Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

válasz #31733248 #71627 üzenetére

Pont ezért nehéz a választás. Mert mindenki egyéni preferenciáit kellene az enyémekhez igazítani. MM-ban megtapiztam és azt éreztem, hogy elvinném. De van bennem egy lelki gát az itteni vélemények miatt. Ettől függetlenül biztos vagyok benne hogy nagyon jó gépem lenne, hiszen sokan használjátok.
    Szeretnék egy svájci nyugdíjas szintjén állni, és most valahol rendelni a netről egy szettet, aztán ha nem tetszik eladom és veszek valami mást. Ezt sajnos nem tehetem meg így nagyon rá kell készülnöm.

(#71628) 80hun: Nem írom le. Tetszik, de mégis csak ott lesz a pana oly és sigma kínálat. Ugyanakkor az AF meg talán a sonyval jobb lenne, a gyorsabb mozgásoknál.

(#71629) Schanyee: Szerencsére még egy jó 250 ezernyire vagyok a vásárlástól. Én már g3 felé nem fogok menni, ep5 felé sem szerintem. GX8-ra beáldoznám a keretet, OMD kategória teteje felé is. De ezek felé már nem fogok tudni menni anyagilag, azaz felesleges szerintem. Így is húvaze érzés lesz szerintem canon után. Még egy D7200-on gondolkodtam, de ugye a nikon meg a manuál hóbort nem annyira jóbarátok. A Sonynál azt érezném hogy kockáztatok, vagy beválik és nagyon jó lesz, vagy tényleg én is szájhúzós leszek egy idő után.
    Ami nagyon zavar, hogy GX8 tulajok elvétve vannak. Eddig csak egy valaki írt, hogy ő próbálta. Gondolom az ár a fő oka. De ugye csak nem véletlen ha valaki ezt az összeget költi akkor miért mindig a GX8 esik ki.

(#71630) Mercutio_: Jogos. Szerintem megveszem a vázat, akkor utána 1-2 hónap és jön egy bestbuy sigma. Aztán utána hosszabb szünet és kell valami nagylátó amire már úgy költenék hogy többet ne kelljen. (nyilván az én kis amatőr szintemen). Ez a váz dolog lehet amatőrizmus, de egyszer akarok egy tényleg komolyat hogy utána egy darabig már elő se jöjjön az igény rá. 600D-nek nagyon hamar a végére értem és van ahol elő se veszem mert eleve tudom hogy sok jó nem sül ki belőle. Ezt akarom most elkerülni és pl zajban, minőségben, evf és utolsósorban szolgáltatások terén olyat venni ami utána sokáig velem lesz és megállja a helyét. Lehet ez ilyen amatőrök hülyesége....

Új hozzászólás Aktív témák