Újra kiadták a Redmi Pad Prót

Néhol Poco Pad a neve, a jókora kijelző és a versenyképes árazás maradt.

Alig egy hónapja mutatkozott be a 12,1"-es, 12 bites, 120 Hz-es, 600 nites és 2560 x 1600 pixeles panellel szerelt Redmi Pad Pro, máris új címke került a dobozára: néhol Poco Pad néven szerezhető be. Németország egyelőre, úgy tűnik, nem ilyen piac: ott a Redmi Pad Pro érhető el 8/256GB-os konfigurációban 350 euróért, ami nem is vészes, míg elővételi akcióban és ugyanebben a konfigurációban a Poco Pad 300 dollárba kerül. Magyarországi árak egyelőre egyikhez sincsenek.


[+]

Az 571 grammos monstrum a jó kijelzőt kapásból kipipálja és az árhoz mérten a középkategóriás Snapdragon 7s Gen 2 teljesítménye is elmegy, ami azért inkább videólejátszásban profi, mint 3D játékban, és a Dolby Vision támogatás is megvan. A szürke és sötétkék változatban elérhető, mutatós és szimpla dizájnú tablet egy-egy oldalon 8 megapixeles kamerát kínál 1080p felvétellel. A Bluetooth 5.2 és a WiFi 6 modem kipipálva, a mobiladat kapcsolat és a GPS viszont hiányzik.


[+]

A 10000 mAh-s akkumulátor kétségtelenül nem aprózza el, bár 33 watton kell jó pár óra türelem a teljes töltésig. A Type-C porton USB 2.0 sebességen mehet a másolás. A hangkeltést négy hangszóró biztosítja sztereó kiosztásban és a jack kimenet is megvan, ahogy pedig a Redmi Pad Próhoz, úgy a Poco Pad mellé is lehet sima vagy billentyűzetes tokot, illetve stylust vásárolni.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés