a felső kategóriában,így nem csoda hogy nem vettek eddig olyan sokat belőle. ráadásul ott van a gh4 is mellette. ha a különbségeket leszámítjuk, akkor minden amit arra írtak az igaz erre is hellyel közzel. a g3-mat csak azért írtam mert nekem az volt, nyilván új vázak helyett nem azt ajánlanám.
a vázzal kapcsolatban még annyit hozzáfűznék, hogy a nagy áresés miatt az optimális stratégia az, ha veszel olcsón egy kb minimálisan még jó használt vázat (ez alatt azt értem hogy pl ha kell evf, akkor az mondjuk nyilván legyen benne, de mégsem kell csúcs vázat venni). azon nem buksz sokat. majd ezután ha megtanultad azt használni és tudod hogy neked mi kell akkor az alapján lépsz előre. pl nálam nem kellett az evf, de kellett a gyors sebesség, stb.
a mostani vázak között képminőségben meg nagyon kicsi a különbség(értsd az emberek 99%-a nem tudná megkülönböztetni melyik melyikkel készült), így az egyik legfontosabb dolgot ki is tudod pipálni. a funkciók eltérnek, de elsőre magát a fotózást kell megtanulni, mert anélkül lőhet az ember milliós géppel is, akkor se lesz jó. bocs ha ez a tudás nálad már megvan, nem tudom mi a háttér sztori.A véleményem úgy kezeld, hogy totál amatőr vagyok. amikről itt a többiek beszélnek vakuzás téma, 1600-as iso-n túl zajos a kép és társaik engem teljesen hidegen hagynak. sose vakuzok, mert nem szeretem a végeredményt amit úgy kapok még plafonra villantással is csak ritkán szórakozok. meg mint írtam nekem a 6400-as iso is még elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Autós kamera eladó
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest