- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
Lassú Víz
addikt
válasz
#04230330 #51691 üzenetére
Annyira nem lehetett win win win, ha korlátozni kellett a megvehető termékek darabszámát. Akkor is azt írtam, hogy ha nem úgy lenne, tennének ellene. Tettek. Szerencsére, csak korlátozták a vásárlási darabszámot, ami a hozzám hasonlóknak azt jelenti, hogy a program "változatlanul" megy tovább, és nem az egész program ment a kukába.
-
Lassú Víz
addikt
-
.mf
veterán
válasz
#04230330 #51675 üzenetére
Na ne. Vegyél gyorsan egy gépet, majd neppeld el a meet után
Kíváncsi lennék, hogy a "nincs gépem" ellenére idén hány váz és obi ment át a kezeid között, ha egyáltalán meg tudod még számolniAz irányjelzős apró eladói oldalán legalábbis elég sokszor láttalak feltűnni.
-
Studi
veterán
-
.mf
veterán
Csak ha nincs más... főleg annak a fényében, hogy a gyakorlatban egészen fostosan működött az app. Inkább csak a rácsodálkozás volt részemről, hogy ilyen kis méretben ki tudták hozni. Az egész alapterülete (amit kb a bajonett határoz meg) talán 3x akkora csak, mint maga a szenzor. Az RX100 vs A6000 + 16-50 méretkülönbség ellenére közel azonos méretű a QX100 és QX1 obival, pedig utóbbiba még vakut is tettek.
Én is persze jobban örülnék, ha a meglévő vázakhoz hoznának ki új vagy jobb obikat, vagy mondjuk ha már váz, akkor egy A8, amiben van IBIS és az előd hibát, lassúságát javítja. Mindenesetre tipikus Sonys erőfitogtatás, hogy ezt is meg tudják csinálni.
Freddy: ,o/
-
.mf
veterán
"Bár a Sony most dobja ki az APS-C-s cserélhető objektíves mobiltelefon-fényképezőgépet, ezekután már semmit nem tartok lehetetlennek.
"
Az előbb azt hittem, csak viccelsz; de most látom a pletykahírek között a QX1-et
Abba a kis hengerbe belezsúfolták egy valószínűleg A6000 lelkét, leteszem a hajam. A 16-50-nel majdnem akkora, mint a QX100, pedig nem csak 1" --> APS-C, de még vakut is tettek rá... S csak 300 EUR / 450 a 16-50-essel, az előző QX-ek (250 ill. 500 EUR-on nyitottak) alapján többre számítottam volna. Ha meg ez is olyan ütemben esik, mint azok...Amúgy tipikus Sony. Már megint egy új vázzal jönnek, ahelyett, hogy végre obikat csinálnának
Ma néztem a Zeiss FE 24-70-est SLRGear-en. Nézzétek meg, ha akartok egyet röhögni. A kit 28-70 jobb nála a sarkokban, és Dxo szerint élesebb is... 1200 USD-s f4 "kárl cáissz prózúm" vs 300 USD felárral járó kitzoom.
-
Mercutio_
félisten
Karabínerrel (obitartó szütyőben) lóg az oldalamon a 45-150 és az se ütődik neki semminek
Tatyót nem akarok, akkor inkább neoprén széles nyakpánt, mint a G3-on, csak a GM1-nél viccesebb a mérete miatt.
Freddy76: "Most még"
Elvileg jó lehet a csütörtök (de melyik, ez vagy a következő?) én meg viszem a GM1-et ha még meglesz akkor
-
|AP|
veterán
válasz
Mercutio_ #51650 üzenetére
Az elsőnél nem igazán értem az elgondolást. A karabínerrel övre csatolnád és a gép fityegne? Én biztos nem lennék nyugodt, állandóan beleütődne mindenbe.
Szerintem a legegyszerűbb egy kis tatyó az övön, ahová az ember simán begyűri, mint egy kompaktot. Csuklópánt csak a biztonság kedvéért van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest