Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Igazad van, visszavonom.
Nézz körbe, hol van még beragadt készlet. Javaslom az "ár szerinti rendezés - csökkenő" beállítást. 300 alatt meg se állj. Gondolj a szegény éhező magyar Pana-disztribútorokra.De komolyan Laca, tisztellek, becsüllek, de most nagyon nem értelek. A kartárs szűk keretből szeretne egy G6, alapzoom és egy 20-ast kigazdálkodni. Erre szerinted a helyes megoldás egyből ráugrani egy már kifutott de még nem árcsökkent kitre drágán, és mindenki aki mást mond, az nepper és nem kell rá hallgatni? Még akkor is, ha a reális értékének különbségéből kijönne a 20-as használt árának fele?
Amúgy pedig, amire bíztatod, az egy elég necces Angliából behozott, angol garis darab, a garis ügyekben köztudottan hepciás Panánál. Olympusnál még azt mondanám, hogy esetleg, de Panánál?...
eM'82: az EM5-ben van kereső, s pl. Juszt hirdet épp egyet nagyon kedvező áron (csodálom, hogy még nem ment el). Videós oldalról gyengébb, fotós oldalról erősebb, atomsirály vázstabival, viszont nincs wifi és elektronikus shutter.
-
hibavissza
veterán
Most van itthoni gari az Angliában vett Pana gépre vagy nincs? Ha elhajtják az itthoni márkaszervizből akkor az a 150-es angliai ár nem valami kedvező. Nem tudom mibe kerül egy értékbiztosított posta Angliába, de nem lehet túl olcsó. Az egyéb kellemetlenségekről már ne is beszéljünk.
-
-
Studi
veterán
Köszi! Tárgyfétis, amúgy nem vezet sehova, csak a gazdasági összeomláshoz.
szerk, Juszt: a 12-est árulom, a 17/45 nagyon jó fix páros, ha nem akarom a zoomot magammal vinni. A 25-ös az nekem a klasszikus alap, fényerős, jó gyújtótáv, perfekt háttérmosás. A 60 a makrók miatt, a 75 meg az új szerelem. A legtöbbet amúgy egy 12->9-18 downgrade-en gondolkozom, talán nekem az hasznosabb lenne, mint a fix.
-
Rum.cájsz
tag
A topiknak meghatározó alakja vagy - a m43 eszközök használatát illetően biztos - csak mostanság kevesebbet nyilatkozol.
No meg kimondtál egy fontos modellt is, GH4.
Itt a fotósok jó része főleg az oly E-M1-t hájpolja, hogy hű, meg há, pedig szerintem a GH4 is van annyira tuti gép fotóilag is.
De gyakorlatilag az elmúlt jó pár hétben egy büdös szó sem esett róla, hogy valójában mit is tud, azt meg nem hiszem, hogy ne használna ilyet senki.
Érdemes volna összevetni az E-M1-el , hogy a nagyok egymást közt...
Valszeg erről te többet tudnál mondani. -
jjeahh
nagyúr
nem kínlódok, csak vannak hibái, amikre miért ne kérdeznék rá itt, hátha megoldhatók valahogy?
amúgy írtam, hogy nem bántam meg, pont p1-ről váltottam... ha a g3-at leváltom, akkor csakis keresős vázra, többet soha nem kell nekem evf nélküli váz az biztos -
Mercutio_
félisten
Név nélkül írta, és vicces, ha zavar ugord át.
Studi: PC-s cuccok témában is vannak érdekes figurák, főleg az a vicces, amikor korábban vevőjelöltként nyomta a pofátlan alkudozós/fikázós szöveget, és pár hónap múlva hasonló privivel megkínáláson ő van a legjobban felháborodva
-
rbalint88
addikt
amilyen itthon ezeknek a színvonala, inkább rendelnék közvetlenül a gyártól... és küldeném vissza hozzájuk, ha bármi probléma van.
különösen az "információt ad, szaktanácsadást ad" részen tudok röhögni. hagyjuk már. amikor a boltok 90%-ában jobban tudja a vásárló az eladónál, hogy mit árulnak... az ilyen eladó inkább menne kapálni, aztán akkor munkát se kell neki adni a boltban, amit a fillérbaszók miatt úgy sem érdemes fenntartani. -
Studi
veterán
OLX-en van hosszú hetek óta...
-
TayRol
nagyúr
nem rossz. a zoom sebessége teljesen jó (elektronyoshoz képest), az af gyors, arcfelismerő szintén. még az auto iso és az i-iso-t nem néztem, hogy mi a diffi, mert szerintem feleslegesen emeli az értéket az első módban.
illetve annyi, hogy hihetetlen éles az evf illetve az lcd (durva felbontás és zsizsik mentesség), de exponálás után mintha rosszabb lenne az elkészült kép. lehet, csak placebo.
majd holnap(tól) tesztelgetem.
amúgy az, hogy ilyen képminőség és szolgáltatás van egy kompaktban, az elismerésre méltó.összességében tetszik. a touchscreen jobban kellene bele, mint a dönthető kijelző szvsz.
-
b.vr
őstag
Megnéztem, és ahogy schawo is írja, a "75 1.8 Millenáris" és a "40-150 Vérmező - MOM" linkjének az elejébe bekerültek fölösleges dolgok. Ennyi idő után már nem engedi, de Ti moderációval esetleg ki tudnátok javítani? (addig is kézzel is ki lehet törölni böngészőben)
(#57374) schawo: jaja, ezeket (is) nagyon eltalálta az olympus
-
Mutert én is egy szem 20/1,7-tel engedtem el New Yorkba, és egy halom marha jó fotóval jött haza. Utcai fotózásra, nyaralási fotókra keresve sem lehet jobbat találni. Én azért elvittem a teljes obikészletem a máltai nyaralásra, de messze a legtöbbet a 20/1,7-et foglalkoztattam.
-
Monya78
veterán
Lehet apróságokat kérdezni az LX100-ról?
- Auto iso-nál lehet e állítani minimális záridőt?
- Tényleng két féle sebességű a zoom? (egyik videóban nagylátó-tele zoom kb. 4sec volt, erre mondták hogy ez csak a videós léptető)
- Milyen obi sapit adtak hozzá? Automata vagy hagyományos?Thx!
-
MrChris
nagyúr
-
|AP|
veterán
szerintem nem OFF, hiszen a topik címe Micro Four Thirds
Ami elsőre érdekelne: tényleg RAW only a gép? A jpg-ek minőségével eddig egyik tesztben sem voltam elégedett, ezt a gyatra jpeg motor számlájára írtam. Te hogy látod?
A kezelése gondolom baba, bár a tapiképernyő most már hiányozna. Amúgy grat és mikor lesz teszt?
-
scarabaeus
őstag
Ez alapján hirtelen megnéztem, mit hoznak ki asztrofotóban vele...
"I think that the practical, clean limit of the A7s is ISO 51200." -
-
Schanyee
senior tag
A százalék az mihez viszonyítva van, ISO 200 a 100% és melyik gép? Amúgy meglepődtem, hogy mondjuk az E-P5 a legerősebb, mert a tesztek alapján magasabb iso-n a Pana szenzor hajszállal jobb mint a Sony. Ráadásul az E-PL5 Raw képe akkor miért olyan gyenge 1600-as ISO-n ami elvileg szintén Sony szenzor.
-
jjeahh
nagyúr
a fujival az a gondom, hogy inkább a szerelem vezetne rá (e-pénisz
), a pana mellett szólnak az észérvek...nincs olcsó fix rá, és sokkal drágább...ha lenne lehetőségem kipróbálni, valszeg az döntene, hogy melyik használhatóbb manuálozásra, mivel legtöbbet mf obikkal használnám.
.: JuSzT :.:
elfelejtenem nem kell, de megszenvednék egy fuji vásárt több szempontból (obik, money)
-
|AP|
veterán
a beszéd a legkevesebb, ha jól tudom félig német a srác, kint is él...
korábban ezt a "tesztelősdit" csak telefonokkal csinálta, de már akkor is elég sokszor vertem a fejem a falba miatta. Nem tudom, hogy csinálja, de mindig ott van a tűz közelében, a legfrissebb újdonságokat tapogatja, szinte nulla háttértudással.
Hasznosabb lenne ha csak videózna és zenét keverne a videók alá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged