Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz szaby_gyerek #59361 üzenetére

    Sőt, ha 14x belenagyítasz és nagyon lassan tekered, akkor azt is látni, hogy nagyon kicsiket ugrik, diszkrét lépésekben állít (léptetőmotor), nem lineárisan.

    Ejj mik voltak itt az utóbbi napokban :Y
    Én közbe vagyok, az estéket kinn töltöm, szorgosan vacogva lövöm sorba a képeket time-lapse-hez.
    Korábbiakhoz hozzászólva:
    Kisvaku igenis jó (csak ez az AP-s megoldás a külön fedővel macera). Nem csak más vakuk elsütésére. Nagyon kis helyen is elfér, tehát bármikor jöhet velem (passzol a rendszer filozófiájához), míg egy FL-36R, hiába kompakt, de csak akkor viszem, ha tudom, hogy kelleni fog. Az újban főleg tetszik, hogy a kép alapján 90°-ban felfelé is dönthető. Enyhe derítésre pedig még épp megfelel, pl. a lentit is ezzel lőttem, sőt, egészen -2 FÉ-re kellett állítanom, hogy ne legyek hófehérkébb, mint amennyire eleve vagyok.

    Féloff kérdés: hiába voltam kint minden este az utolsó vagy utolsóelőtti buszig, s ment bele rengeteg (~1700+) kép a vázba, és hiába csökkentettem egészen a látványos szaggatás határáig, 8-10-12 fps-re a videókat, még így is alig van 2 percnyi. Van még pár panorámakép (pl. lent), amiket több képből tettem össze, evvel túrbóznám még kicsit fel. Tudtok-e valami freeware (munkagép, semmi illegális nem lehet rajta) videószerkesztőt, amivel fényképből lehet belenagyítós-pásztázós videó-darabkákat csinálni?

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák