Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz jjeahh #52082 üzenetére

    Ez nekem már túlságosan is stockfotó-orientált, "beállított" (legalábbis környezetében eléggé megrendezett), steril, inorganikus.

    "egy ilyen kép egész biztosan hozna vagy 100 fav-ot és 50 új követőt :DDD"

    Ha csak ilyen jellegű a cél, lenne még ötletünk, hogy a hugi mit csináljon ;] :DDD

    Erről eszembe is jutott egy régi klasszikus pszicho-thriller anime, Kon Satoshi egyik mesterműve, a Perfect Blue. Egy vidékről szalajtott és Tokió reflektorfényes forgatagába kerülő felfutó naiv popsztárocska eldönti, hogy nagyobb hírnevet szeretne magának, s az éneklés helyett a film világát veszi célba. A kis mellékszerepeknél azonban hirtelenjében nem jut tovább, miközben régi rajongóinak többsége árulónak tekinti; más rajongói pedig paranoiát gerjesztően fürkészik ki életét és tudnak minden mozdulatáról. Ismertsége növelésére producere tanácsára elvállal egy aktfotózást, amitől kezd meghasonulni önmagával. De producere nyomására még bevállal egy erotikus filmet, ami, finoman szólva, nem az lett. A lány az összeomlás és az őrület határán, s egy rejtélyes gyilkosság-sorozat kezdődik...
    Párját ritkító darab, hús-vér szagú, de kevésbé firtatott kérdéseket és tabukat feszegető, szépen fokozódó feszültséggel.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák