Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Én ha tájfotót lövök naplementénél szeretném ha az előtér, a talaj is normálisan látszana, soha nem buktattam még be feketére, azt nagyon utálom. Szabad szemmel is látom a talajt meg az eget normálisan. GH1-nél van két választásom, vagy a nap ég ki teljesen és az égbolt, vagy az égbolt látszik és felhúzom a talajt utólag, ami nem lesz elég világos és kb nem is látszik semmi, mert egy nagy zöld zaj az egész. Lehet egy jobb szenzoros géppel nem kell ilyenekkel szarakodni, de nekem még soha nem sikerült 1 képből normális naplementés tájfotót lőni, lehet azért mert csöves cuccokkal fotózok.
Mindegy, végülis ízlések és pofonok, én nagyon nem akarok olyan tájfotókat lőni ahol csak az ég látszik és minden más fekete, vagy az ég teljesen kiég.
Ja és én sem nagyképűségből mondom de ati3x képe tényleg picit fura lett, de amint írta még csak tesztelget. Teljesen normálisan kinéző, csak brutál nagy dinamikájú képeket lehet ezzel a módszerrel csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest