Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem tudom, nekem otthon egy HollyBoni-fél Ljubityelem van

-
schawo
titán
válasz
ijjen nincs
üzenetére
Nincs cáfolat

-
HollyBoni
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jé, orosz másolata pont van nekem: [link]

-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Minek ez neked?

-
Mr.Csizmás
titán
egy ilyen voigtländer mit ér?
javasolták nekem.... [link] -
madgie
titán
Half SBS-ben (vágottháromdében) is lehet ám rögzíteni ezzel, legalábbis ez alapján.
-
Studi
veterán
válasz
ijjen nincs
üzenetére
Attól nem, de egy 70-300 + MMF2 kombót tudok adni óccsóé'.

-
Studi
veterán
válasz
ijjen nincs
üzenetére
"Éljen a pana, izé p*na!"

-
jjeahh
nagyúr
hm nem rossz ez a "szett" de még mindig nem érzem fenyegető alternatívának az mft gépek mellett
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ijjen nincs
üzenetére
vegyetek mft bázist, indekszen meghirdettem. ismerősöknek kedvezmény

-
ijjen nincs
tag
Szerényen megkérdezném itt is, hogy nem akarna valaki megválni Panasonic 100-300-ától?
Éljen a pana, izé p*na! -
gyerekek, dobjátok ezt a vonalat itt és most légyszi, nem ide való!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199
üzenetére
Mindig van választás... *de tényleg itt zárjuk is le*
-
Marseille199
senior tag
-
HollyBoni
veterán
Én sem komálom a konvertereket, de ez nem olcsó cucc és jókat írnak róla, meg Panasonic ha ez jelent valamit. Na meg ekv. Meg ugye ekv. 21 lenne így ami nem rossz. Köszi több kép nem kell, főleg csak nyitva érdekelt hogy teljesít, láttam ebből a pár képből is.

Szerk.: Gondwananak van ilyen konvertere és tizennégyesen használja. Linkelt is tesztképeket régebben csak offline az összes, írtam neki.
-
ati3x
senior tag
Nocsak! Itt az omd-em5 "elite" változat! Magyarul a textura változott, és az anyaga puhább lett, és a markolat egy picit nagyobb lett.. a 2-4 képen az eredeti EM5 látható!
-
HollyBoni
veterán
válasz
rbalint88
üzenetére
Jobb a 14-nek? ati3x küldött pár 12-50 12mm f3.5 raw képet, szerintem még egy picit jobb mint a mostani kitobim 14mm-en, ami már nekem megfelelő. Egyedül a nagyon brutális CA tűnt fel de egy kattintással eltüntethető.
Most a kérdés az hogy vajon minek jobb a képminősége, 12-50 12mm-en, vagy 14-es konverterrel?
-
HollyBoni
veterán
Valakinek nincs tapasztalata hogy mi a különbség a kettő között? Ebayen és amazonon kb egy árban mennek, egyik 0.75 másik 0.79. Most azon gondolkozok hogy kitobi helyett 12-50 vagy 14+ ez a konverter. Kb csak a széleslátó vége érdekelne a 12-50-nek, konverteres 14 szélesebb lenne meg a fényerő is nagyobb.
-
TayRol
nagyúr
válasz
scarabaeus
üzenetére
akkor én tudtam rosszul.
-
HollyBoni
veterán
válasz
scarabaeus
üzenetére
A DMW-GWC1 egy ilyen átcimkézése lehet szerintem
Erre gondolsz? Engem nem győzött meg hogy ez 100%.

-
FEDman
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Úgy nézem tényleg nincs.
Egy lehetőség van, a jelenlegi email címemet átírom egy kamu címre és akkor onnantól többet nem fogok tudni belépni. Ezt pár perc múlva meg is teszem, így mostantól itt privátba már hiába kerestek, mert többet nem leszek.
Sajnos be kell lássam ez a fórumozás nem nekem való. Ez itt töltött közel 5 év alatt egyébként volt sok jó dolog is, amikre mindig jó érzéssel fogok visszagondolni, ezeket köszönöm!
FEDman
-
HollyBoni
veterán
Na most GWC-1 vagy LW46? Mi az igazság?

-
HollyBoni
veterán
Mi a neve annak a wide angle converternek ami valami Pana kompaktra van tervezve de felmegy 14mm-es palacsintára is? Nem találom.

-
FEDman
addikt
Nem szeretném a továbbiakban a menstruációs hisztieimmel terhelni ezt a helyet így ha egy mód van rá akkor szeretném kérni az illetékeseket, hogy ha egy mód van rá akkor töröljék végleg a regisztrációmat, hogy még véletlenül se jusson többet eszembe fórumozni.
-
eddie1978
senior tag
klubtagsági Ez most új konstrukció?
-
HollyBoni
veterán
Elégmá. Ez nem a Nikon topik.

-
FEDman
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Ja hogy ez egy ilyen cukorfalat volt..
Azt se tudtam, hogy olyan rendszerellenes volt a te hősöd, hogy amint az látható tényleg profi módon "szembement" még a nagy vezérrel is.Ünnepeld ha gondolod, ami engem illet én most megyek és kidobom a vacsorát..
-
arn
félisten
no ezt defisheljetek
[link] -
Marseille199
senior tag
válasz
FEDman
üzenetére
Mi bajod van most? Elolvastad egyáltalán? Megnézted, hogy ki az? Aki virágokkal pingálja ki a dzsipjét, rumbát, klezmert és jazz-et hallgat? Aki 10-15 golyóból kilőtte a gépet és arra törekedett, hogy soha ne öljön pilótát?
Sorozatosan szembement az akkori seregben lévő elvárásokkal, az britek koszorút dobtak le a támaszpontjára...
Szóval szerintem egy teljesen normális, maximálisan profi és humánus pilótát nem kell összemosni az ideológiával..Peace!

-
FEDman
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Na jó, tévedtem, mindig van lejjebb.
Döbbenet, hogy ma Magyarországon egyesek miket tudnak ilyen nagy büszkén és nyilvánosan felvállalni.
-
FEDman
addikt
Köszi, hogy ezzel így most most megadod nekem kegyelemdöfést.
A kedvencem mikor olyasmiket adtok a számba amit soha nem mondtam, se régen, se most. A 16-os Sony lapka és a legújabb 16-os Pana szenzor között mindig is úgy gondoltam, hogy minimális a különbség. Még a DXOmark által mért különbségek is olyan kicsik amik normál körülmények között nem igen fog senki észrevenni.
Ha valahol érdemi különbség van a kettő között akkor az a hosszú expo. Ez keveseknek számít igazán. Kivéve madgie-t, aki ugye sokat csillag fotózik. És pont miatta néztem utána anno, hogy vajon melyik lapka lehet a kettő közül. És majd egy hónappal ezelőtt se véletlenül zártam ezzel az utolsó bekezdéssel.No de nem számít, adjatok nyugodtan olyasmiket a számba amiket sose mondtam, hülyézzetek le, most már lassan tényleg nem lepődöm meg.

-
arn
félisten
-
-
Studi
veterán
Parci grat, egészséget, boldogságot!

-
Studi
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Marseilles" (La Marseillaise egész pontosan) az valami más.

"Előre, ország népe, harcra,
Ma diadal vár, hív hazád!
Ellenünk tört a kény uralma,
Vérben áztatja zászlaját,
Vérben áztatja rút zászlaját.
Halljátok? Már küldi a zsarnok
Vad, bősz ölni kész rab hadát,
Letörnek népet és hazát,
Bosszút állnak ifjon s gyönge lányon.Hajrá, fegyverbe hát!
Ma harcba hív hazád!
Csak jöjj!Csak jöjj!
Öntözze már rút vérük a határt!"
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

javasolták nekem....

Tegnap volt épp egy éves az akció, a dátum zavarhatott meg.